Nymphetamine 958 Posted January 19, 2016 Znowu mam stary widok forum i mogę się normalnie po nim poruszać. Dziękuje! To też mnie cieszy haha Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 JEDZIEEEEEEEEMYYYY:happy::happy::happy:!! PRAISE THE LORD!!! Kto ze mną jedzie z okolic Opola? Paula? Ktoś jeszcze? :> Moja mama powiedziała, że jedzie - powiedziałam, że przyjmiecie ją jak swoją - nie ma się czego obawiać, nie? :D A, i jeszcze to: :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted January 19, 2016 JEDZIEEEEEEEEMYYYY:happy::happy::happy:!! 40 min drogi tylko z mojego miasta. 40 min 4 0 M I N U T Albo ja jestem w śnie albo w śnie, ale zaraz się popłaczę, bo Nightwish tak bardzo blisko mnie. :") Tylko zbierać na bilet i szukać kogoś kto by pojechał. Nie wierzę dalej i chyba nie uwierzę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 19, 2016 Kto ze mną jedzie z okolic Opola? Paula? Ktoś jeszcze? :> Moja mama powiedziała, że jedzie - powiedziałam, że przyjmiecie ją jak swoją - nie ma się czego obawiać, nie? :D Przyjmiemy jak swoją ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 Kto ze mną jedzie z okolic Opola? Paula? Ktoś jeszcze? :> Moja mama powiedziała, że jedzie - powiedziałam, że przyjmiecie ją jak swoją - nie ma się czego obawiać, nie? :D Przyjmiemy jak swoją ♥ ♥ Lucy, jak 40 minut drogi od Ciebie, to może nawet z okna byś słyszała? xD Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 19, 2016 Nightwish w Polsce! Z mojego miasta jest godzina jazdy. Nie wierzę. Tak blisko. :happy: Godzina. Godzina. Szok. Szok. Szok. :happy: :happy: :happy: Jak ja się cieszę! Mam nadzieję, że uda mi się pojechać na ten koncert - nigdy bym sobie na darowała, gdybym się tam nie pojawiła. Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted January 19, 2016 @Sami Ludzie mi już proponują żebym już tam na miejscu była. Trzeba sobie jakoś miejsce zarezerwować. XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 @Sami Ludzie mi już proponują żebym już tam na miejscu była. Trzeba sobie jakoś miejsce zarezerwować. XD Nie ma to jak się dobrze ustawić :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted January 19, 2016 @Sami Ludzie mi już proponują żebym już tam na miejscu była. Trzeba sobie jakoś miejsce zarezerwować. XD Nie ma to jak się dobrze ustawić :D Trzeba sobie jakoś w życiu radzić. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 19, 2016 JEDZIEEEEEEEEMYYYY:happy::happy::happy:!! PRAISE THE LORD!!! Kto ze mną jedzie z okolic Opola? Paula? Ktoś jeszcze? :> Moja mama powiedziała, że jedzie - powiedziałam, że przyjmiecie ją jak swoją - nie ma się czego obawiać, nie? :D Jadę! Nie wiem, jak, bo wątpię, że dostanę auto, ale może coś wykombinuję. :) I oczywiście, że przyjmiemy Twoją mamusię! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 JEDZIEEEEEEEEMYYYY:happy::happy::happy:!! No właśnie ta wiadomość sprawiła,że do dzisiaj mam lekki szał :D A i ja też ze swoją rodzicielką przyjadę,może ona też się w NW wkręci .... :D! Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 21, 2016 Przepraszam,że post za postem,ale jak zobaczyłam TĄ wiadomość,dostałam ZNOWU zawału serca.. o tym,jak biedny portfel chudnie w zastraszającym tempie nic nie będę mówiła :P :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: http://www.queenonline.com/en/news-archive/queen-adam-lambert-live-2016-polish-show-added/ Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted January 21, 2016 Dorwałam dzisiaj bilet na Black Sabbath z dodatkowej puli 200 biletów. