anulka79 1426 Posted July 3, 2015 Wspaniałe wiadomości! Gratuluję dziewczyny! :D Wiem, jak to miło mieć cały ten stres za sobą. Chociaż sama już dawno się uczyłam i zdawałam wszelakie egzaminy, to teraz przerabiam wszystko od nowa. Moje dziecko chodzi do szkoły i czuję się tak, jak bym chodziła razem z nim..:-D Też przeżywam wszystkie jego sprawdziany, konkursy, mini-egzaminy.. Jego sukcesy są moimi.. Ale nareszcie nadeszły upragnione wakacje i od nauki trzeba trochę odpocząć.. I Wy też odpoczywajcie moje drogie :)! Bezstresowo i na luzie :P Cieszę się, że nastała laba(dosłownie, dla mnie też):D! Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 6, 2015 Za 1 kg malin płacą na skupie 5,90 zł :happy: Jak cena jeszcze wzrośnie, albo zostanie taka przez całe zbiory to kupię jakiś fajny piec i jeszcze mi zostanie na Oceanbornową koszulkę ♥ 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 8, 2015 Spodziewam się jutro gościa:) Bardzo zacnego. Lubię, jak mnie ktoś odwiedza. Zapowiada się bardzo fajny weekend. Cieszę się, że spędzę go w takim miłym towarzystwie. Sporo sobie zaplanowaliśmy i mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje planów;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 8, 2015 Nie mogę przestać patrzeć na tego Tuomasa z naszymi listami :D Tyle wygrać... Aż uroniłam łzę wzruszenia :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 9, 2015 ZAKUPY! Poszłam do miasta po 2 rzeczy. DWIE. Wróciłam z czterema nieplanowanymi. To z pewnością wina babci, która tuż przed wyjściem wręczyła mi dodatkowy banknot. Nigdy, nigdy nie dawajcie kobiecie pieniędzy, gdy idzie po "tylko torebkę i jakąś bieliznę i absolutnie nic więcej, bo w szafce się już i tak nic nie mieści". Nie podejrzewałam siebie o podobną rozrzutność... Odkrywam niuanse swojego charakteru co dzień! :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 9, 2015 Tai, no bo najprzyjemniej kupuje się to, co niepotrzebne :) Dzięki temu mam swoje jaskrawożółte marteny :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 11, 2015 Śliczna kartka od Mamy. ❤ A właśnie, pozdrawia Was ^^ No i weekend, wreszcie mogłam się wyspać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 11, 2015 A mnie uszczęśliwiło dziś moje świadectwo, które w r e s z c i e nadeszło. Wszystko zdałam na "bardzo dobrze", a z przyrody to celujący mam. Nie przypuszczałam :) :) :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 12, 2015 Nie za bardzo wiem w jakim temacie chciałbym to napisać, ale fakt, że znalazłem sobie nowe hobby sprawia, że jestem szczęśliwy, więc to chyba odpowiedni temat ;). Zainteresowałem się ostatnio mafią. Obejrzałem już Chłopców z Ferajny, Donniego Drasco, trylogię Ojca Chrzestnego, teraz czytam książkę na podstawie której powstał film, a przedwczoraj skończyłem grać w Mafię. A przede mną jeszcze tyle ciekawych filmów do obejrzenia... : ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted July 13, 2015 Dzisiaj byłem w Krakowie złożyć dokumenty na drugi kierunek - astronomię na UJ. Strasznie się cieszę, że idę na to, bo to moja przeogromna pasja, i to mnie bardzo uszczęśliwia, ale z drugiej strony, nie wiem czy czasowo się wyrobię z dwoma kierunkami, bo to jednak dwie uczelnie, ale na razie staram się myśleć pozytywnie, chociaż połowę tego posta powinienem wrzucić od tematu o narzekaniu. W każdym razie dużo pracy przede mną, ale cieszę się. Jak to moi znajomi się śmieją, że będę pierwszym górnikiem w kosmosie :D A tak na serio to górnictwo daje duże perspektywy finansowe, a astronomia bardziej rozwój osobisty, cały czas coś nowego się dzieje, ale nie wiem jak ja to pogodzę ;D Ale miałem nie narzekać, fajnie mi zleciała podróż, miałem 10h na czytanie książek chociaż :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 14, 2015 Guess who's back! 9 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 14, 2015 To miał być prezent dla synka, a ja szalałam dzisiaj razem z nim..Jak dziecko:P Super sprawa! A jaki hiper-headbanging można robić:D 13 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2015 Jaka duża! Też bym poskakała ^^ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 14, 2015 Jaka duża! Też bym poskakała ^^ 4 m średnicy! Też się nie spodziewałam. Można się wyżyć:)! Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted July 14, 2015 Do tego skoki na trampolinie są dobre jak ktoś chce schudnąć ;) Szkoda ze ja mam tylko mały balkon. wydalam dzisiaj €75 na zakupy i mnie facet za to nie zabił. Jestem szczęśliwa ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 16, 2015 Głaskałam dzisiaj gąsienicę!! :happy: Włożyłam rękę w krzak malin i wyjęłam razem z dużą, zieloną gąsieniczką. Największa, jaką widziałam, zawsze mi się trafiały takie malusieńkie. Polecam takie doświadczenia! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 16, 2015 Byłem dzisiaj w Krynicy Morskiej. Pływałem statkiem, pływałem w morzu i zjadłem mega dobrego gofra z owocami i polewą truskawkową. To był udany dzień. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 16, 2015 To się wyskakała :D Jakbym miał wytrzymalszy żołądek, lub coś co na to wpływa. No ja się nie poskaczę, bo mnie mdli od takiej zabawy. A żeby się huśtać, muszę mieć właściwą pogodę. A wiecie co ... Anka Skakanka :D No to mnie dziś rozbawiło :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 16, 2015 Ania ale słodka fota ,sam bym sobie tak poskakał na trampolinie i pobrykał na ogonku jak tygrysek w Kubusiu Puchatku 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 16, 2015 To się wyskakała :D Jakbym miał wytrzymalszy żołądek, lub coś co na to wpływa. No ja się nie poskaczę, bo mnie mdli od takiej zabawy. A żeby się huśtać, muszę mieć właściwą pogodę. A wiecie co ... Anka Skakanka :D No to mnie dziś rozbawiło :D Wiesz Anc, wystarczy powstrzymać się od skakania po posiłkach:P Wiadomo, że w czasie barowej pogody nikt nie skacze na trampolinie:D I tak naprawdę najważniejsze w tym skakaniu są nogi i umiejętne odrywanie ich od sprężystego podłoża:) Myślę, że spokojnie dał byś radę...Bardzo ładnie Ci się zrymowało! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 16, 2015 Bo, to tak moją kuzynkę w dzieciństwie ktoś przezwał, aż tak mi się przypomniało. :D Ale ja skakać umiem! :P i jestem pewien, że to z posiłkami nie ma nic wspólnego :P Mam taką przypadłość :/ Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 19, 2015 Burza! :happy: Uszczęśliwiło mnie również wczorajsze zwiedzanie Sandomierza. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 21, 2015 Właśnie odwiedziła mnie ważka i wcale nie chciała sobie pójść :happy: Wcześniej uratowałyśmy z mamą mamę pająkową i jej dopiero wyklute z kokonu dzieci, które jakoś znalazły się w siatce z ogórkami. Obie boimy się pająków, ale taki widok jest niesamowity... No i ten pająk był mały, więc postanowiłyśmy działać :D + Ładnie dzisiaj świeci księżyc :3 Takie małe rzeczy, a ile radości ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 21, 2015 Właśnie odwiedziła mnie ważka i wcale nie chciała sobie pójść :happy: Wcześniej uratowałyśmy z mamą mamę pająkową i jej dopiero wyklute z kokonu dzieci, które jakoś znalazły się w siatce z ogórkami. Obie boimy się pająków, ale taki widok jest niesamowity... No i ten pająk był mały, więc postanowiłyśmy działać :D + Ładnie dzisiaj świeci księżyc :3 Takie małe rzeczy, a ile radości ;) OMG... Jak na moim balkonie zobaczyłam wykluwające się ośmionożne potwory zareagowałam jednym - KILL IT WITH FIRE! I dosłownie tak zrobiłam (tzn. ktoś mnie wyręczył, bo mnie tak paraliżuje strach przed pająkami, że rzadko sama potrafię je zabić)... Szły w stronę mojego domu, przeżyłam chwile grozy :O A dzisiaj rozmawiałam z nieznajomymi ludźmi i fajnie, że jeszcze potrafię się wkręcić w taką konwersację :D może nie jestem tak bardzo aspołeczna jak myślałam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 21, 2015 Evi czyżby to chodziło o ten czat o którym myślę ,dawno tam nie byłem ,a co do pająków ja uwielbiam pająki ,jednego to nawet dokarmiałem muchami za szafką ,a w mieszkanku w Radomiu w 2013 roku wisiał mi na długiej nici pająk tuż nad wejściem do łazienki Share this post Link to post Share on other sites