Guest Morderczyni Posted December 16, 2013 Najlepszy w klasie wynik z próbnej rozszerzonej z polskiego - 97%. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 16, 2013 Widziałam w Wyborczej tegoroczny próbny egzamin gimnazjalny z angielskiego. Prościzna, jak wszystkie zeszłoroczne, które robiłam w gazecie. Zapewne nasz też taki będzie... Jestem dobrej myśli ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 17, 2013 Dostałam z próbnego egzaminu z polskiego 94%, a z historii i z wos-u mam najlepiej w klasie, chociaż nie wiem ile mam % :P. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 17, 2013 UWAGA UWAGA!!! Invusia zagrała w jasełkach oazowych, na przedsmak jest trailer :> Jestę hanyską, widać mnie w dwóch scenach, na końcu kółeczka w czerwonym sweterku i podczas wędrówki gdzie idę zaraz za dziećmi. Podziwiać! :devil: Btw. Obok mnie w kółku stoi Fik :P Tak mnie to uszczęśliwiło ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 17, 2013 Muzyka z Requiem For A Dream *.* I to takie, co lecie po Requiem, co wszyscy znają, ja też, ale nie mogę sobie przypomnieć, z czego to *.* I Two Steps From Hell, jeśli się nie mylę, a raczej się nie mylę *.* I widzę Invusię i Fika *.* Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 17, 2013 Tak, Two Steps From Hell :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 17, 2013 I to takie, co lecie po Requiem, co wszyscy znają, ja też, ale nie mogę sobie przypomnieć, z czego to *.* Z Archiwum X ?? Fajny zwiastun. Kiedy wchodzi do kin? :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 18, 2013 Miałam piękny sen. Dlaczego się obudziłam? ; ( Cholerny budzik. Był to jeden z najlepszych snów w moim życiu. A przynajmniej z tego, co mi wiadomo. Aż sobie go zapisałam, tyle co pamiętam, ale nie umiem znaleźć słów, które oddałyby to, co czułam. Czym to dla mnie było. Oczywiście był pogmatwany jak wszystkie i ciężko było go poskładać. Dużo momentów mi też uciekło, próbuje sobie przypomnieć, ale nic ... Oprócz tego, że był piękny, był też troche przerażający. Soł macz emocji, adrenaliny i w ogóle. Ja chcę ciąg dalszy! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 18, 2013 Nowe monitorki do pracy! :D Share this post Link to post Share on other sites
webownia 0 Posted December 19, 2013 dorzucę swoje 3 grosze :) uszczęśliwiło mnie, że FB staje się coraz mniej popularny na rzecz Instagramu :) mniej reklam, więcej zdjęć, mniej podpisów narzekających na życie :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 19, 2013 Uszczęśliwiło mnie coś, gdy całkiem przypadkowo wpisałem "Xmas" w Googlach. Sprawdźcie sami ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 19, 2013 Nareszcie! Udostępnili Korpiki dla zwykłych userów na karaoke! HEPILIDYLHEPILIDYLHEPILIDYLBUZER :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 19, 2013 Jutro wznawiam kurs z prawa jazdy :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 19, 2013 A, no i uszczęśliwia mnie to, że jutro ostatni dzień. Ale i tak prawdopodobnie wszystkie lekcje (oprócz godziny wychowawczej, która jest z rana, więc ci, którzy chodzą na ósmą, nie będą mogli wtedy dotrzeć) to będą próby jasełek, a Emi śpiewa w chórze... Dlatego Emi zadowolona, bo koniec z lekcjami na ten rok :3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 20, 2013 Dostałam ślicznego Tłosia od Sami. ♥ Jest cudny, zaraz go dodam do jej galerii. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 20, 2013 A ja dostałam dzisiaj płytę Opeth od gościa, którego nawet nie znam. Ja naprawdę nie wiem skąd on wiedział, że tego słucham. Przypuszczam, że po prostu kupił swoją ulubioną płytę :)) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 21, 2013 Ale jakto go nie znasz i dostałaś od niego płytę? Tak normalnie na ulicy? Gdzie są tacy ludzie? Jadę tam ^^. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 21, 2013 Paczka od mojej córki z Anglii- jeszcze nie rozpakowana:) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 21, 2013 Uszczęśliwiło mnie to, że zakończyłem kupowanie prezentów :D :D JUŻ MNIE DO SKLEPU NIE WCIĄGNIECIE ŹLI SPRZEDAWCY ZŁA CZYSTEGO !!! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 21, 2013 Dave, Maggie, na wigilii klasowej :) Ale opcja z rozdawaniem płyt na ulicy też mi się podoba :> Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 21, 2013 Nightwish, Showtime Storytime, frytki z serem żółtym, sosem i majonezem. Ho Ho : D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 21, 2013 Nowy telefoooon, nareszcie ♥ Znaczy... jeszcze nie... dopiero na święta... Ale taka happy jestem ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 21, 2013 O, też mam nowy tel od paru dni. I bardzo się cieszę, bo stary to tylko przez okno wyrzucić ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 21, 2013 Haha Evi rlz XD Share this post Link to post Share on other sites