xhonek 26 Posted January 27, 2013 Spać bendom. Co one se myślom? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 28, 2013 A mróz trzyma, zima w pełni. Ciekawe jaka aura szykuje się na ferie? Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted January 28, 2013 Od jutra ma być odwilż z tego co słyszałam :huh: Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 28, 2013 A kto by spał po nocach, gdy świat sie wali xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 28, 2013 A wali się i to z wielkim hukiem!:( Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 28, 2013 Rok 2013 rokiem kryzysów, podwyżki cen i wysokich rachunków! Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 28, 2013 Tak. A ja nie mogę myśleć o opryszczce. Wczoraj sobie mówię "Ale super, od miesiąca nie miałem żadnej opryszczki!" Do dziś rano... Ludzie - znacie jakieś sposoby, by się na jakiś czas tego pozbyć? Nie żadne Hascoviry czy inne Sonole - jakieś leki? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 28, 2013 Ni wiem, jak tam odwilż, u mnie dziś termometr w aucie pokazywał -5 (w południe) i nadal radośnie sypie śnieg. Zimno, biało i... takie tam, ale płakać nie będę, bądź co bądź - zima :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 30, 2013 Witam nocnych marków :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 30, 2013 Witam nocnych marków :) :D Tu skowronek, zgłaszam się :P Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted January 30, 2013 Boże... wybieram się na spacer - ma ktoś pożyczyć ponton? :dodgy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 30, 2013 Widzę , że ni tylko brzydgoszcz zalało ^^ Ja już po egzaminie, teraz wypadałoby wziąć się za naukę do jutrzejszego starcia. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 30, 2013 Pogoda jest koszmarna, a ja mam grypę i umieram pod kołdrą...jest się z czego cieszyć! :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 30, 2013 Idę sobie ulicą, ludzi kulą się z zimna, a mi jest wręcz gorąco. Coś jest ze mną nie tak ? Hmm, to chyba moja naturalna warstwa tłuszczu chroni mnie przed utratą ciepła. Zimą lepiej być grubaskiem :P . Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 31, 2013 Hej hej śpiochy ci co śpią miłych snów ci co nie śpią pozdrawiam serdecznie z Berlina a dokładniej z Hotelu Hauptbahnhof na ulicy Lehrter :) Boże jak tu pięknie :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 31, 2013 Gdzie Cię do Berlina wywiało? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 31, 2013 Paweł przeciera szlaki przed premierą IM:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 31, 2013 Premierę jak najbardziej :) Na tutejszy festyn filmowy również. A co mnie tu wywiało Adrianie zlecenie, na chlebek trzeba zarabiać a kto powiedział że trzeba siódme poty wylewać by je zarobić xD Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 31, 2013 Wybacz, ale środowiska w jakich się obracam powodują, że mam dziwne skojarzenia... Jezu zapomniałem obejrzeć nowego odcinka Nekci Menij Show! ;_; Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 31, 2013 Dziwne skojarzenia? 5 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 4 zarejestrowanych (w tym 2 niewidocznych) oraz 1 gość. Adrian, pawel27g Ktoś tu spać nie może??? Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 1, 2013 Ja nie śpię. Berlin, facet, lekka praca - gdybyś mial takich znajomych jak ja to... No właśnie ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 1, 2013 Mam teraz dziwny tryb chodzenia późno spać i niemożności wstać rano. :) Spoko, niebawem się to zmieni. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 1, 2013 Ja nie śpię. Berlin, facet, lekka praca - gdybyś mial takich znajomych jak ja to... No właśnie ;_; Ja tam nie narzekam w połowie Lutego wracam z pozytywnym nastawieniem. O ile wszystko gładko pójdzie. A mam taką nadzieje. Mam teraz dziwny tryb chodzenia późno spać i niemożności wstać rano. :) Spoko, niebawem się to zmieni. Zawsze jak późno kładę sie spać, rano dochodzę do wniosku że to był zły pomysł xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 1, 2013 Wschód słońca vel Świt z innej perspektywy Inni wstają go podziwiać ja się kładę wtedy spać :D Czasem jak się zasiedzę i zadumam to dzień się staje nocą... ... i Zawsze jak późno kładę sie spać, rano dochodzę do wniosku że to był zły pomysł xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 1, 2013 Czasem jak się zasiedzę i zadumam to dzień się staje nocą... Cóż, skąd ja to znam :) Oh, to już ta godzina... :D Share this post Link to post Share on other sites