Ivaa 31 Posted January 20, 2016 Hejhej, Ivaa :) Oto Twój piękny, forumowy kaftan bezpieczeństwa. *wręcza kaftanik* Pamiętaj, aby nosić go dumnie i z podniesioną wysoko głową... Chociaż nie. Pamiętaj, że możesz nosić go, jak tylko masz na to ochotę, albowiem tłamszenie ludzi i ich odzieżowej ekspresji jest absolutnie do bani ;) Sami, czo skreślasz tę niepoważną multifandomowość, przecież to samo dobre :D Aahahahaha dobre :d Dzięki,schowam sobie do szafki! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 20, 2016 Sami, czo skreślasz tę niepoważną multifandomowość, przecież to samo dobre :D Dlatego, że ta niepoważna multifandomowość to ostatnio głównie moja wina... Ostatnio jestem internetowo hiperaktywna i wychodzi, że postuję na forum masę bezsensownej papki. Just sayin :D I tak Cię kochamy, ziemniaczku ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 20, 2016 Sami, czo skreślasz tę niepoważną multifandomowość, przecież to samo dobre :D Dlatego, że ta niepoważna multifandomowość to ostatnio głównie moja wina... Ostatnio jestem internetowo hiperaktywna i wychodzi, że postuję na forum masę bezsensownej papki. Just sayin :D I tak Cię kochamy, ziemniaczku ♥ Kiitti ♥ Tyle miłości, Jezus... jak ja to ogarnę tym moim małym umysłem..... OwO Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 20, 2016 Witaj Ivaa! Baw się dobrze i jak najdłużej. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 21, 2016 Cześć Iva! : ) Motoryzacja? W jakich autach gustujesz? Zawsze chciałam pojechać do Bydgoszczy : D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 21, 2016 Witaj Ivaa! Brawo za Lamberta, za motoryzacje- zawsze będę podziwiać tych z hobby, jest nas coraz mniej takich oddanych fanów. Miło, że dołączyłaś do nas- udanego relaksu:) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 21, 2016 Cześć, Ivaa :)! Witaj w nightwishowej krainie i baw się dobrze. Miłego odkrywania forum! Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 21, 2016 Witaj Ivaa! Cieszę się, że do nas dołączyłaś :) Baw się dobrze na forum! Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 21, 2016 Hej wszystkim i dziękuję za miłe powitanie :) Jeśli chodzi o samochody, gustuję we francuskich typu sportowe (VTR,VTS etc) A do Bydgoszczy zapraszam :D! Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 21, 2016 Witaj, Ivaa! :) Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted January 21, 2016 Witajcie \m/ Pozdrawiam Was z najodleglejszej wschodniej Polski co zawsze utrudniało mi życie a teraz sprawiło, że od marzenia mojego jakim jest koncert Nightwish dzieli mnie zaledwie 240 km:) Miłością do zespołu pałam od lat 12, kiedy to nastolatką jeszcze będąc usłyszałam Sleeping Sun i po nitce do kłębka idąc przepadłam w nightwishowym świecie:) Po End of an Era mój entuzjazm nieco osłabł, ale po latach nauczyłam się doceniać Anette( imienniczke moją zresztą- miło mi:-) i jej wkład w twórczość NW a dzisiaj nie wyobrażam sobie playlisty bez wielu jej wykonań tak, jak mój telefon nie wyobraża sobie dzwonienia czymś innym niż I want my tears back:D Ukochanych mam wiele, między innymi Planet Hell, Ever Dream, Ghost Love Score czy End of all hope a także małżonka niezainteresowanego Nightwishem i dziecię sztuk jeden :-P Nie przedłużając cieszę się z dołączenia do Waszego grona. Pozdrawia Was Aneta na krańcu Polski:) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted January 21, 2016 Witaj, Aneta! Jaki jest Twój ulubiony album Nightwish? Czy lubisz jeszcze jakieś inne zespoły? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 21, 2016 Witaj Miriam! Co oprócz Nw brzmi w Twoich głośnikach?co czytasz?- napisz o sobie coś więcej:) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 21, 2016 Cześć Miriam! :) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 21, 2016 Cześć, Miriam! :) Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted January 21, 2016 Jeśli chodzi o muzykę to jestem raczej monogamistką chociaż podsłuchuję także Within Temptation a dla przełamania nastroju Sound n Grace i Happysadu( tak, tak, wiem, nijak się ma jedno do drugiego:) Z książek natomiast pochłaniam Stephena Kinga w pierwszej kolejności a następnie wyszukuję potencjał w każdej innej twórczości, pomijając oczywiste romanse. Aktualnie mam na tapecie Grę o Tron ;-) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 21, 2016 A zdradzisz skąd konkretnie jesteś? :) Oczywiście witam cię serdecznie i cieszę się, że jesteś tu z nami :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 21, 2016 Cześć, świeża krwi :) *Emi wręcza Miriam kaftan bezpieczeństwa* To jest takie nasze forumowe wdzianko, rozumiesz. A ja pełnię zaszczytną funkcję szatniarki. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 21, 2016 Aktualnie mam na tapecie Grę o Tron ;-) Świetnie! Zgaduję, że serial też oglądasz? :) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 21, 2016 Witaj, Miriam! :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 21, 2016 Tervetuloa in the jungle! (Wyczuwam mój nowy tekst powitaniowy...). Tak naprawdę nie znam osobiście chyba żadnych fajnych Anetek, przełam ten stereotyp, proszę! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted January 21, 2016 Okolice Hrubieszowa (lubelskie). Serial ogladam i z niecierpliwoscia czekam do kwietnia(mam nadzieje,ze Snow jednak zyje). Anetki to rewelacyjne babki :-P A kaftan prosze w innym kolorze,w tym mi strasznie nie do twarzy :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 21, 2016 Hell-o Aneta :) Miłego pobytu w naszej Krainie Niewinności i Empatii! 1 Share this post Link to post Share on other sites