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 25, 2016 THIS. A na moim Snapie (winterhearted), jakby się ktoś turbo nudził, jest unpacking :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 25, 2016 Dlaczego ja od razu wiedziałam, co to jest to THIS XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 25, 2016 Dlaczego ja od razu wiedziałam, co to jest to THIS XD Bo mnie znasz od stu lat i wiesz co w moim małym spanikowanym móżdżku siedzi :D Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted January 26, 2016 Prowadziłem dzisiaj kolejną lekcję astronomii dla dzieciaczków z podstawówki :D Było tak suuuper, dzieci są takie kochane. Przy każdym temacie było dosłownie milion pytań. Myślałem, że będę za krótko mówił, a w sumie mógłbym 3 razy dłużej, bo jeszcze mnóstwo rzeczy do powiedzenia i pokazania mi zostało. Najbardziej mnie rozbawiło porównanie Słońca do ciasteczka z czekoladą (plamy słoneczne to kawałki czekolady - dzieci to mają wyobraźnię) :D Świetne doświadczenie, ja tam mogę uczyć nawet w podstawówce hahaha xd No i już się pytali, kiedy znowu będę :D Kochane ♥ 9 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 26, 2016 Skoro sprawia Ci radość praca z dziećmi i opowiadanie o swoich zainteresowaniach to może jest do Twoja przyszła droga kariery? :) (chyba, że już swoją obrałeś, nie jestem na bieżąco) :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted January 26, 2016 Z dziećmi fajnie się pracuje i w ogóle, ale akurat niekoniecznie chciałbym to robić. Już gimnazjum czy liceum to inna sprawa, zresztą i tak mam studium pedagogiczne w przyszłym roku, więc będę mógł uczyć fizyki w gimnazjum i liceum po skończeniu studiów. Oczywiście to jest wariant na wypadek, gdybym nie został poważnym naukowcem w jakimś obserwatorium czy fizykiem jądrowym :D Ale zdecydowanie uczenie innych przyjemne jest!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 27, 2016 Najpierw krótkie (albo i nie) backstory: razem z dziewczyną mojego BFF-a przygotowałyśmy mu najbardziej przeuroczy i kochany prezent urodzinowy ever, to znaczy nasze nowe, specjalne wydanie jego ulubionej książki z handmade okładką i życzeniami pozbieranymi od jego przyjaciół i znajomych wszelakich. Cały ten wariacki pomysł był oczywiście jej, taki z niej skarb, sama bym się w życiu nie podjęła czegoś tak bardzo wymagającego organizowania rzeczy i ludzi, ale w każdym razie ja robiłam okładkę "bo ładnie rysujesz" (akurat), kupowałam ebooka i walczyłam z jego formatem i brakiem marginesów, i skombinowałam życzenia od czterech osób z mojej klasy. Było trochę ciężko z tym konspirowaniem, bo prawie cały czas miałyśmy naszego jubilata na głowie (nawet sobie spokojnie na przerwie do humanów pójść nie można, bo za chwilę na lekcji już się pytania sypią: "A po co Ola cię szukała?" i w ogóle czemu my się tak bez niego potajemnie spotykamy, no po prostu bądź mądra i coś obgadaj z Olcią pod taką stałą kontrolą), ale dałyśmy radę zachować prezent w sekrecie, chociaż skubany domyślał się, że te nasze konspirejszyns konspirejszyns w jakiś sposób go dotyczą. Tak, i zmierzam do tego, że dzisiaj są te urodziny BFF-a i... i dostałam coś takiego na fejsiku i to mi totalnie zrobiło dzień. Awwwww ♥ Dear Emi :> I hope you don't mind that I text you in English, as we (almost) always do. As you may domyślać się, I'd like to thank you for the wishes you wrote on that puzzle-shaped piece of paper that hardly could zmieścić more than a few words (but what the words that were!). But not only, of course - what a lovely okładka! Emm... there's one more reason for me to write in English this time - and that is to hide the fact that I'm left a little speechless after the whole day of nice suprices you took part in doing those little konspirejszyns with