Pablito 1169 Posted November 11, 2013 Floor nie dość że jest wysoka to do tego ubiera wysokie szpile ,a co do okładki ,to może tak być że polski Metal Hammer będzie mieś tą samą okładkę Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 11, 2013 Floor mi się bardzo podoba na tym zdjęciu, jednak mogliby inaczej to rozmieścić, bo rzeczywiście wygląda na ogromną, Marco jak Marco, bosko jak zawsze ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 12, 2013 Mają jakiegoś nędznego projektanta okładki, bo nawet obróbka zdjęć jest jakaś "maślana" i sztuczna. Dobór zdjęć i kompozycja też nietrafiona. Marco ok., Tuomas jak jakiś niewyspany narkoman, a Floor jak jaskiniowiec. Wiem, że to kawał baby, ale bez przesady - nie róbmy z niej górskiego trolla! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 12, 2013 Może takie rozmieszczenie jest celowe, żeby źle wpłynąć na wizerunek zespołu. Oczywiście nie szukam teorii spiskowych, tylko tak sobie spekuluję. Poza tym zasłonięcie loga czasopisma, jest fatalnym pomysłem xD Taka okładka wygląda jak wersja "Bravo", kierowana do fanów metalu. 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 13, 2013 Możliwe, że foty są celowo dobierane żeby "upikantnić" wizerunek, żeby nie był taki zwykły jak z rodzinnego albumu? Na zdjęciu wyglądają jakby każdy z nich miał osobną sesję i potem...posklejani w całość. Ogólnie nie przeszkadza mi to, bo różnie się wychodzi na fotkach, niezależnie czy fachowych czy nie;) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted November 13, 2013 Jakby kogoś to intresowało, to pod logiem widnieje napis "Idealny wstęp(przygotowanie) do złotej przyszłości" (niestety nie dla mnie). Swoją drogą, szkoda że nie ma na okładce Emppu, Jukki i Troya. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 15, 2013 GHOST LOVE SCORE Z "SHOWTIME.STORYTIME " !!!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 15, 2013 Jakie ciary normalnie jestem zakochany tym Floor wie, co, to znaczy Tarji magia i styl. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 15, 2013 Nie wyobrażam sobie swoich emocji na koncercie z takim wykonaniem GLS. Jak zawsze łzy wzruszenia lecą same- to absolutny utwór mojego życia. Mamy już parę utworów z DVD- mnie jak dotąd wszystkie kładą na kolana:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 15, 2013 A mi się średnio podoba. Wykonanie Tarji z End of an Era bije to na głowę... Nie mówię, że beznadzieja, tylko jakoś tak mnie nie porwało. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted November 15, 2013 Przeżyłem Odlot normalny Floorgazm ,to jest rewelacyjne ciary na całym ciele ,Wooooooooo ,najlepsze jest w tym wszystkim to że wykon Floor bardziej mnie kręci niż wykon Tarji ,i szlak mnie trafi że nie mam hasła do pieprzonego koncertu 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 15, 2013 Floor absolutnie położyła system. Pięknie! Cudnie! Miała tak niewiele czasu na próby, a już brzmi lepiej niż na wykonaniu "Ghost Love Score" z Buenos Aires (choć i tam nie było źle!). "Ghost" brzmi teraz prawie jak za dawnych lat, bliższe jest albumowej wersji i wiem, że Anette nie umiałaby nadać mu takiego brzmienia (ona była po prostu lepsza w czym innym, patrz: "Scaretale"). Floor ma niski głos, ale wyćwiczony, wielowymiarowy i bardzo plastyczny. Odrobina chęci i zaśpiewa drapieżnie, uwodzicielsko, słodko, czy lekko. Wiążę z nią coraz większe nadzieje. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Wiem, że jestem grammar nazi, ale znowu było "we used to swam".... Ale później już lepiej, nie było powtórki z Buenos (Chociaż Tarja też tak śpiewała...). Chodzi mi o "wakeful day". Wiadomo jak to się wymawia, a one wszystkie uparcie śpiewają tam ' i ', którego nie ma. Dobra, skończyłam. Powoli zaczynam przekonywać się do Floor. Chętnie dostałabym w swoje łapki album z piosenkami napisanymi pod nią. Coś czuję, że Tarji rośnie poważna konkurencja, jeśli chodzi o Starsze utwory NW. Ciarki na "Time to never hold our love" bezcenne, tak samo jak końcówka. O wiele lepsza niż w Buenos, bo tam jedna nuta rzucała mi się w uszy, że coś tam było nie tak. A tu jest geniusz! Chciałabym kiedyś być na koncercie, z którego będzie DVD. Bo zespół chociaż się stara. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 15, 2013 Jeszcze trochę i przestanę mówić o tej pani, że "niby nie jest zła, ale coś mi w niej nie pasuje i nie mogę się całkowicie do niej przekonać" (co nie zmienia faktu, że zachwyty nad jej urodą nigdy nie przestaną mnie dziwić :P). Piękne wykonanie, Podłogo, jestem z ciebie dumna :) Ale faktycznie, takich drobnych faili jak to swam mogłoby nie być, byłoby jeszcze fajniej. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 15, 2013 Mówcie co chcecie, ale wersja z BA mi się najbardziej. Końcówka lepsza dla mnie. Może też trochę przez to, że to pierwsze wykonanie GLS przez Floor jakie słyszałam. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 15, 2013 Mnie się też o 100% bardziej podoba wersja z Buenos Aires. Tutaj to wykonanie jest takie jakieś przygaszone, jakby Floor oszczędzała głos (może to robiła? o.O ). Zaśpiewała zbyt spokojnie, bez pompy jak w BA ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 16, 2013 Nightwish ma 4 miliony fanów na Facebooku. Z tej okazji umieścili filmik na którym mówią "4 miliony" w różnych językach xD. Przez chwilę myślałam, że Marco mówi po polsku, ale to był rosyjski... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 16, 2013 Dzięki za wrzutkę, Maggie. Właśnie napisałem to samo, ale usunąłem. :D Też myślałem, że Marco mówi po polsku.. cóż.. Tak sobie mówmy. :D No i Tuomas niszczy system! A gdzie Emppu!? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 16, 2013 To Marco nie mówił po polsku? ;_; I hobbiciątka nie ma... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 22, 2013 Kolejny 4 trailer: Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 22, 2013 Nie ma to jak tony trailerów, różniących się od siebie max 20 sekundami materiału, które i tak nie ujawniają niczego zaskakującego. :dodgy: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 22, 2013 Nightwish - Imaginaerum 2012-2013 Tour Final Report: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 22, 2013 Nie ma to jak tony trailerów' date=' różniących się od siebie max 20 sekundami materiału, które i tak nie ujawniają niczego zaskakującego. :dodgy: [/quote'] Nauczyli się od Withinów. :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 23, 2013 A ten raport bardzo fajny; o niebo lepszy niż milion zwiastunów kryjących niespodzianki głosu Floor. Można usłyszeć w pięknie czyściutkim HD fragmenty "Amaranth", "Nemo" i "Wish I Has an Angel". Ładnie sklejone, porządne podsumowanie! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 23, 2013 Nightwish - Imaginaerum 2012-2013 Tour Final Report: Genialne podsumowanie ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites