Milla 2534 Posted November 5, 2015 Witaj, duszyczko :) *wręcza forumowy kaftan bezpieczeństwa* 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted November 5, 2015 O Kasia :) my się akurat znamy (przynajmniej to ja znam Ciebie) :D miłej zabawy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted November 5, 2015 Cześć Kasiu. Baw się dobrze w Naszym gronie. Pozdrawiam cieplutko. :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Qesayah 24 Posted November 5, 2015 Dzięki, na pewno będzie nam razem dobrze! :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 5, 2015 Witaj Kasiu w tej wspaniałej Najtłiszowej krainie. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted November 5, 2015 Cześć Kasiu! Na pewno Ci się tutaj spodoba :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted November 5, 2015 Cześć, Kasiu! Pisz dużo i często odwiedzaj forum. Miłej zabawy :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 5, 2015 Hej, Kasia :D Baw się dobrze u nas ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 6, 2015 Tervetuloa, Kasia! Jak napisałaś, że nie lubisz ludzi, którzy nadużywają wulgaryzmów, to poczułam się przegrana... Ale potem przypomniało mi się, że kiedy piszę - w przeciwieństwie do mówienia - jestem kulturalna i mało przeklinam. ...a poza tym: podobno skłonność do wulgaryzmów jest cechą ludzi inteligentnych. ;) W każdym razie: baw się u nas dobrze. ^^ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Qesayah 24 Posted November 8, 2015 Tervetuloa, Kasia! Jak napisałaś, że nie lubisz ludzi, którzy nadużywają wulgaryzmów, to poczułam się przegrana... Ale potem przypomniało mi się, że kiedy piszę - w przeciwieństwie do mówienia - jestem kulturalna i mało przeklinam. ...a poza tym: podobno skłonność do wulgaryzmów jest cechą ludzi inteligentnych. ;) W każdym razie: baw się u nas dobrze. ^^ Hej, haha :D To znaczy zależy jak, bo jeśli są ludzie którzy mają wąski zasób słów, a ich co drugie słowo to "ku*wa", to wstyd :) Ogółem mnie samej też się zdarza, aczkolwiek to muszą być sytuacje tego warte xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 8, 2015 Tervetuloa, Kasia! Jak napisałaś, że nie lubisz ludzi, którzy nadużywają wulgaryzmów, to poczułam się przegrana... Ale potem przypomniało mi się, że kiedy piszę - w przeciwieństwie do mówienia - jestem kulturalna i mało przeklinam. ...a poza tym: podobno skłonność do wulgaryzmów jest cechą ludzi inteligentnych. ;) W każdym razie: baw się u nas dobrze. ^^ Hej, haha :D To znaczy zależy jak, bo jeśli są ludzie którzy mają wąski zasób słów, a ich co drugie słowo to "ku*wa", to wstyd :) Ogółem mnie samej też się zdarza, aczkolwiek to muszą być sytuacje tego warte xD Chyba aż tak ze mną nie jest źle, skoro wczoraj mnie za moje "za*ebiście" nie zabiłaś. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 Hej! :)) Mam na imię Kornelia, mam 29 lat, pracuję w korpo. Odkąd pamiętam gustowałam raczej w trochę cięższej muzyce, a miłością do Nightwish zapałałam od "Ghost Love Score" :). Najbardziej uwielbiam Tarję - moim zdaniem największą magią, która przyprawiała mnie o dreszcze, łzy w oczach i uczucia, które ciężko opisać słowami, był operowy głos Tarji (błagam, wróć!) w połączeniu z muzyką chłopaków. Mimo zmiany wokalistki, Nightwish wciąż jest dla mnie najcudowniejszym i oryginalnym, wyróżniającym się zespołem pośród innych grających tego typu muzykę, którego twórczość chłonę każdym kawałkiem swojego ciała :). Pozdrawiam :). Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 29, 2015 Witaj na forum, Kornelio! Życzę miłej zabawy DE! A skoro poruszyłaś temat Tarji (którą chyba większość lubiła najbardziej), to co myślisz o naszej nowej Floor? