Nightfall 809 Posted December 18, 2014 Mnie się podoba sposób w jaki narysowałeś twarz, włosy i ubrania - naprawdę jest duży postęp od czasu pierwszej ilustracji, którą tu wrzuciłeś (na pewno o tym wiesz). Kocur ma moim zdaniem zbyt "płaskie" futro, a kobieta trzyma go w hmm...w raczej niecodzienny sposób. Poza tym rysunek jest cudowny :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 23, 2014 Galeria Adiego jest chyba moją ulubioną. Szczególnie uwielbiam twoje interpretacje utworów NW (np. Moondance). Super sprawa :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 25, 2014 Dziękuję za komentarze! Są bardzo budujące. :) Nowy, urodzinowy tworek: 10 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 26, 2014 Przyznam, że mocno zaskoczył mnie "urodzinowy tworek"- wspaniały:) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted December 26, 2014 O jaki cudowny. Boże, człowieku, ty masz nieziemski talent. Strasznie mi się podobają twoje arcydzieła. Nawet jedno z nich znalazłam na instagramie. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 26, 2014 Niby chibi, ale jednak nie chibi :) Taki tam Tuo, w stylu 'I'm too fabulous for you" :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 26, 2014 Jest super, tylko to białe tło jest takie... łyse. Może jakieś bajery dodać? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 27, 2014 Nawet jedno z nich znalazłam na instagramie. :) Wow! To jest właśnie niesamowite gdy odnajduję swoje tworki gdzieś w necie na innych stronach. Opinie ludzi są mocnym motorem napędowym do stawania się lepszym. :) Niby chibi' date=' ale jednak nie chibi :) [/quote'] Aż musiałem wygooglować. :D Rzeczywiście! Choć ewentualne podobieństwo nie było zamierzone (chyba nikt mnie nie pozwie?). :D Jest super' date=' tylko to białe tło jest takie... łyse. Może jakieś bajery dodać? [/quote'] Faktycznie, z ciekawszym tłem byłoby lepiej. Niestety ograniczał mnie fakt, że Plamen musiał wydrukować 35 stron z różnymi kolorowymi zdjęciami... Stąd taka (być może przesadna) oszczędność formy. :( Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 28, 2014 Tuo niczym gwiazda disco-polo.:happy: Podoba mi się ten twór taki z humorem. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 28, 2014 Eee, kiedy on tu w niczym nie przypomina gwiazdy discopolo :> Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 28, 2014 Jak nie? Okulary, klawisze i ten uśmiech jak rasowa gwiazda disco. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 29, 2014 Ares - faktycznie, coś w tym jest :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 23, 2015 "Shudder Before Beautiful" - zainspirowane nadchodzącym albumem NW oraz utworem o tym samym tytule. :) 14 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 23, 2015 Cudowne *_* Adrian, zespół powinien Cię zatrudnić do tworzenia grafiki do albumów! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 23, 2015 Ja tu wchodzę, a tu taki art :D, czy ten wyraz jego twarzy tak specjalnie? Jest taki Tuomas-owy :D no ogólnie z fejsa eheh, zarąbisty ten urodzinowy tworek. A ten albumowy art bardzo spoko, od siebie powiem lubię taki styl 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted February 24, 2015 To jest idealne. *-* Chciałabym mieć koszulkę z takim nadrukiem. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted February 24, 2015 *płacz nad perfekcyjnością tego arta* Naprawdę, Bóg obdarzył cię darem plastycznym. Daj mi go trochę. ;-; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2015 Dziękuję za komentarze. :) Bardzo motywują do dalszej pracy :) Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 25, 2015 Postać tego starca jest przez ciebie wymyślona?; chodzi mi o twarz; sam ją wymyśliłeś czy też zaczerpnąłeś z jakiegoś zdjęcia? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 25, 2015 Postać tego starca jest przez ciebie wymyślona?; chodzi mi o twarz; sam ją wymyśliłeś czy też zaczerpnąłeś z jakiegoś zdjęcia? Wydaje mi się, że to Darwin :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 25, 2015 Masz rację ;) Ja postać Darwina kojarzę wyłącznie z tego zdjęcia: Swoją drogą miał tutaj 31 lat; dość młodo wyglądał w tym wieku ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2015 Postać tego starca jest przez ciebie wymyślona?; chodzi mi o twarz; sam ją wymyśliłeś czy też zaczerpnąłeś z jakiegoś zdjęcia? Jest dokładnie tak jak pisze Sami - jest to Darwin. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 5, 2015 "Children at war" zainspirowane utworem "The Eyes of Sharbat Gula" 14 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 6, 2015 Powiem tak... jest klimat. Kontrast szarości figur niby-posągów dzieci i czerwień w tle świetnie ze sobą współgrają. Co do samych posągów; środkowy jest zdecydowanie najlepiej zrobiony, najbardziej proporcjonalny (szal i twarz wyszły bardzo realistycznie), te po boku są mniej dopracowane, mają jakby bardziej mydlane rysy. Ogół jest jednak więcej niż zadowalający. Świetna robota. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 6, 2015 Wspaniała robota, zawsze można coś poprawić, ale czy trzeba? Czy nie perfekcyjna praca to jest bardziej naturalna i mocniej przemawiająca opcja? Bardzo mi się podoba uważam że jest bardzo wymowna, niczego bym nie zmieniała. 1 Share this post Link to post Share on other sites