Metallinka 89 Posted February 27, 2014 E tam brzuszki... :) Ćwiczy ktoś ze mną Chodakowską albo Mel B? :D Ja zjadłam 4 pączki, podzieliłam się też z kolegami z pracy, Irlandczykami :D Bardzo im smakowały :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 27, 2014 Tak jeszcze w temacie faworków: ten ostatni to był chyba błąd. Trochę mnie mdli od tej słodyczy. :-D Metka, ja tam skaczę na skakance :> Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted February 27, 2014 Też fajnie. Ja nie mam za bardzo gdzie. Może jak się w końcu przeprowadzimy do domu to wtedy poskaczemy. Póki co Skalpel i widać jak brzuszek maleje ♥ Może na Gran Canarii nie bdzie mi się tłuszcz wytapiał :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 1, 2014 Dzisiejszy mini zlot :3 I Fik mi zostawił swoją bluzę, która (na razie) jest pełna jego zapachu :3 Czuję się szczęśliwa ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 4, 2014 Kolega wystąpił w Rozmowach w Toku ze swoją piosenką :) Cieszy mnie to, że im wyszło, bo jedyne, co chcieli dzięki temu programowi osiągnąć, to rozgłos :) http://rozmowywtoku.tvn.pl/odcinki-online/jak-kochac-dziecko-podobne-do-diabla,27841,o.html Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 5, 2014 Mam staż! ♥ Jak się ciesze ^^ I wszystko powolutku zaczyna się układać. I mimo tego, że musiałam wstać 6/7 h wcześniej niż zwykle, to dzień bardzo udany i cały 'z bananem na twarzy' : D Pozytywnie! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 5, 2014 Mam staż! ♥ Jak się ciesze ^^ To super, gratki ;) Polonistce spodobał się ten gniot, znany też jako "mój eseistyczny debiut" :3 Ale i tak mam nadzieję, że na jutrzejszym konkursie będzie rozprawka, bo szybciej się ją pisze. (Właśnie, jutro mam wojewódzki etap konkursu z polskiego, trzymać kciuki ^^) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 5, 2014 Mam staż! ♥ Jak się ciesze ^^ Jak ci zazdroszczę ja rozsyłam CV po restauracjach i nie tylko, ale żadnej odpowiedzi nie mam.... A gdzie i co będziesz robić? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 5, 2014 Dzięki Milka ;* Marcin ja z bezrobocia dostałam : ) Sama szukałam roboty z 9 miechów, nosiłam cv nawet tam gdzie nie potrzebowali i dopiero teraz coś się trafiło, ale z urzędu. W biurze robię, Zarząd Dróg Powiatowych : D W dziale administracji : D Dzisiaj byłam pierwszy dzień, zapowiada się dobrze :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 5, 2014 Ja już 2 lata na bezrobociu tez, ile się nałaziłem roznosząc cv nawet tez tam, gdzie ofert nie ma i nic żadnego odzewu. Zapełniam to wolontariatem i grą w przedstawieniach. Ale fajnie, że ci się pierwszy dzień podobał oby tak dalej. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 5, 2014 Dzięki dzięki ;3 To kiedy Ty szkołe skończyłeś? ; o Myślałam, że też jesteś '94 I nie miałeś ofert z bezrobocia? :c Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 5, 2014 Patrząc na waszą rozmowę, utwierdzam się w przekonaniu, że zrobienie kariery w muzyce, pisarstwie czy na jutubie to byłaby świetna opcja :> Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 5, 2014 Ja jestem po dwuletniej zawodowce kucharskiej którą skończyłem 2012 roku. Teraz się uczę w Technikum uzupełniającym tez w kierunku gastronomi. U nas na Warmii teraz ciężko z pracą moja siostra ma prace po znajomości. Może mam nadzieje się to zmieni. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 7, 2014 I DID IT!!! 43 na 48 punktów! Humanistyczna część egzaminu gimbazjalnego z głowy! I wynik w pierwszej osiemnastce na 180 osób! Jestę bossę ♥ http://dudcom.home.pl/pg6/images/pliki/wyniki_pol.pdf 3 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 7, 2014 O, fajnie :) A ja 30 sierpnia jadę na szkolenie Sol Republic-taka firma słuchawkowa :P Ponoć mamy dostać od nich słuchawki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 7, 2014 Milka gratulacje : ) Metallinka mi też by się przydały xD Nie da się tam jakoś wkręcić? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 8, 2014 Właśnie nie bardzo. Ja się w ostatniej chwili o nich dowiedziałam. Ale będzie fajnie! I całkiem blisko do hard rock Cafe ♡ Żeby się żaden moderator nie czepiał, to właśnie to szkolenie mnie uszczęśliwia :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 8, 2014 Nymf, dzięki :) Krokusy rozkwitły ♥ I znalazłam przebiśniegi w naszym lasku ♥ I jest tak ciepło i fajnie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 8, 2014 Cztery z egzaminu z biologi z genetyki ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 8, 2014 I DID IT!!! 43 na 48 punktów! Humanistyczna część egzaminu gimbazjalnego z głowy! I wynik w pierwszej osiemnastce na 180 osób! Jestę bossę ♥ http://dudcom.home.pl/pg6/images/pliki/wyniki_pol.pdf Jesteś Emila a nie - Emilia? xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 8, 2014 @up: a fakt, jest tam literówka. Nawet nie zauważyłam :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 11, 2014 Wiosna, słońce, ciepło. Aż wracają chęci do życia po dołującej szarudze! Ciekawe czy na Sami i jej weltszmerc też podziała? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 11, 2014 U mnie było ślicznie w niedzielę, nawet poszłam po pracy na spacer po parku :D Tyle miałam energii, słoneczko, cieplutko... Teraz znowu chmury i depresja. Ale hey ho, idzie wiosna! Piękny czas. I mam wolny weekend. I następną sobotę, niedzielę i poniedziałek. Istne szaleństwo! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 11, 2014 Wiosna, słońce, ciepło. Aż wracają chęci do życia po dołującej szarudze! Ciekawe czy na Sami i jej weltszmerc też podziała? ;) Haha, czy dzięki Pauli całe DE uważa, że jestem chodzącym weltszmercem? :) Tak nawiasem, uszczęśliwiło mnie dziś to, że przyszła do mnie paczka urodzinowa (pierwsza! :)) od najlepszej przyjaciółki. Zebrała wszystkie moje 'twory' pisarskie, które jej kiedykolwiek wysyłałam, w jedną książkę. Wydawnictwo też być musi... :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 11, 2014 To naprawdę świetny prezent, Sami! Też bym się cieszyła z czegoś takiego, hoho, pierwsze wydanie xD Ile stron liczy sobie to dzieło :> Share this post Link to post Share on other sites