pawel27g 57 Posted February 1, 2013 Dokładnie :( Ładnie tu ale trzeba ruszać w drogę do pracy :( :) jak będę miał czas jakieś fotki wam wstawię :) Ale raczej nie dziś Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 2, 2013 600 nie przeczytanych postów. Wow dużo zaległości bede miał w Polsce :) :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 2, 2013 Co to Floor GLS robi z człowiekiem:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 3, 2013 Grafikuję, noc to najlepsza pora. Nic mnie nie rozprasza, nikt nie przeszkadza. Wtedy najlepiej mi się pracuje. :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 3, 2013 A ja cierpiałam, albowiem otoczenie nie dawało mi spać. Jako skowronek bardzo cierpię nie mogąc zasnąć w okolicach dziesiątej wieczorem, a rano (między 5 a 6 najczęściej) i tak się budzę ;/ Chciałabym więc napisać: śpię, ale no niestety. Śpi tylko mój intelekt :P Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 3, 2013 Cholera, ale mam stresa... Jutro egzamin (ostatni) a ja nawet nie zajrzałam do podręcznika, ni pytań z lat ubiegłych... A poza tym odkryłam że TT leżąc w wannie w staaarym teledysku "Sleeping sun" wygląda jak dawna Chylińska. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 3, 2013 Jako że od zawsze baaardzo lubiłam (i lubię) Chylińską, to tylko kolejny punkt dla TT :P Aha, no to powodzenia na egzaminie! Trzymam kciuki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 3, 2013 Tyle na temat praktycznego, który zdałam w czwartek. A co do jutra: I Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 3, 2013 Przeglądając kwejkową poczekalnie natrafiłem na to: http://kwejk.pl/obrazek/1649829/szatan-jest-w-kazdym-z-nas-.html Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 3, 2013 Nie śmiejmy się z poważnych spraw... A tak na serio - CO?! xD Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 4, 2013 Każdemu kto tak twierdzi polecam Carpentera i DttW. Zresztą czasem po prostu lepiej nie dyskutować. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 4, 2013 Taiteilija, czy info nie powinno wylądować w wątku o Tuo? Albo otworzyć nowy traktujący o jego projekcie?:) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 4, 2013 Niby w temacie "Pogadalnia" może być masło, mydło i powidło, ale istotnie, żeby uniknąć zbędnego bałaganu, zaraz info wyląduje tam gdzie powinno, czyli w temacie o Tuomasie. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 4, 2013 Stworzyłem Pogadalnie po to by nie robić offtopu w ważnych tematach np takie jak moje xD , i żeby lepiej się poznać. Ale fakt zbędny offtop jest zbędny np: pije piwo, idę na zakupy A tak apropo to Warszawa Grodzisk Maz jest piękny od 2 dni w domu :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 5, 2013 No ale zaraz - czy Pogadalnia nie miała być szałtem? Tam był tak bezsensowny spam :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 5, 2013 Pogadalnia jest nam potrzebna co widać po ilości stron- więc gadajmy:) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 5, 2013 LOLOLLOLOLOLOLLOL - coś za darmo tu rozdają?! 22 osoby zarejestrowane xD Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 5, 2013 Dawno nie widziałem tu takiego tłumu. Źle - nigdy nie widziałem :) ale to dobrze! Jakiś ruch generowany jest :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 6, 2013 Tłumy mile widziane. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 7, 2013 Nigdy więcej pączków z dżemem! Cały dzień szukam pączków z budyniem, a jak w końcu znalazłam to jakiś buc przede mną wykupił ostatnie dziesięć! Jednego mi nawet osioł nie zostawił!Zwątpiłam w ludzką dobroć! :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 8, 2013 Ojej ktoś też lubi pączki z budyniem ! Z advocatem i nutellą też są niezłe :) Ale tych ze sklepu w dodatku z "tradycyjną" różaną konfiturą nie tknę. BTW. Skończyłam sesję 2:0 dla Kasi ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 8, 2013 BTW. Skończyłam sesję 2:0 dla Kasi ! Gratuluję, teraz trzeba to opić :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 8, 2013 Opijamy :) Do tego zawsze jestem chętny Share this post Link to post Share on other sites