Jillian 347 Posted February 10, 2014 Wszystko zdane, indeks oddany, średnia przyzwoita... jestem wolna! ♥ Cały weekend nadrabiałam seriale, dzisiaj i jutro biorę się za Kwartalnik, w środę jadę do kuzynki na cały tydzień... do tego taka piękna pogoda! Żyć nie umierać! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 10, 2014 złoty medal dla POLSKI na IO w Soczi :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 11, 2014 Uszczęśliwiło mnie patrzenie sobie na snowboardzistów w Soczi. Niby praktycznie wcale nie oglądam sportu, ale że tata akurat przełączał kanały i na to trafiliśmy, to zawiesiłam oko, i byli łaaaadni. Ładniejsi od mocno zbudowanych pań od szybkiego łyżwiarstwa :3 A poza tym, chociaż oglądanie sportów mnie nie kręci, zawsze bardzo lubiłam patrzeć, jak zwycięzcy (tudzież zwycięzcom) odwala z radości, tym razem też tak było :D Złoty medalista był ładny, wyglądał sympatycznie i miał fajny zaciesz ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 12, 2014 Dostałem wczoraj Highest Hopes w prezencie urodzinowym (mimo że urodziny miałem ponad dwa tygodnie temu) :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 12, 2014 [video=youtube] To. Jest. Świetne. Mam nadzieję, że facet zrobi tego więcej i dłuższe! :-D Słucham tego setny raz i dalej mnie uszczęśliwia. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 12, 2014 Może się zbyt wcześnie cieszę, ale mam możliwość stażu! ^^ W KOŃCU jakaś praca. I to w biurze ;3 Oby się udało ... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted February 17, 2014 Mnie uszczesliwilo to że od 3 tygodni ćwiczę codziennie. Gran Canario, nadchodze :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 22, 2014 Wreszcie kupiłam sobie glany. ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 22, 2014 Wstrętny offtop czatowy został usunięty. I chciałam przypomnieć: Proszę tylko o jakieś uzasadnienie/rozwinięcie swojej wypowiedzi oraz o unikanie postów składających się tylko z jednego zdania, bo od tego jest chat, a tutaj chodzi raczej o coś dłuższego. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted February 22, 2014 Pierwszy raz od wielu dni byłem szczęśliwy i nie miałem żadnych myśli samobójczych. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 23, 2014 Paula zdjęcie proszę! ;3 Co mnie ostatnio uszczęśliwiło? Wspaniała muzyka mnie uszczęśliwia i podnosi na duchu : ) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 23, 2014 Uszczęśliwia mnie przepiękna pogoda, wiosenny powiew świeżości, słońce, temperatura na dworze, przebiśniegi w ogródku, radość psa ze spaceru, koty przeszkadzające mi w pisaniu tego posta, domagające się głaskania non stop. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 23, 2014 Uszczęśliwia mnie to pachnące wiosną powietrze :3 I pogoda, nawet pomimo denerwująco mocno świecącego słońca. Uszczęśliwia mnie też, że mama "odminowała" podwórko. Generalnie, dzisiejszy dzień był w porządku. Robiliśmy ognisko ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted February 24, 2014 Uszczęśliwił mnie koniec lekcji :3 i to kochane powitanie ♥ Dziękuję Invuś :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 24, 2014 A ja upolowałam już marcowego MH. A w nim: Tuoś, SA, Nette i WT. Ach, jak coś, to Anette jak zwykle ostatnio gada te swoje ciekawostki dot. NW. Dowiedziałam się trochę ciekawych rzeczy, ale o tym gdzie indziej. ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 25, 2014 Mam wyjątkowy dobry dzień , dostałam dwie piątki , wygrałyśmy wszystkie sześć meczy w siatkówkę na dwóch wf-ach , jutro złoże zamówienie na rockmetalshop , oglądnęłam dwa odcinki Gry o Tron , tak ♥ i muszę się obciąć :P Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted February 25, 2014 NIach niach ♥ Gra o tron! :D JUż niedługo, niedługo. Jak zostałam zwolniona z pracy to z rozpaczy w jeden dzień obejrzałam 3 sezon :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 25, 2014 TYLE WYGRAĆ ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted February 25, 2014 :D Ucieszyło mnie to że w końcu Samsung ogłosił oficjalną specyfikację Galaxy s5. Czekam aż nam do sklepu przyślą ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 26, 2014 Byłam dziś na konferencji poświęconej wolontariatowi. Dobrze, że na nią poszłam (i ominęłam osiem lekcji, w tym pięć ważnych), bo miałam mały problem z motywacją. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 27, 2014 15 pączków zjedzone Uwielbiam Tłusty Czwartek ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 27, 2014 Ja zjadłam cztery i uznałam, że to zdecydowanie za dużo. xD A i tak dzisiaj czeka mnie 50 brzuszków więcej niż normalnie. ;) Co mnie uszczęśliwiło? Mój kotek, moja najukochańsza Satusia, już jest praktycznie zdrowa. A tak się martwiłam. :) Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted February 27, 2014 3 pączki, 2 kebaby i potężne śniadanie - tłusty czwartek 2014 zaliczony :3 Jeju jak było smacznie ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 27, 2014 Jednak zjadłeś tego drugiego kebaba? Oj, szykują się brzuszki... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 27, 2014 Jeden pączek i x faworków z cukrem pudrem i/lub bitą śmietaną ze spreja ♥ A na tym zapewne nie koniec, znając mnie, chociaż teraz jestem trochę przytkana tym jedzeniem. O, obżarstwo, najsłodszy z grzechów, i jak tu się zdrowo odżywiać? ._. Share this post Link to post Share on other sites