Dave 363 Posted November 30, 2013 Mnie też :D Emocje do samego końca. 2 sekundy ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 30, 2013 Właśnie nie było tych emocji ze względu na zasady konkursu, ale fajnie, że wygrała. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 30, 2013 Ja się wszystkim emocjonuje, nie zauważyłaś jeszcze tego? :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted November 30, 2013 Dostałem się do etapu wojewódzkiego konkursu z biologii. ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 30, 2013 Gratulacje, Scav! :> A ja dostałam 3000 zł stypendium. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 30, 2013 Kupiłam sobie łańcuch na moja mini choineczkę, przystroiłam ją kapselkami od tymbarka i jestem przeszczęśliwa ♥ Pokój taki świąteczny, wow ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 1, 2013 Moje światełka już czekają. Choinki nie ubieram, ale światełka muszą być :P Terasz tylko czekam na przeprowadzkę... Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted December 1, 2013 Zaliczyłem kolosa z podstaw prawa - w piątek też pisałem dwa kolosy z fińskiego. Oba na pewno zaliczę :3 BTW życie osobiste zaczyna mi się znów zbierać do kupy po ostatnim rozbiciu - więc jest idealnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 1, 2013 Jedno słowo: MANDARYYYYNKIIIII ♥ Idą święta ♥ A, i babka od polskiego powiedziała mi, że dobrze piszę ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 1, 2013 Jej, a mnie uszczęśliwił ostatnio nasz Fik :3 i czuję się tak świątecznie po tym Kevinie :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 1, 2013 Zakończenie tygodnia pełnego matur próbnych i prób do spektaklu "Dziady cz. II", który zakończył się pełnym sukcesem (nawet cały został nagrany i wrzucony do internetu, ale tym zanudzać was nie będę). Można odpocząć po tej cudownej roli, która nijak do mnie nie pasowała, po roli pasterki Zosi w "Dziadach"; (załączam zdjęcie) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 1, 2013 Cieszę się, bo robię sobie właśnie rozszerzenie z biologii i to nie jest takie trudne. Czuję się dobrze, bo zrobiłam coś spontanicznie, a nie zaplanowałam, jak niestety coraz częściej robię. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 1, 2013 Kupiony xbox360 :D i kilka innych aspektów życiowych na plus :) W planach wakacje w Turcji :) zapowiada się coraz lepiej ;p Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 1, 2013 Oglądałem nie słuchałem Showtime, Storytime i serducho bije jak oszalałe ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted December 2, 2013 św.Mikołaj- ten z Rovaniemi- przyleciał do Warszawy :) i on mówi po polsku bo jego żona jest Polką i go codziennie uczy polskiego- i dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałam :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2013 św.Mikołaj- ten z Rovaniemi- przyleciał do Warszawy :) i on mówi po polsku bo jego żona jest Polką i go codziennie uczy polskiego- i dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałam :P A ja się męczyłam z listem po fińsku...:) A co mnie dzisiaj uszczęśliwiło? Mail z Empiku, że mogę odebrać Showtime :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2013 Czyżby to samo, mat-przyrze? ;) Tylko do bani, bo odpakować i posłuchać będzie można dopiero w Święta. To smutne. ;< Idziemy w poniedziałek na 3-4 lekcji? ;) Mam wolne.. ;P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 2, 2013 Nareszcie oddałam przyjacielowi trylogię LOTR (razem z paczką czpisów w ramach zadośćuczynienia). Pożyczyłam ją jakieś wieeeeki temu i bałam się zwrócić, bo trochę herbaty mi się wylało na Dwie Wieże, a ja wiem, że on nie lubi niszczenia książek, no i jestem przewrażliwionym, przesadzającym cykorem :D Na szczęście nie był zły, a dla mnie to pewna ulga + brak maminego trucia dupy o oddanie my tych książek. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 Byłam cały dzień na praktykach, ejstem zmęczona jak diabli, a i tak ten dzień jest jakiś taki... radosny. Prześmiałam cały wykład od 18 do 19:30 :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 2, 2013 A mnie uszczęśliwiło Showtime Storytime (ale nowość). Czuję się megaa. jak kilka lat temu jak pierwszy raz posłuchałem Nght. Magia Ever Dream powróciła z 2krotnie większą siłą. Masakra... Brawo Floor.. EDIT: Tego panie i panowie dawno nie było - wzruszyłem się na GLS.... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 2, 2013 Piję gorącą czekoladę ♥ W piątek idę na dzień próbny do pracy ♥ Jest mi ciepło i mięciutko na łóżku i czeka na mnie kolejny odcinek serialu, który oglądam już drugi raz, ale w towarzystwie przyjaciółki ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 3, 2013 Byłam dzisiaj w kinie na 'Igrzyska Śmierci: W Pierścieniu Ognia'. Taka chwila radości. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 4, 2013 Mój dzisiejszy nabytek. Mam jeszcze zdjecie z autorem na pamiątkę. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 4, 2013 PADA ŚNIEG ♥ Nie taki, jak tamten, o którym kiedyś pisałam, że dwa małe płatki na krzyż, ale śnieg z prawdziwego zdarzenia ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 5, 2013 Wczorajsze zdjęcia i współpraca z Jeany Kicz! :D Magia i jeszcze raz magia! :) Na profilu u niej już lata jedno zdjęcie z sesji kalendarzowej;) Share this post Link to post Share on other sites