Sami 3171 Posted March 11, 2014 Ile stron liczy sobie to dzieło :> Tak, pierwsze koty za płoty : ) A dzieło ma 37 stron, czyli nie tak znowu dużo jak na 3 lata działalności... Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 11, 2014 Off-top alarm. Odbiegacie powoli od tematu, ludzie. Usunęłam post Fika i każdy kolejny tak off-topowy. Możecie pisać o czym innym, ale jako dodatek do głównego tematu. Jemy zupę z przyprawami, a nie przyprawy z zupą. :D Mnie uszczęśliwiło dziś zaliczenie sprawdzianu z historii na ocenę, myślę, pozytywną. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 11, 2014 Mnie uszczęśliwiła moja 5 z angielskiego. Najlepsze w tym że ta praca pisemna wydawała mi się trudna. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 11, 2014 Kupiłam farbę do włosów. Wielkie zmiany nadchodzą. Czekam na sobotę :D Nie farbowałam już ponad 8 lat. Zmiana będzie diametralna. Ale who cares! YOLO xDD No w każdym razie dreptam w miejscu i nie mogę się doczekać. Tak bardzo potrzebuję zmiany :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 12, 2014 Mam nocleg w Krakowie, więc wybieram się na koncert Anneke van G. I jednocześnie zaliczę jeszcze noc filmową za jednym zamachem :) Me gusta, prezent jako się patrzy :) Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 14, 2014 Kiedyś mój lepszy połówek powiedział: Jak upieczesz babkę cytrynową z przepisu mojej mamy, to się z Tobą ożenię... Wczoraj dostałam od niej przepis, upiekłam babkę... Określił to słowem na "z", za które dostałabym ostrzeżenie więc się domyślcie jak mu smakowała ♥ :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 14, 2014 Polonistka zaczęła zauważać moją rękę. Miesiąc przed końcem roku szkolnego. Poszłam dziś na spacer. Trzygodzinny. Ucieszyło mnie to, bo zazwyczaj albo nie mam czasu przez istnienie innych, ważniejszych rzeczy, albo jestem na to zbyt zmęczona. A ja bardzo lubię spacerować, gdyż łatwiej mi się myśli, chodząc. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 15, 2014 W końcu weekend! *_* I w końcu się wyspałam ... Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 17, 2014 Przed chwilą dostałam maila, że wygrałam coś w konkursie amerykańskiego fanclubu NW :) Wprawdzie to tylko tourbook, ale i tak się cieszę ;) The winners are: Showtime, Storytime - oxymora, myfender13, and njeyeguy Imaginaerum Blu-Rays - rosleck, lucasak86,and bropocalypse Regular Ocean soul shirt - refan1889 Girlie Ocean soul shirt - ioanasutu Imaginaerum flags - killerofdolt, and operaislife Imaginaerum Tour books - stillers86, huskerspheres, daughain, condor7, sami Read more: http://nightwishusa.proboards.com/thread/344/winners-nightwish-usa-winter-giveaway?page=1#ixzz2wFk3DK9G Annie w moim awatarze zdaje się mówić "Oh, stop it, you! :>" 5 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 17, 2014 Gratulacje Sami ! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 18, 2014 A kiedy to ja ostatnio mówiłam, że jesteś zdolna (ale leniwa)? ;) [W sumie to nie pamiętam xD] A mnie uszczęśliwiło, że wreszcie podjęłam decyzję. Rozszerzam matmę, tak na wszelki wypadek lepiej mieć coś dodatkowego na tę moją finistykę. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 19, 2014 Dostałam śliczne pocztówki z Finlandii od Annaif :3 Jedną z pięknym śniegiem, a drugą w kurczaczki, na Wielkanoc :3 Wielkie kiitos, Aniu, kochana jesteś :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 20, 2014 Dostałam śliczne pocztówki z Finlandii od Annaif :3 Jedną z pięknym śniegiem, a drugą w kurczaczki, na Wielkanoc :3 Wielkie kiitos, Aniu, kochana jesteś :) nie ma za co :) mnie cieszy, że do pracy wrócił znajomy, który w zeszłym roku miał problemy ze zdrowiem. Myślałam, że go w tym roku nie będzie a jednak jest ( bardzo wesoły facet, grał kiedyś na gitarze w zespole, jezdzil po Europie, w Polsce też był, grał też na statkach, które pływały po Bałtyku a teraz pracuje w ogrodnictwie :P ). Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 20, 2014 Po kilku dniach czekania w końcu się doczekałam mojej pierwszej koszulki Nightwish :D :D :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 20, 2014 :) Teraz Panie i Panowie: brawa dla mojej mamy! 1. Nauczyła się włączać i wyłączać pierwszego smartfona ;) 2. Zalogowała się sama do sklepu play. 3. Zainstalowała Viber (swoją drogą, polecam, świetna appka:) 4. Zadzwoniła do mnie z Vibera. Jestem z niej naprawdę dumna i szczęśliwa, że teraz będzie mogła do mnie pisać i dzwonić za darmo. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 24, 2014 Johnny Depp fanem Marilyna Mansona. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 25, 2014 dziś uszczęśliwiło mnie: 1- miałam fajny dzień w pracy ( dobrze że wrócił Węgier od razu jest weselej :) no i Kaśka uczy jedną Finkę polskiego) 2- na YLE Thema leci właśnie polski serial - " Londyńczycy", wprawdzie go nie lubię, ale i tak fajnie jest zobaczyć tu polski serial- miła niespodzianka. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 25, 2014 Od jutra do piątku rekolekcje. A to oznacza wstawanie o godzinę później i luźne dni bez żadnych równań, kwasów siarkowych, elektronów swobodnych, rodzin wyrazów, ośrodkowych układów nerwowych i innych takich ^^ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 27, 2014 prawie rok czekałam, ale było warto- dostałam kartkę z autografem Aino Kaisy Saarinen, jestem przeszczęśliwa :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 27, 2014 Dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka słucha Nightwish :D Tą wiadomością uszczęśliwiła mnie na cały dzień. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 30, 2014 Mnie uszczęśliwiło dziś to, że miałem na rękach nowo narodzoną siostrzyczkę cioteczną. Jak spojrzała na mnie swoimi oczkami, to zmiękło mi serce. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 30, 2014 Ja się dowiedziałam że w listopadzie zostanę ciocią !!! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 30, 2014 A ja już jestem ciocią, od niecałych pięciu lat :3 Moja Jula zna na pamięć piosenkę z Pocahontas, a przez nią i ja się nauczyłam. Śpiewamy razem :D Dzieci są fajne :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 30, 2014 Ciekawe czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ? Już teraz snuje plany jak go/ją wkręcić w dobrą muzykę :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 31, 2014 Gratulacje, Wercia! :) Share this post Link to post Share on other sites