Nymphetamine 958 Posted June 21, 2014 Dostałam od Morderczyni śliczną kartkę! Do tego ze znaczkiem z wielkanocy ♥ Jest świetna : D Dziękuje Mordka ^^ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 21, 2014 Do tego ze znaczkiem z wielkanocy ♥ To wina pani na poczcie. Już myślałam, że źle zaadresowałam. Wysłałam prawie dwa tygodnie temu. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2014 Do tego ze znaczkiem z wielkanocy ♥ To wina pani na poczcie. Już myślałam, że źle zaadresowałam. Wysłałam prawie dwa tygodnie temu. Ja tam lubię ten znaczek : D Doszło w piątek. Poczta Polska ... Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted June 23, 2014 Dzisiejsza rozmowa z Invusią xD ------------------------------------ Invi: Jutro Emppu ma urodziny ;_; Fik: No. Invi: Wysłałam esemesa do Emi, że jutro Emppu ma urodziny i wiesz co? Fik: No? Invi: EMPI nie odpisała! Hahahahaha xD Kocham Cię ♥ Tyle szczęścia :happy: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 23, 2014 To było Emppi :> 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 23, 2014 EMPPI ♥ Wiesz Inv, ja i telefon komórkowy nie przyjaźnimy się za bardzo... Może zamiast odpisywać wejdę na skajpa. O. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted June 23, 2014 Ubrania się robią coraz większe. Są dwie mozliwosci: albo chudne albo one rosną ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 25, 2014 W Olsztynie otwarto Fiński Konsulat Honorowy. To już szósty taki konsulat w Polsce i cieszę, że właśnie powstał w Olsztynie. Nareszcie trochę "fińskości" na Warmii i Mazurach. Mam nadzieję, że teraz będzie się tutaj coś dziać: imprezy, wydarzenia związane z Finlandią a może i jakiś kurs fińskiego - wiem rozmarzyłam się :3 http://www.finland.pl/public/default.aspx?contentid=308548&nodeid=40900&culture=fi-FI 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 25, 2014 Kolejne 2 koncerty Epiki w Polsce !!!!!!! Może w końcu uda mi się pojechać !!!!! (Trzeba być dobrej myśli) :D Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 27, 2014 Dzisiaj dostałam taką wiadomosć na FB: "Zgłosiłaś stronę Tarja Turunen Haters, ponieważ zawiera treści lub symbole propagujące nienawiść. Ta strona została usunięta Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu zawierania treści lub symboli propagujących nienawiść. Usunęliśmy ją, ponieważ stwierdziliśmy, że narusza ona nasze Standardy społeczności." Miły początek dnia :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 27, 2014 Dzisiaj dostałam taką wiadomosć na FB: "Zgłosiłaś stronę Tarja Turunen Haters, ponieważ zawiera treści lub symbole propagujące nienawiść. Ta strona została usunięta Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu zawierania treści lub symboli propagujących nienawiść. Usunęliśmy ją, ponieważ stwierdziliśmy, że narusza ona nasze Standardy społeczności." Miły początek dnia :) wow pierwszy raz widzę, żeby fejsbuk zatwierdził takie zgłoszenie o.O w każdym razie gratuluję, że Ci się udało :3 [ontopic] Moja przyjaciółka ma bardzo dobre wyniki z matury i się cieszę wraz z nią ^^ [/ontopic] /Fik 2 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 27, 2014 WAKACJE , jak u wszystkich :D Dwa miesiące od tej głupiej szkoły ♥ Myślałam , że mam średnie 4,5 ale okazało się , że przedmiotów jest nie 13 , tylko 14 i wyszło 4,21 (.... o 0,04 gorzej niż w zeszłym roku . Straszne :P ) . 2 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 27, 2014 Dzisiaj dostałam taką wiadomosć na FB: "Zgłosiłaś stronę Tarja Turunen Haters, ponieważ zawiera treści lub symbole propagujące nienawiść. Ta strona została usunięta Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu zawierania treści lub symboli propagujących nienawiść. Usunęliśmy ją, ponieważ stwierdziliśmy, że narusza ona nasze Standardy społeczności." Miły początek dnia :) A strony hejterów Marysi (tej co obraziła Tuska) nie usunęli jeszcze... Wypiłem dziś yerba matę z tykwy... Nie wiem czy to kofeina czy co ale jestem szczęśliwy w pracy :P (i nie, to nie wina