Dave 363 Posted December 21, 2013 Fenk ju.. Wery funi ... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 21, 2013 Teraz Twój post nabrał innego znaczenia ♥ hahaha Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted December 22, 2013 Jako, że pracuję na kasie (nie w żadnym markecie) to uszczęśliwiają mnie klienci tak samo przyjaźnie się do mnie zwracający jak ja do nich, oraz tacy, co za zakupy płacą mniejszymi nominałami w ilości zbliżonej do tej na rachunku :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 22, 2013 Evi jest kochana i zamknęła ten idiotyczny wątek Ivana :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 22, 2013 Uszczęśliwiło mnie to, że wszystko na święta mam zrobione z wyjątkiem, że choinkę trzeba ubrać. :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted December 24, 2013 Piątkowa wigilia klasowa ;D I 110 lubię to na mojej stronie na fb . Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 24, 2013 Uszczęśliwił mnie uroczy zaciesz córeczki mojej siostry: "To co chciałam! Mikołaj przeczytał mój list!" :D Jeju, jak fajnie jest być dzieckiem ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 2, 2014 Zdałem wewnętrzny egzamin na prawo jazdy teraz czekam na państwowy. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 2, 2014 Brawo, trzymam kciuki. Powiedziałabym, żebyś się nie denerwował, ale to nic nie da, i tak będziesz :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 2, 2014 Staram się podejść do tego spokojnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 2, 2014 Odkryłam dzięki przyjaciółce najwspanialszy serial ever "Sherlock" Jest genialny, naprawdę ♥ Dzisiaj wyszedł pierwszy odcinek trzeciego sezonu, jestem taka szczęśliwa ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 3, 2014 Dziś ustawiłam sobie alarm w komórce i zabrałam się za rozwiązywanie matury z matmy na czas (po lekkim zawaleniu próbnej zaczęłam być nieco zrozpaczona stanem swojej wiedzy) i zdałam ją na 50%. Cóż, jeśli nie satysfakcja z pozytywnego rezultatu ciężkiej, całodziennej pracy może poprawić mi nastrój? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 4, 2014 Kalendarz z Johnnym Deppem który powiesiłam sobie na przeciwko łóżka i zawsze jak wstaje rano to się na niego gapie ;) I kupiłam sobie przypinkę z NW i przypięłam ją do piórnika i na lekcjach się na nich gapie gdy mi się nudzi :P 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted January 5, 2014 Wreszcie znalazłam sobie kierunek studiów i uczelnię. Za tydzień WOŚP. A potem tydzień spokoju w szkole. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 5, 2014 Mam dwie wspaniałe żony ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 6, 2014 Mam dziś wolne. I jutro też ♥ Idę połazić po sklepach :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 7, 2014 Wiecie że na forum jest 666 wątków :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 7, 2014 Wchodzę do domu a moja mama słucha Once :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted January 7, 2014 Przyszła mi bluza z Nightwish, mimo obaw że może być trochę mała jest idealna :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 7, 2014 Właśnie z przyjaciółką omawiamy nowe superaśne opowiadanie, które będziemy tworzyły na blogu. Przecudowny multifandom wszystkiego czym sie jaramy. Wstępny plan na fabułę jest taki zajebisty, że chyba nie zasnę. Już mnie rączki świerzbią do pisania :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 8, 2014 Miałam sen, który w pierwszej połowie był jak marzenie, cudowny ♥ Spędziłam czas z takim jednym człowieczkiem. O masakra jak fajnie XD Natomiast druga część snu, jak i teraz po przebudzeniu - do bani : < Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 8, 2014 Miałam sen, który w pierwszej połowie był jak marzenie, cudowny ♥ Spędziłam czas z takim jednym człowieczkiem. Pewnie z którąś ze swoich żon? xD A ja jestem happy, bo mój pokój zaczyna powoli wyglądać jak MÓJ. Mam ramki ze zdjęciami i nawet kalendarz z kotami ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted January 8, 2014 Udało mi się znaleźć idealny sposób na parzenie zielonej herbaty. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 8, 2014 Udało mi się znaleźć idealny sposób na parzenie zielonej herbaty. ♥ Niech zgadnę: Trzeba się otworzyć na energię i ona mnie poprowadzi i sprawi, że herbata będzie idealna? ;> 4 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted January 9, 2014 Przyszła mi odpowiedź z pracy :) Mają miejsce dla mnie. Jednak się trochę martwię ponieważ muszę być na miejscu między 15 a 25 czerwca nie później. Nie wiem czy dam rady. Oby się udało! :) Share this post Link to post Share on other sites