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 29, 2015 Witaj Kornelia:) Miło, że w końcu przemówiłaś;)- bo gościsz u nas już dłuuuuugo:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 A skoro poruszyłaś temat Tarji (którą chyba większość lubiła najbardziej), to co myślisz o naszej nowej Floor? :) Hmm, Floor... Według mnie dużo lepiej śpiewa niż Anetka (da się jej słuchać na żywo ;)), a także prezentuje się i porusza na scenie, więc zmiana zdecydowanie na plus. Jednak niestety brak tej magii, którą wprowadzała Tarja swoim śpiewem, czegoś mi zdecydowanie brakuje. Witaj Kornelia:) Miło, że w końcu przemówiłaś;)- bo gościsz u nas już dłuuuuugo:) Tak, to prawda, rejestrowałam się już jakiś czas temu :). Dziś sobie od rana słucham starych kawałków Nightwish'a i postanowiłam w końcu zapoznać się z fanami - najwyższy czas :). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 29, 2015 Hell-o, Kornelia! Baw się dobrze na forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted November 29, 2015 Cześć, Kornelia! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 29, 2015 Tervetuloa, Kornelio! Skąd jesteś? ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 29, 2015 Hei hei ^^ Baw się u nas dobrze ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 Tervetuloa, Kornelio! Skąd jesteś? ^^ Hej :). Jestem z Łodzi. Czy ktoś na forum również mieszka w Łodzi? :) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted November 29, 2015 Witaj, Kornelio! :) Jaki jest Twój ulubiony album Nightwish'a? Jakie są Twoje ulubione zespoły oprócz NW? Czym się interesujesz? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 Witaj, Kornelio! :) Jaki jest Twój ulubiony album Nightwish'a? Jakie są Twoje ulubione zespoły oprócz NW? Czym się interesujesz? :) Hej, hej :). Jeśli chodzi o ulubiony album to trudno mi powiedzieć... Wszystkie według mnie są cudowne, na każdym z nich znajdą się momenty, które bardzo mnie poruszają. Chociaż raczej bardziej skłaniałabym się ku tym najstarszym, na których śpiewa Tarja. Poza NW słucham Kivimetsan Druidi, Closterkeller, Moonlight, Within Temptation, Rammstein oraz niektórych utworów Tarji. Kocham zwierzaki, wszystkie bez wyjątku, chociaż największą słabość mam do kotów, jak zresztą chyba sporo osób z tego forum :) - mam dwie kochane kociczki. Poza tym interesuję się fantastyką (filmy, książki, gry) i lubię też gotować / piec. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 29, 2015 Kornelia to jesteś bardzo "moja- nasza"- pisz mi ino biegiem o swoich mniejszych przyjaciołach?:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 Kornelia to jesteś bardzo "moja- nasza"- pisz mi ino biegiem o swoich mniejszych przyjaciołach?:) Bardzo chętnie! Mam dwie schroniskowe kotki, Kocia i Iriss. Dla pierwszej miałam być domem tymczasowym, jednak jak tylko ją zobaczyłam to wiedziałam, że zostaje na zawsze :). Drugi kotek został adoptowany dwa lata temu przed Świętami. Jednak rację mają ci, którzy mówią, że nigdy się na jednym kocie nie kończy :D. Obie są moimi oczkami w głowie i są niesamowicie kochane i przytulaśne, zwłaszcza Kocia, która często zachowuje się bardziej jak pies niż kot :). Codziennie wracając z pracy pierwsze co wyskakuje jak otworzę drzwi to jej główka i awantura od samego progu czemu tyle godzin mnie nie było ;). Ale naprawdę długo by opowiadać... Zwierzaki ze schroniska są naprawdę pełne wdzięczności, którą okazują na każdym kroku. 2 Share this post Link to post Share on other sites