hietAla 1514 Posted August 28, 2015 Nie wiem, czy się śmać, czy płakać... O_o 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 28, 2015 Haha, mam "Pana Poppera" w domu, mama mi kupowała książki z tej kolekcji jak miałam dziewięć lat ♥ To ten, chce ktoś może zakupić od Emi "Boga urojonego" w wersji children-friendly? ^^ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted August 28, 2015 Ja chcę :D Ale, czy można zamówić? zapłacę jak kasę znajdę :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 29, 2015 XD [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 29, 2015 Sami przeglądająca tumblra :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 30, 2015 Cudowne ♥ ♥ ♥ Tublr jednak to życie, w błędzie jest ten, kto twierdzi inaczej :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 31, 2015 Post pod postem, ale musiałam... :> Moje życie w pigułce: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted August 31, 2015 Dobrze wiedzieć, że nie tylko moje życie tak wygląda :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 31, 2015 To jednak jest nas więcej :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 31, 2015 Sami, mówiłam Ci już, że Cię kocham? To jest piękne ♥ To jest o mnie ♥ (Ty przynajmniej rysujesz te wszystkie ładne rzeczy. I szyjesz. I w ogóle.) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 4, 2015 Haha ♥ Głupie teksty Helveticą na artystycznych zdjęciach 6 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 6, 2015 Dzisiaj w kościele ministrantem był jakiś chłopak, który był bardzo podobny do młodego Tuomasa z czasów AFF i Oceanborn. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> Na jakim tagu siedzisz? :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> Na jakim tagu siedzisz? :D #Finland na zmianę z #Jari :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> Na jakim tagu siedzisz? :D #Finland na zmianę z #Jari :D Ja zanim się przescrolluję przez dasha, to minie pół dnia, a potem idę w tagi :> Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> Na jakim tagu siedzisz? :D #Finland na zmianę z #Jari :D Ja zanim się przescrolluję przez dasha, to minie pół dnia, a potem idę w tagi :> To dash ma gdzieś koniec?! Misja na dzisiaj - znaleźć go :D Na razie szukałam blogów do obserwowania, ale może już wystaczy... Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 8, 2015 finnish horror story: somebody sat next to me in a bus Tumblr mnie pochłonął :happy: Ciekawe, czyja to zasługa... :> Na jakim tagu siedzisz? :D #Finland na zmianę z #Jari :D Ja zanim się przescrolluję przez dasha, to minie pół dnia, a potem idę w tagi :> To dash ma gdzieś koniec?! Misja na dzisiaj - znaleźć go :D Na razie szukałam blogów do obserwowania, ale może już wystaczy... Legendy głoszą, że tak, ale obserwuję tyle blogów z pokazami mody projektantów, które spamują mi dasha, że nigdy w życiu nie doscrollowałam się do końca xD Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 8, 2015 Na jakim tagu siedzisz? :D #Finland na zmianę z #Jari :D Ja zanim się przescrolluję przez dasha, to minie pół dnia, a potem idę w tagi :> To dash ma gdzieś koniec?! Misja na dzisiaj - znaleźć go :D Na razie szukałam blogów do obserwowania, ale może już wystaczy... Legendy głoszą, że tak, ale obserwuję tyle blogów z pokazami mody projektantów, które spamują mi dasha, że nigdy w życiu nie doscrollowałam się do końca xD Tumblr to jakiś kosmos :D Niby nie obserwuję dużo blogów, ale dash się nie kończy, tak czy inaczej. Żeby nie było za bardzo offtopowo: (*guys) No shit Sherlock! 6 Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted September 9, 2015 Ostatnio rozwala mnie ta seria :P - jak w języku polskim nazywa się odejście od tematu? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 10, 2015 Zrobiło mi to dzień. :3 :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0nnms3KFVeA&feature=youtu.be 1 Share this post Link to post Share on other sites