Evi 1960 Posted July 31, 2013 OK. To ja teraz bardzo proszę o UWAGĘ: Trzeba potwierdzić na 100% obecność. Dotyczy to tylko osób, które pisały się na nocleg. Rozważamy na razie kilka opcji - do jutra wieczorem powinno być wiadomo co wybieramy, Karolina jeszcze dowiaduje się szczegółów. To co najbardziej was interesuje - cena: górna granica to 30zł/osobę. Może uda się coś taniej ;) Więc bardzo proszę o potwierdzanie obecności te osoby: 1. Adrian (+2 osoby) 2. Evi 3. Freyja 4. Sionqa 5. Prezes 6. Paweł27 Ewentualnie gdyby ktoś jeszcze chciał dopisać się do listy to też tu pisać. I proszę jak najszybciej!!! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 2, 2013 Radujmy się, albowiem wreszcie dostałam konkretną odpowiedź i JADĘ!!! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 2, 2013 Miło, a gdzie nocujesz? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 2, 2013 Miło' date=' a gdzie nocujesz? :devil: [/quote'] Prywata na Identyfikatory na zlot (to nie są wszystkie!) :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 2, 2013 Identyfikatory są prześliczne, ale mi gula huśtacie:( Czy ktoś będzie miał ze sobą neta? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 2, 2013 Milla to super :-) mam na razie dwa poteierdzenia w sprawie noclegu. Bardzo was ptosze dajcie znac co i jak bo czas nagli :-) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 2, 2013 Beata, ja mam internet w fonie :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 2, 2013 Jeśli chodzi o nocleg, to kiedy najpóźniej można się dopisać? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 3, 2013 Niestety w ostatniej chwili muszę zrezygnować. Przepraszam ale nie dam rady pojechać z racji wyjazdu. Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 3, 2013 pięękne identyfikatory :) kurcze, bardzo chciałabym przyjechać, bo mam blisko, ale właśnie w sobotę mam wizytę u lekarza i nie wiem...w poniedziałek spróbuję ją przełożyć :D w razie czego byłby jakiś problem z tym żebym jednak przybyła? :) ( na noc wrócę już do siebie w razie co :) ) Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 4, 2013 Mi się współtowarzysze podróży autem wysypali więc muszę przeanalizować kwestie transportu publicznego a co za tym idzie także i moją obecność na zlocie, która stanęła pod znakiem "?" Będę się starał mimo wszystko przybyć ale nie wiem jak to wszystko wyjdzie ;-/ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 4, 2013 Superowe te identyfikatory ,to ogólnie ile nas będzie ? ,jest już jakiś plan Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 4, 2013 Uwaga! Achtung! Warning! Jutro do godziny 13:00 proszę o ostateczne zgłoszenia co do noclegu. Aktualna lista 100%: 1. Adrian (+3 osoby) 2. Evi 3. Freyja 4. Sionqa 5. Prezes 6. Paweł27 To ostatnia szansa na zgłoszenie się! Po 13:00 reszta będzie musiała załatwiać nocleg na własną rękę. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 5, 2013 pięękne identyfikatory :) kurcze, bardzo chciałabym przyjechać, bo mam blisko, ale właśnie w sobotę mam wizytę u lekarza i nie wiem...w poniedziałek spróbuję ją przełożyć :D w razie czego byłby jakiś problem z tym żebym jednak przybyła? :) ( na noc wrócę już do siebie w razie co :) ) Jeżeli nie planujesz zostać na noc to raczej nie ma większego problemu ;) ale mimo wszystko jakbyś wiedziała coś wcześniej to daj znać ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 5, 2013 Jadę jednak autem więc jak ktoś na trasie Lublin - Kraków przez A4 w Tarnowie chciałby mi towarzyszyć to zapraszam ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 5, 2013 Ja jednak jadę z Opola. A, i jeszcze czy mogłabym dostać numer telefonu kogoś z organizatorów? Żeby móc zadzwonić jakbym nie umiała Was znaleźć albo byłabym za wcześnie... Będę spokojniejsza ;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 5, 2013 @Up - ta sama prośba o telefon ;) Najprawdopodobniej na miejscu będę nieco po 15:00, a docelowa godzina to 16:00 pod pomnikiem Micka, tak? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 5, 2013 Też będę godzinę wcześniej, tak mi wypada bus. Mogę podrzucić numer telefonu, dobrze orientuję się w Krakowie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 5, 2013 Invi, to jakbym się zgubiła albo nie mogła was znaleźć, zadzwonię do ciebie :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 5, 2013 Sami i Freyja - podeślę wam mój numer na PW ;) Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 5, 2013 Ja proponuje by każdy dostał taki nr alarmowy w razie problemów z trafieniem gdyż nie każdy się orientuje w topografii Krakowa Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 5, 2013 Małe podsumowanie. Uczestnicy zlotu: - z noclegiem 1. Adrian (+3 osoby) 2. Evi 3. Freyja 4. Sionqa 5. Prezes 6. Paweł27 - bez noclegu 7. Nightfall 8. darkwondersx 9. Nymphetamine 10. Pablito 11. Sami 12. Invidia 13. Milla 14. Karolina Blacking Każdy dostanie swój identyfikator, dlatego jeśli ktoś jeszcze chce się pojawić niech melduje jak najszybciej. :) Spotykamy się o 16.00 pod pomnikiem Mickiewicza na rynku. Obowiązuje strój Nightwishowy. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 5, 2013 Obowiązuje strój Nightwishowy. :D Co mam przez to rozumieć ? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 5, 2013 Kamizelka po dziadku, firanki i pasiaste legginsy. :P Share this post Link to post Share on other sites