pawel27g 57 Posted January 17, 2013 ja dziennie coś około 100 mam ale wszystkiego nie czytam. Tylko to co ma mnie zainteresować Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 17, 2013 Otóż to! Wybieram najciekawsze - i czytam :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 19, 2013 I w końcu cudna zima:) Dużo śniegu i mimo lekkiego mrozu, przyjemnie:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 19, 2013 U ciebie "lekki" mróz, u nas coś poniżej 10 kreski :D Wszystko ładnie, jak się w podróż nie musi jechać... Szczególnie ze "słodkim ciężarem" oblodzonymi i (jak dziś rozmawiałam ze swą rodzicielką) nieodśnieżonymi drogami. Ale nie przeczę, popatrzeć jest na co ;) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 19, 2013 U mnie tragiczna pogoda. Śnieg nie pada co najmniej od tygodnia, więc to co zostało po opadach przypomina wielkie, zbite szare skały, a do tego mróz trzyma taki, że nawet w domu zimno; o świecie zewnętrznym nie wspominając. Jeszcze ostatnio zamiast śniegiem, sypie małymi igiełkami lodu. Be. :( Zaczynam pragnąć wiosny. Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 19, 2013 U nas codziennie mamy dostawę nowej 1-2 centymetrowej warstwy białego puchu. Nawet mróz mi nie przeszkadza gdy jest tak cudnie. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 19, 2013 Umie ktoś może sensownie wyjaśnić transmisję bezprzewodową w oparciu o normę CSMA/CA? :confused: Pan od informatyki chce mnie zniszczyć takimi pracami domowymi. Póki co znalazłam tylko milowe strony z wyjaśnieniami napisanymi komputerowym bełkotem. :( Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 19, 2013 O czym ty do mnie mówisz?! Jam gópi chómanizda ;_; Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 19, 2013 Ja z takim offem do Was: jaki jest dobry, bezpłatny hosting zdjęć? Na używanym dotąd przeze mnie imageshacke'u chcą teraz adres e-mail O.o Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 19, 2013 Ja z takim offem do Was: jaki jest dobry' date=' bezpłatny hosting zdjęć? Na używanym dotąd przeze mnie imageshacke'u chcą teraz adres e-mail O.o [/quote'] http://img.nopaste.pl/ - polecam, sam korzystam. Jeśli chcesz robić galerie to chyba nie ma tam takiej możliwości. Umie ktoś może sensownie wyjaśnić transmisję bezprzewodową w oparciu o normę CSMA/CA? :confused: Pan od informatyki chce mnie zniszczyć takimi pracami domowymi. Spytałem kolegę co studiuje informatykę. Chyba sam nie wiedział o co chodzi. :D Jesteś na jakimś ścisłym profilu? Ja na infie miałem obsługę Gimpa i Worda... Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 19, 2013 Ja z takim offem do Was: jaki jest dobry' date=' bezpłatny hosting zdjęć? Na używanym dotąd przeze mnie imageshacke'u chcą teraz adres e-mail O.o [/quote'] http://img.nopaste.pl/ - polecam, sam korzystam. Jeśli chcesz robić galerie to chyba nie ma tam takiej możliwości. Dzięki :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 20, 2013 przepraszam Beate i resztę kilka dni będę nieobecny. Mam ważny wyjazd i nie będę miał dostępu do neta. nadrobię jak wrócę :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 20, 2013 przepraszam Beate i resztę kilka dni będę nieobecny. Mam ważny wyjazd i nie będę miał dostępu do neta. nadrobię jak wrócę :) Ja Ci wybaczam (szczególnie, że przez ferie też mnie (chyba) nie będzie :P) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 20, 2013 Będę tęsknić i wyglądać, bawcie się dobrze:) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 20, 2013 Spytałem kolegę co studiuje informatykę. Chyba sam nie wiedział o co chodzi. :D Jesteś na jakimś ścisłym profilu? Ja na infie miałem obsługę Gimpa i Worda... Absolutnie nie jestem! Jestem na humanie :-D (żadnych odpowiadających mi klas językowych nie było) . Pracę takową dostałam w ramach kary za nie przyniesienie na lekcje wtyku RJ45, do którego na owej lekcji mieliśmy podłączać kable w parach. :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 20, 2013 Czy urodziny w kalendarzu na forum są dodawane z automatu, czy robi się to własnoręcznie? Pytam, albowiem "moja" data jest już zajęta i nie wiem, czy się podpiąć :P Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 20, 2013 Taiteilija - wyjdź z tej szkoły. I nie wracaj. Ja nawet ni miałem informatyki - tylko technologię informacji xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 21, 2013 Czy urodziny w kalendarzu na forum są dodawane z automatu, czy robi się to własnoręcznie? Pytam, albowiem "moja" data jest już zajęta i nie wiem, czy się podpiąć :P Własnoręcznie. Forum nie wie kiedyście się urodzili. :D Nie szkodzi, że ktoś już ma Twoją datę. Może być nawet dwieście osób urodzonych tego dnia i nic się nie stanie (jak mniemam chodzi Ci o kalendarz). :) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 22, 2013 Nie szkodzi' date=' że ktoś już ma Twoją datę. Może być nawet dwieście osób urodzonych tego dnia i nic się nie stanie (jak mniemam chodzi Ci o kalendarz). [/quote'] Najwyżej będzie to potencjalna data zlotu :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 26, 2013 Pozdrowienia z Berlina :) Nawet tu maja coś takiego jak internet xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 26, 2013 Witaj Pawełku:) Piszesz, to tęsknisz;) Sporo masz do nadrobienia?:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 26, 2013 Nom sporo ale czasu brak :( Dawaj na fejsika :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 26, 2013 Trolololo! Nudzi mi się... Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 26, 2013 Bar "Lir Irish Bar" piwo same się nie wypije :) Ojejku chce Królewskie za 3 zeta :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 27, 2013 4 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 4 zarejestrowanych (w tym 1 niewidoczny) oraz 0 gości. No, nocne marki, nie możecie spać? :) Spoko, w ramach solidarności ja też nie. :) Share this post Link to post Share on other sites