Ares 1858 Posted December 6, 2013 Śnieżek pada jest biało i pięknie później dam zdjęcie jak Dobre Miasto wygląda ze śniegiem :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 6, 2013 Wracam do domu po dwóch tygodniach. Stęskniłam się za mamcią, kotełami, piesełami, a nawet za moim bratem ! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 6, 2013 Dostałam od naszego kochanego Fika nowiutkie DVD Sabatonu :3 Taaaaaaaaaka jestem zadowolona ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 6, 2013 Byłam ze znajomymi robić zakupy na szlachetną paczkę (uzbierałyśmy 260zł :)) i czuję się tak fajnie... Własciwie nie wiem dlaczego, ale mam poczucie, że ktoś się będzie przeze mnie cieszył :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted December 7, 2013 Nawalał pięknie dziś nasz orkan i puścili nas wcześniej z praktyk, a szkoła w ogóle nie miała lekcji xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 7, 2013 Wysłaliśmy Map Supply (oficjalny sklep z gadżetami wielu znanych zespołów, w tym Nightwish) kartkę z podziękowaniami za udostępnienie nam nagród na konkurs. Dziś dostaliśmy odpowiedź: Hi Adrian! Thanks a lot! This is so awesome that we must print it to our warehouse wall Have a peaceful xmas time! Best wishes, Samuli / Mad Supply Kartka do wglądu w załączniku. :) thanks-madsupply.pdf 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2013 Przez noc napadało tyle, że już nie widać trawy spod minimalnej warstwy śniegu. Obudziłam się, patrzę przez okno i... Świat wygląda jak z bajki ♥ A nasz las dzisiaj taki śliczny był... ♥ Chciałam się wyprawić z aparatem popstrykać parę zdjęć, ale mama mnie nie puściła, bo było "już za ciemno", pff. Jak jutro zrobię... Chociaż nie. Nie mam kabla. To jak rodzice kupią czytnik kart z aparatów, to wam pokażę. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 8, 2013 Mam straszna obsesję na punkcie Oceanborn i nie długo premiera nowego Hobbita i, że piękna pogoda za oknem. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 8, 2013 Cieszę się z nadchodzącej zimy: śniegu i mrozu- kocham zimę:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 8, 2013 Dziś spróbowałam mega ostrego chilli na pizzy i popłakałam się ze "szczęścia". Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 9, 2013 Znalazłam sklep z używanymi, tanimi filmami, grami, itp. ♥ I Wiedźmikołaj T. Pratchett'a jest mój ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 9, 2013 Magia Anglii... :) Tam pełno wszystkiego i to nawet po niezłych cenach. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 9, 2013 Dostalem z rozszerzenia z rozprawki 17/18 pkt ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 10, 2013 Dzisiaj zdjęcia z Jeany:) w piątek z Olgą :) potem opcja robienia katalogu dla Greta Vingate Store Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 10, 2013 Czuję się całkiem zdrowo :3 I leżałam w łóżku do drugiej, czytając "Igrzyska śmierci" :3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 10, 2013 A dziś uszczęśliwiła mnie przeprowadzka do nowego mieszkania (chociaż jestem tym już wykończona, a jeszcze trzeba się rozpakować...) ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 10, 2013 A mnie to ;) Kto zna to wie dlaczego :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 10, 2013 Evi, gdzie to wyemigrowałaś? : ) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted December 11, 2013 Evi Wyemigrowała na wyspy ,a co do tematu co mnie ostatnio uszczęśliwiło ,łoooooooooooooooooo to było dawno ,sierpniowe Air Show w Radomiu ,a od zakończenia mam ciągłą depreche Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 11, 2013 Mnie uszczęśliwiła wczorajsza wizyta z Krakowie z Fikiem i jego znajomymi. Genialnie było :P Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 13, 2013 A mnie meega uszczęśliwiło 75 % z rozszerzenia z angla :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 13, 2013 A ja ostatnio uśmiecham się do ludzi. I cieszy mnie, kiedy oni uśmiechają się w odpowiedzi. :) Tak na przykład uśmiecham się do nauczycieli jakby byli dobrymi znajomymi (w moim przypadku granica 'sensei - uczeń' praktycznie nie istnieje), do sąsiadów, których widzę na oczy po raz pierwszy w życiu, do pań w sklepach... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 13, 2013 Jest piątek wieczór. Najpiękniejsza pora w tygodniu. :3 I tworzę kartki świąteczne, całkiem fajne są, biorąc pod uwagę to, że nie bardzo umiem rysować :3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 13, 2013 Tylko nie uśmiechaj się do katechetki, bo pomyśli, że Ci się podoba. Pamiętam jeden jej wywód... xD Hahahahahah. Wyobraziłam sobie, co by się stało, jakbyś się tak uśmiechnęła do pana Kazia. Hahahah. xDDD Co mnie uszczęśliwiło? Znalazłam idealny drugi kierunek dla mnie na UAMie: http://wa.amu.edu.pl/wa/specjalizacja_celtycka Jest cudny, biorę go razem z filologią fińską. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 14, 2013 Przeglądam sobie forumowe kartki urodzinowe ^^ Czyż ona nie jest piękna? Share this post Link to post Share on other sites