piątku) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 27, 2014 Uszczęśliwiło mnie (i zaszokowało) zobaczenie 100% z podstawowej matury z polskiego! Jak ja to zrobiłam? Jak? Teraz to mnie polonistka może pocałować - przez trzy lata liceum narzekała, że "jak ty się chcesz za rozszerzenie brać, jak masz braki w podstawie". O, o jakie mam wielkie braki. Ogólnie wyniki z matury lepsze niż mogłam oczekiwać... no, co prawda matma słabo, ale dobra zdałam. ZDAŁAM! :happy: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2014 Marysi nie lubię, ale hejterskie strony, kogokolwiek by nie dotyczyły, są zUem. I trzeba je zwalczać. :> Wakacje :3 Pojutrze nad jezioro :3 Tak propos końca roku - czemu oni zawsze muszą na nagrody książkowe wybierać jakieś nudne cegły w stylu "Cuda świata", "Najciekawsze miejsca Podlasia" etc.? Mam już tego od metra, zalega toto na półkach i służy mi głównie do zabijania pająków. Obejrzysz sobie raz zdjęcia w takim klocu i go odkładasz. A kosztuje pewnie sporo, bo kolorowe, ładne, w twardej okładce, pełne wielkich fotografii i w ogóle, myślę, że wiele powieści wyszłoby im taniej. Kupiliby nam coś do poczytania, a nie wyrzucają kasę na nudziarstwa, które nikogo nie interesują. (Tak, znowu dostałam jakieś "Niezwykłe miejsca świata". I grubą cegłę o historii literatury romantycznej. I książkę o mitologiach świata - to akurat mi odpowiada. Znaczy, tylko sobie przejrzałam, ale wygląda ciekawie. Mitologia skandynawska :3 I celtycka :3) 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 27, 2014 Gratki Tai, nie wierzę w oceny- Twoje wyniki kolejnym dowodem:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted June 27, 2014 Mnie również cieszy całkiem dobrze zdana matura. Najgorzej poszła matma, ale to akurat było do przewidzenia. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 27, 2014 Ogólnie sądzę, że mogłam mieć lepsze wyniki z matur, ale wygląda na to, że nie będę miała problemu z dostaniem się na mój kierunek. Mnie dobrze poszła matma. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 27, 2014 Mnie bardzo uszczęsliwiły moje wyniki z matur, matma na 96, angielski rozszerzony na 100%. Tylko gdyby nie ta chemia! Ale i tak się cieszę :)) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 27, 2014 Gratuluję, Maturzyści. :) Życzę Wam żebyście bez problemów mogli dostać się na wymarzone studia. /.../ no' date=' co prawda matma słabo, ale dobra zdałam. ZDAŁAM! [/quote'] /.../ Najgorzej poszła matma' date=' ale to akurat było do przewidzenia. [/quote'] Mój nauczyciel od historii mawiał "Nie dajcie się zwariować" jeśli chodziło o naukę tych wszystkich dziwnych funkcji matematycznych, logarytmów itp. Jeśli nie wiążecie swojej przyszłości z matmą (a wiem, że nie) to najważniejsze, że zdane. ;) F...k the king rest. /.../ angielski rozszerzony na 100% /.../ Naprawdę? W takim razie szacun, Sami. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 28, 2014 Mam mózg roz****ny. Moje koleżanki lubią Nightwish. W życiu się nie spodziewałam tego... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 28, 2014 Mój brzuszek taki płaski awww ♥ Dawno już takiego nie miałam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 28, 2014 Mam mózg roz****ny. Moje koleżanki lubią Nightwish. W życiu się nie spodziewałam tego... Koniecznie zaproś je do nas :) Mój brzuszek taki płaski awww ♥ Dawno już takiego nie miałam :D Słabo karmią na Wyspach? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 28, 2014 Mój brzuszek taki płaski awww ♥ Dawno już takiego nie miałam :D Słabo karmią na Wyspach? :) No wiesz, koniec miesiąca, szafki puste, lodówka też. zjadłam dzisiaj jajecznicę. Wczoraj tosta. Przedwczoraj tosta i 2 parówki... Ale to mi wystarcza. A brzuszek cieszy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 29, 2014 Po prawie 7 latach rozłąki, w końcu odnalazłam moją bardzo bliską koleżankę. Ja przez te 7 lat zastanawiałam się czy ona jeszcze żyje. Okazało się jeszcze że mieszka ok. 1 km. dalej :) 1 Share this post Link to post Share on other sites