hietAla 1514 Posted April 2, 2016 Cześć Aleksander! Cześć Ada! Ale tu ruch ostatnio :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted April 2, 2016 Witaj, Ada i Aleksander! :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 2, 2016 Witam wszystkich niewitanych ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 2, 2016 Witam kolejne nowe duszyczki ,zapraszam do moich działów i wpadajcie na czat pogadać my a szczególnie Ja nie gryziemy Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted April 2, 2016 Witajcie, Aleksander i Ada! :) Bawcie się dobrze na forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 2, 2016 Hejho, świeżaki. Jak powiedziała Paula, musicie koniecznie dostać po kaftanie. Łapcie zatem. *Emi wręcza Olkowi i Adzie wdzianka* Miłego forumowania :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 2, 2016 Witaj Ada! Cześć, Aleksander! Miło, że dołączyliście do naszej społeczności! Bawcie się dobrze w Nightwishowej Krainie. Miłego odkrywania forum :)! Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 2, 2016 Cześć wszystkim :) Jestem Majava. Po raz pierwszy zetknęłam się z NW czytając pewnego bloga o rysowaniu. Autorka kilka razy wspomniała o tym zespole, którego nazwa wtedy nic mi nie mówiła. Jakoś tak w październiku włączyłam Wish I Had An Angel i zakochałam się ;). Potem miałam moment przerwy, a do Nightwisha wróciłam w tym roku. Mam strasznie krótki staż, ciągle poznaję zespół, ale to nie zmienia faktu, że ogromnie ich kocham. PS Wielkie dzięki za stworzenie tak wspaniałej strony. Pozdrawiam ;) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted June 2, 2016 Witaj, Majava! :) Baw się dobrze na forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 2, 2016 Dziękuję. Z Wami na pewno będzie ekstra :). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted June 2, 2016 Witaj Majava! :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 2, 2016 Witaj, Majava! Miłej zabawy na forum ;) A tak w ogóle - jak masz na imię? :D Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 2, 2016 Lidka - ale niecierpię tego imienia :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 2, 2016 Hej ^^ Czuj się u nas jak u siebie. Skąd jesteś? Jakie masz zainteresowania oprócz NW? Może jakieś ciekawe hobby? :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 2, 2016 Witaj Majava, baw się dobrze na forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 3, 2016 Witaj Majava: nick fajny, imię fajne:) Napisz proszę coś więcej o sobie: skąd pochodzisz, czym się zajmujesz, Twoje hobby a może masz zwierzaczka? Zapraszam do rozmów nie tylko o NW i muzyce- milej zabawy na DE:) Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 3, 2016 Dziękuję :) Pochodzę z łódzkiego. Na codzień zajmuję się chodzeniem do szkoły ;). Moim hobby od zawsze było bazgranie. A co do zwierzaków to mam dwa psy ;). Na DE już się super bawię, tu panuje taka wspaniała atmosfera. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 3, 2016 Hej Majava : ) Skąd ten nick? Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted June 3, 2016 Terve, Majava! :) Pochwal się psiakami w wątku o zwierzakach ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2016 Witaj Majava :) cieszę się, że do nas dołączyłaś, baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted June 6, 2016 Hej Majava! Witaj na pokładzie! Łiii, jesteś z łódzkiego, piąteczka! Baw się dobrze ♥ Share this post Link to post Share on other sites