LucidDreamer 364 Posted March 31, 2016 Trawniki, około 30 km od Lublina, chodzę do 3 klasy technikum hotelarskiego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 31, 2016 Witajcie Agnieszko, Carly i Aleksandro w Najtłiszowej krainie! :) Bawcie się tutaj dobrze i co najważniejsze jak najdłużej. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 31, 2016 Hej wszystkim nowym! : ) Carly, co to za avatar? : ) Ja na avatarze :) Jesteś piękna! ; ) Witaj Ola :> Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 31, 2016 Witam, witam. Marcin mam zamiar tu już zostać na stałe ;) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted March 31, 2016 Witaj, Aleksandra! :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted March 31, 2016 Witaj Aleksandra :)! Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do naszej społeczności. Miłego odkrywania forum! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 31, 2016 Hej, Olu :) Dla Ciebie też mam kaftan bezpieczeństwa. Proszę. *Emi wręcza* W ogóle mamy jakąś kaftanową wytwórnię? Bo ja tak je rozdaję i rozdaję i one się nadal nie skończyły, ten zapas jest taki duży, ktoś je na bieżąco produkuje? Sami, kochanie…? Pochwal się blogiem, z chęcią zajrzę ^^ Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 31, 2016 Oto mój blog. Jestem początkująca więc przepraszam za wszystkie błędy gramatyczne oraz za interpunkcyjne. http://luciddreameropowiadania.blogspot.com/?m=1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 31, 2016 Witaj na forum, Ola! Mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj swój czas :) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 31, 2016 Witaj, Aleksandro! :) Baw się dobrze na forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 31, 2016 Witajcie, już miło spędzam czas. Co chwilę tu zaglądam ^^ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 1, 2016 Tervetuloa, dziewczyny! Agnieszka i Ola - piszcie, czytajcie i bawcie się dobrze! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
aleksander3676 1 Posted April 1, 2016 Hej jestem olo od trzech lat pochłonięty Nightwish i wszystko co jest zwiazane z muzyką gotycką. Mam nadzieje ze utwierdzicie mnie bardziej ze wybrałem w życiu dobry kierunek 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted April 1, 2016 Witaj :D wybrałeś bardzo dobry kierunek, mi Nightwish towarzyszy od dziecka i teraz wiem, że bycie jego fanką to najlepsze co mnie w życiu spotkało ^^ jestem tu od dwóch dni i bawię się świetnie, tobie życzę tego samego ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted April 1, 2016 Witajcie! :) Bardzo się cieszę, że w końcu tu trafiłam. Tak naprawdę to nie wiem, dlaczego dopiero teraz, bo jestem fanką Nightwish już od ośmiu lat i ich muzyka towarzyszy mi codziennie. Nie przypuszczałam, że istnieje w Polsce taka fantastyczna baza fanów, pozytywnie nakręconych na NW, podobnie jak ja :D Na szczęście Was znalazłam :) Parę słów o tym, jak wszystko się zaczęło. Muzyczną przygodę zaczynałam od słuchania zagranicznych gwiazd, takich jak Madonna, Michael Jackson, Roxette i inne. Gdzieś tam przewijały się też cięższe brzmienia, jak Metallica czy Rammstein. Metal pokochałam tak naprawdę za sprawą mojego męża, z którym zaczęłam jeździć na koncerty. Mam ich za sobą sporo. W zeszłym roku byłam na Nightwish (Masters of Rock). To było spełnienie jednego z największych marzeń. Prawdziwy The Greatest Show On Earth i cudowne wspomnienia. ♥ W muzyce Nightwish zakochałam się od pierwszych dźwięków. I tak na przestrzeni ostatnich lat stała się moim nałogiem, od którego za nic na świecie nie chciałabym się uwolnić. Raz jeszcze dziękuję za miłe przyjęcie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 1, 2016 Witaj Ada, cześć Aleksander! Bawcie się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 1, 2016 Ło matko, ale mamy wysyp nowych użytkowników! ♥ Wiosna nadchodzi, kochani! ^^ Tervetuloa! Zaraz dostaniecie kaftany bezpieczeństwa od Emi. Tymczasem: miłego! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 1, 2016 Witam wszystkich nowych :) Czujcie się jak u siebie i zostańcie na dłużej :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted April 1, 2016 Witaj Ada! Baw się dobrze :) ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted April 1, 2016 Cześć, Ada i Aleksander! Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted April 1, 2016 Cześć, witaj! Dziękuję jeszcze raz za miłe przyjęcie. Już czuję się tu jak ryba w wodzie :) Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted April 1, 2016 Poczułam się tak samo już po pierwszym dniu ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 2, 2016 Witaj Aleksander, co prawda w NW można znaleźć nikłe elementy gotyku, ale zapewniam Cię, że kierunek jaki obrałeś jest bezwzględnie najlepszy w muzyce:) Witam też Adę:) Nie uwalniaj się od nałogu NW bo ja też fanuję im osiem lat i stwierdzam że to fanowanie to jedna z najciekawszych przygód w moim życiu:) Share this post Link to post Share on other sites