Ola, so without any longer speeches, let me just tell you: THANK YOU :> A potem jeszcze: E: (...) do you want a mental hug now? BFF: Do I want a mental hug? YOU deserve a mental hug! *HUGE MENTAL HUG* (...) E: what was that thing I wanted to write and then I got distracted by writing other things and I forgot that previous one... E: oh. it was that it makes me so happy to see you so happy E: you're being my moodbooster now BFF: Oh, you know - it makes me so happy too to see you so happy to see me so happy, so we're now moodboosters for each other :D (...) E: how could it be named, umm... E: moodboostowanie wzajemne E: I asked google tłumacz about this word because I forgot how to say "wzajemny" in English E: and it told me that it's "mutual" E: mutual moodboosting E: I like it BFF: mutboosting ...asdfghjkl jakie to jest KJUT ^^ Bosze, kocham ludzi. Nie lubię ich, ale ich kocham. ♥ To jest skan okładki. Mój tworek-potworek podrasowała nieco mama Oli, malarka. Dorobiła też ten piękny latawiec z tyłu. Podziwiajcie. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2016 ...O. Mój. BORZE. Excuse me while my ovaries explode *____* https://www.biletomat.pl/en/koncerty/iamx-3411/ Agencje Go Ahead i P.W. Events zapraszają: Chris Corner znany jako IAMX powraca do Polski na 2 koncerty! Mroczny kapłan zimnej elektroniki 4 marca odwiedzi gdański klub B90, a 5 marca pojawi się w poznańskim Eskulapie. Koncerty promować będą wydany na początku października album „ Metanoia” Chris Corner znany jako IAMX powraca do Polski na 2 koncerty! Mroczny kapłan zimnej elektroniki 4 marca odwiedzi gdański klub B90, a 5 marca pojawi się w poznańskim Eskulapie. Chris Corner znany jako IAMX powraca do Polski na 2 koncerty IAMX powraca do Polski JadęjadęjadęjadęjadęJADĘ *.* Nie wiem jak, i z kim, i czy mama mnie puści, i ogólnie jestem małym podjaranym kłębuszkiem niewiedzy, ale JADĘ *.* Poznaniu, strzeż się, Emi nadchodzi ♥ Btw, ktokolwiek wpadł na określenie "mroczny kapłan zimnej elektroniki", ten oficjalnie, absolutnie i niezaprzeczalnie wielkim poetą jest. 6 Share this post Link to post Share on other sites
40i4 33 Posted January 28, 2016 Obroniłem w poniedziałek inżyniera :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 28, 2016 Gratulacje, 40i4 ^^ Btw, ktokolwiek wpadł na określenie "mroczny kapłan zimnej elektroniki", ten oficjalnie, absolutnie i niezaprzeczalnie wielkim poetą jest. Powinnaś sobie to dać na podpis... :D A ja przed chwilą spędziłam jakąś radosną godzinę na osu z Emi. Panic przeplatane z IAMX, z posypką z japońskich wokaloidów i Muse. Me gusta. Sesja? A komu to potrzebne? xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2016 Gratulacje, 40i4 ^^ Btw, ktokolwiek wpadł na określenie "mroczny kapłan zimnej elektroniki", ten oficjalnie, absolutnie i niezaprzeczalnie wielkim poetą jest. Powinnaś sobie to dać na podpis... :D A ja przed chwilą spędziłam jakąś radosną godzinę na osu z Emi. Panic przeplatane z IAMX, z posypką z japońskich wokaloidów i Muse. Me gusta. Sesja? A komu to potrzebne? xD Kocham Cię, człowieku, który nazywasz mnie swoją cutest cinnamon bean ♥ Hm, skoro mam już w sygnaturce tego kapłana, mrocznego, posępnego i zimnego, siedzącego w wannie z mlecznym shakiem, kitkopodobnymi sterczącymi cosiami na głowie i w ch mrocznym manikiurem na łapkach, faktycznie mogłabym go opatrzyć takim podpisem XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 28, 2016 Alert! Fan_girl_moment detected! Autodestruction in 10... 9... 8... 7... 6... 6... 6... Error! I'AM(X) PANIC! Obroniłem w poniedziałek inżyniera :) Gratulacje!! 4 Share this post Link to post Share on other sites