Dave 363 Posted October 26, 2013 Tez to widzialem xD Mialem genialna mine w tym momencie ponoc xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 26, 2013 Jak oglądałam Mam Talent, to nigdy nie było NW. A jak nie oglądam, to było. I kiedyś była kobieta, która śpiewała 'I walk alone" Tarji. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted October 27, 2013 Jak oglądałam Mam Talent, to nigdy nie było NW. A jak nie oglądam, to było. I kiedyś była kobieta, która śpiewała 'I walk alone" Tarji. szkoda, że tego nie widziałam :( Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 28, 2013 Anaif ,nie masz czego żałować ja to oglądałem i powiem tak szkarada jakich mało ,od razu dostała 4 X i było po sprawie ,pamiętam to dobrze bo nie mogłem tej nocy spać po tym wykonie Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted October 28, 2013 rzadko się zdarza żeby w programach typu 'mam talent' ktoś wykonywał piosenki NIGHTWISH lub TARJI i jeszcze ten ktoś fałszuje- masakra. :( (może ktoś z forum mógłby wystąpić w TV i zaśpiewać coś nightwish'owego ;) ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 28, 2013 To ja się zgłaszam do Mam Talent i śpiewam Storytime, o! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 28, 2013 Ide z tb xD Polaczmy z Taikatalvi :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 28, 2013 To ja też idę z wami i zaśpiewam po was While Your Lips Are Still Red :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 28, 2013 A na koniec wspólnie zaśpiewamy GLS z zakończeniem a la Floor. xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 28, 2013 Tak! Któregoś letniego wieczoru siedziałam, jak to ja, na huśtawce z moją wierną różową empetrójką, i tak mnie coś wzięło na śpiewanie, że całe GLS z Floorką zaśpiewałam, włącznie z tą epicką końcówką :D Mam nadzieję, że nikt tego nie słyszał xD Taikatalvi też bym zaśpiewała. Jest łatwe i pasuje do mojego malutkiego głosiku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted October 28, 2013 Kończyć z tymi dygresjami. Wreszcie zobaczyłam te trailery i muszę przyznć, że zapowiada się interesujaco. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 28, 2013 Taikatalvi jest niskie. Heh, przypomniała mi się filozofia śpiewania Sami: po co śpiewać we właściwej tonacji, jak można obniżyć i być jak Marco? Tylko potem mnie uszy bolą i muszę cierpieć, bo ona ani śmie wrócić do oryginału. Oj tam, oj tam, Mord-Sith. To nie nasza wina, że brak newsów. :< 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted October 28, 2013 Paula, o wyglądzie jest wątek, o karaoke też, a tu robi się niepotrzebny bałągan. Kończcie to. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 28, 2013 Dobrze, już będziemy grzeczni. : Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 28, 2013 Takikatalvi ja mogę śpiewać. Wg. mojej nauczycielki od muzyki okropnie buczę i zawsze mnie daje do tyłu w chórze xd Ups, niedoczytałam. [/spam] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 5, 2013 I mamy kolejny 3 trailer: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 5, 2013 Az ciary po plecach przeszły nie mogę się doczekać Floorgazm ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 5, 2013 Czy tylko ja uważam, że twórcy trailerów mają niezwykły talent to wycinania/przygłuszania fragmentów, ujawniających wokal Floor, który, jak wiadomo, interesuje fanów najbardziej? :dodgy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 5, 2013 Taiteilija* To prawda zgadzam się :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted November 5, 2013 Widać, że chcą mocno zaistnieć z DVD, bo trailer równoczesnie udostępniły i strona NW i strona Tuomasa, co nie często się zdarza. Spodziewam się jeszcze co najmniej jednego-dwóch traiilerów ;). Bardzo dobrze, ze tym razem trailer dokumentu, montażyści chyba musieli cudów dokonać, żeby wybrać ujęcia pokazujące zespół na całej trasie i jednocześnie nie pokazać Anette... Jedna rzecz mnie zdziwiła na końcu, premiera w Szwecji osobno 27 XI, dwa dni przed resztą czyli jeszcze 3 tygodnie :). Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 5, 2013 Jedna rzecz mnie zdziwiła na końcu, premiera w Szwecji osobno 27 XI, dwa dni przed resztą czyli jeszcze 3 tygodnie :). Chyba, żeby sobie Anette popatrzyła jak pięknie musieli się przez nią namęczyć montażyści, bo księżniczka strzeliła focha i zabroniła wykorzystywać swojego wizerunku oraz o ile lepiej radzi sobie Floor. A poważnie, to mogła dać spokój z tym wizerunkiem; wystarczyło pismo o "niewykorzystywaniu wizerunku Anette Olzon w sposób niekorzystny, obraźliwy, , lub w inny równie złośliwy" i byłby spokój, a nie hipokryzja. Była w zespole? Była. Więc niech teraz nie udaje, że nie, wymyślając takie rzeczy. Co do wokalu, mój żart szczególnie nie fair, bo niektóre piosenki szły jej lepiej niż Floor; np. "Scaretale", czy "Slow, Love, Slow". 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 11, 2013 Okładka nowego Metal Hammera niestety nie polskiego... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 11, 2013 Dlaczego ci redaktorzy zawsze biorą takie dziwne foty na okładkę? Jak wyszedł "Teraz Rock" z wkładką o NW, to na okładce Anette wyglądała jak jakaś mumia... Tu też nie jest lepiej. Tuomas wygląda jakoś dziko, Floor w porządku tyle że jest z przodu i wygląda jakby była rozmiarów nadludzkich... Jedynie Marco wygląda jak na Marco przystało :P Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 11, 2013 Floor wygląda na olbrzymią babę. która bez zmniejszenia w pionie. nie zmieściłaby się na okładkę :D I do tego jakaś taka płaska jest o.O Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 11, 2013 A dla mnie Floor jest idealna lubię wysokie kobiety :D Share this post Link to post Share on other sites