Adrian 3317 Posted August 5, 2013 Co mam przez to rozumieć ? Jeśli ktoś ma jakąś koszulkę z NW to niechaj zakłada. :) Jeśli nie to nic nie szkodzi, nie bierzcie tego aż tak dosłownie ;) Ja proponuje by każdy dostał taki nr alarmowy w razie problemów z trafieniem gdyż nie każdy się orientuje w topografii Krakowa Najlepiej żeby to była osoba obeznana w terenie - Evi? :) Swoją drogą myślę, że ciężko nie trafić na rynek. :) Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 5, 2013 Rynek nie ma 10m2 tylko więcej i naprawdę jest gdzie się zagubić ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 5, 2013 Rynek nie ma 10m2 tylko więcej i naprawdę jest gdzie się zagubić ;-) Mówimy o konkretnym miejscu, czyli w pobliżu pomniku Mickiewicza. Zawsze można spytać przechodniów w której części rynku się znajduje. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 5, 2013 Prezes - dostaniesz nr na PW. W okolicach rynku, dworca i Wawelu orientuję się dość dobrze, więc nie powinno być problemu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2013 Buuu...nie mam stroju Nightwishowego :( ale i tak przyjdę ;p Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 6, 2013 Ja jako że nie mam koszulki z Nightwish będę w koszulce mojej ulubionej kapeli czyli Iron Maiden ,dzięki temu będzie mnie łatwo poznać Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 6, 2013 Też nie mam. Ale postaram się włożyć coś łatwo rozpoznawalnego i was poinformuję w czym jestem :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 6, 2013 Pablo Ciebie to z daleka poznam B| I chyba tylko Ciebie xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 6, 2013 No fakt Nimfo ,widzieliśmy się parę razy ,to będzie miłe spotkanie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 6, 2013 Czy ktoś z Was ma aparat i mógłby go wziąć celem dokumentacji spotkania? :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 6, 2013 Myślę, że ja mogę wziąć :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 6, 2013 Ja też wezmę. Nie jest to jakiś super sprzęt, ale może wystarczy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 7, 2013 Ja mogę wziąć aparat :) Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 7, 2013 Ja tym razem nie dam rady, rodzice zrobili mi super niespodziankę 9 chcą jechać w góry. Mam nadzieje że trafi mi się jeszcze okazja z wami :/ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 7, 2013 Będę oryginalna i powiem, że też wezmę aparat :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 7, 2013 Świetnie! Będziemy mieli zdjęcia :) Ja tym razem nie dam rady' date=' rodzice zrobili mi super niespodziankę 9 chcą jechać w góry. Mam nadzieje że trafi mi się jeszcze okazja z wami :/ [/quote'] Szkoda, ale okazja jeszcze niejedna się trafi. Jestem przekonany. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted August 8, 2013 Ja dla odmiany nie wezmę aparatu :P Też prosiłabym o jakiś numer telefonu na PW, przyda się, bo na wołanie raczej nie zareaguję, jeśli biorę słuchawki :D Kiedy się dowiemy coś więcej na temat noclegu:P ? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 8, 2013 UWAGA, WAŻNA INFORMACJA DOT. NOCLEGU Hostel przy ulicy Stolarskiej (5 minut pieszo od rynku). Zobacz mapę: http://www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/hostele/103799/map,103799.html Koszt noclegu: 38.50 zł od osoby. Jest to najtańsza opcja ze względu na sezon. Niestety AGH jest zarezerwowane na najbliższą dekadę. :-( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 8, 2013 Ja również poproszę jakiś numer. Tak na wszelki wypadek :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 8, 2013 Ludu, mój ludu. Mam bardzo smutną wiadomość. Przynajmniej dla mnie jest smutna. Nie dam rady zjawić się na zlocie ; / A tak się nastawiłam ... Bardzo mi jest przykro. Bawcie się dobrze beze mnie : ( Mam nadzieje, że nie będę dłuugo czekać do następnego zlotu. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 8, 2013 Również poproszę o numer kontaktowy na pw, bo możliwe że się chwilkę spóźnię ;/ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 8, 2013 Stroj Nightwishowy? W temperaturze 36 stopni najbardziej 'metalowy' stroj na jaki bedzie mnie stac to pewnie czarna sukienka. Chociaz fajnie by bylo gdybysmy wszyscy byli w koszulkach NW :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 8, 2013 Czarne stroje na taki upał? Pozdrówka :D Radzę jeszcze glany założyć, co by Wam zimno nie było. Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted August 8, 2013 Otóż moi mili nie wiem czy patrzyliście pogodę w Krakowie na sobotę, ale według mojego portalu, który u mnie nigdy się nie mylił co do pogody to temperatura będzie nieznacznie oscylować w okolicach 20 stopni i zaleca się parasolki w pogotowiu ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 9, 2013 Potwierdzam pogodę na Sobotę o której pisze Prezes42 ,w czarnych wdziankach wcale się nie usmażymy ,a tak jak ktoś jest prawdziwym metalem to w czarnym na skwarze powinien wytrzymać Share this post Link to post Share on other sites