Marja 708 Posted March 29, 2016 Cześć, Carly! :) Baw się dobrze na forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
sweetcurse94 8 Posted March 29, 2016 Hej. Jestem Agnieszka. 21 lat. Uwielbiam czytać książki oparte na faktach, chodzić po cmentarzach i kolekcjonować płyty z muzyką i porcelanowe lalki. Mam super psa Tysona. I to chyba na tyle ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 29, 2016 Witaj, Agnieszka! Od jak dawna znasz Nightwish? Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 29, 2016 Cześć, Agnieszka! :) Skąd jesteś? Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted March 29, 2016 Witaj Agnieszko w naszej Nightwishowej Krainie :)! Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba! Baw się dobrze, odwiedzaj często i odkrywaj tajemnice forum! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 29, 2016 Terve, Agnieszko! *wręcza nowo przybyłej kaftan bezpieczeństwa* Proszę, to dla Ciebie. Pilnuj go dobrze, jest cenny. Tymi porcelanowymi lalkami mnie zaintrygowałaś, dosyć nietypowe hobby :) Pokażesz nam swoją kolekcję? …A tak w ogóle to masz śliczne oczy (bo to Ciebie przedstawia avek, prawda?). ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 29, 2016 Hell-o Aga! Miło Cię widzieć na forum :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Carly 6 Posted March 29, 2016 Ulubione książki - Harry Potter wszystkie ♥, Carol, Czerwona Maska, Zwierciadło Przeznaczenia, Trylogia Greya (możecie powstrzymać się od komentarzy :P) I seria Skrzydeł Laurel. Ogólnie uwielbiam fantasy, kryminały i romanse. Filmy mogłabym wymieniać do jutra, bo jestem kinomanką, ale podam kilka takich naj, Mission Impossible wszystkie części i ogólnie filmy z Tomem Cruisem, Gia z Angeliną Jolie ♥, Uciekająca panna młoda i Notting Hill (uwielbiam Julię Roberts ♥), Elena Undone. Hell-o Carly! Baw się dobrze :) Nikt o to nie spytał (chyba) to ja się odważę... Jak masz na imię? :D Carly!! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2016 Witajcie dziewczyny, bawcie się dobrze. Miłego odkrywania forum życzę;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2016 Witaj Agnieszko! Faktycznie kolekcjonowanie porcelanowych lalek to mocno intrygujące hobby- też poproszę foteczkę zbioru? Ciekawa też jestem Twojego pieska, zapraszam http://forum.nightwish.pl/watek-koty-i-nie-tylko. Napisz co Cię "ciągnie" na cmentarze? I na koniec: czym się zajmujesz? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted March 30, 2016 Witaj, Agnieszka! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 30, 2016 Hej wszystkim nowym! : ) Carly, co to za avatar? : ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
sweetcurse94 8 Posted March 30, 2016 Witaj' date=' Agnieszka! Od jak dawna znasz Nightwish?[/quote'] Ponad 5lat Cześć' date=' Agnieszka! :) Skąd jesteś?[/quote'] Walia :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 30, 2016 Witaj, Agnieszko! :) Miłego odkrywania forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
sweetcurse94 8 Posted March 30, 2016 Witaj Agnieszko w naszej Nightwishowej Krainie :)! Mam nadzieję' date=' że Ci się tu spodoba! Baw się dobrze, odwiedzaj często i odkrywaj tajemnice forum![/quote'] Już mi się podoba :) Witaj' date=' Agnieszko! :) Miłego odkrywania forum! :)[/quote'] Dziękuję :) Witaj Agnieszko! Faktycznie kolekcjonowanie porcelanowych lalek to mocno intrygujące hobby- też poproszę foteczkę zbioru? Ciekawa też jestem Twojego pieska' date=' zapraszam http://forum.nightwish.pl/watek-koty-i-nie-tylko. Napisz co Cię "ciągnie" na cmentarze? I na koniec: czym się zajmujesz?[/quote'] http://i67.tinypic.com/avb5t.jpg <---- lalki Cmentarze? Spokój, pięknie zwłaszcza w nocy, ogólnie ciekawe miejsce. Zawsze się zastanawiam patrząc na groby kto jak umarł i jaką miał historie. Czym się zajmuje ? Opiekunka do dzieci Terve, Agnieszko! *wręcza nowo przybyłej kaftan bezpieczeństwa* Proszę, to dla Ciebie. Pilnuj go dobrze, jest cenny. Tymi porcelanowymi lalkami mnie zaintrygowałaś, dosyć nietypowe hobby :) Pokażesz nam swoją kolekcję? …A tak w ogóle to masz śliczne oczy (bo to Ciebie przedstawia avek, prawda?). ^^ Tak, to ja :) Kolekcjonować zaczęłam od niedawna, także słaba kolekcja. W rzeczywistości wyglądają piękniej http://i67.tinypic.com/avb5t.jpg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Carly 6 Posted March 30, 2016 Hej wszystkim nowym! : ) Carly, co to za avatar? : ) Ja na avatarze :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 30, 2016 Witaj Agnieszko i Carly miłego buszowania po Nightwishowej krainie ,z Carly to się już trochę znamy a więc czuj się jak u siebie w domu ,i udzielaj się na czacie ,i zapraszam do moich forumowych działów 2 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 30, 2016 Jestem Aleksandra, lat 18, woj. lubelskie. Nightwish'a słucham od dziecka tak naprawdę. W wieku 6 lat siedziałam i słuchałam go z moim ojcem. Pamiętam, że nieodłącznym elementem podróży samochodem, był u nas utwór "Wishmaster". Samodzielnie zaczęłam się interesować zespołem w 4 klasie podstawówki, po obejrzeniu End Of An Era. Zakochałam się w WIHAA. Potem stopniowo poznawałam Nightwish, po kilka piosenek co jakiś czas, aż poznałam całą dyskografię. Zajęło mi to rok. Wiele im zawdzięczam, mogę z czystym sumieniem rzec, że ich muzyka mnie ukształtowała, wychowywałam się przy niej. Moim faworytem wśród płyt jest "Wishmaster" - nie wiem dlaczego, ale ten album ma w sobie coś magicznego według mnie. Moimi ulubionymi utworami są: Dead Boy's Poem, Higher Than Hope, For The Heart I Once Had, Elan, Edema Ruh. O sobie mogę powiedzieć tyle, że jestem dość szaloną, choć niezwykle nieśmiałą dziewczyną. Lubię łączyć mroczny styl z codzienną elegancją. Dzień bez ulubionej muzyki jest dla mnie torturą i dniem straconym. W wolnym czasie piszę opowiadania na bloga. Miło mi Was wszystkich poznać. C: 6 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 30, 2016 Witaj, Aleksandro! Jakie są Twoje ulubione zespoły? Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 30, 2016 Oprócz Nightwish: - Tarja - Avatar - Motionless In White - Rammstein - Lindemann (solo) - Vampires Everywhere - the GazettE - Black Veil Brides 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 30, 2016 Witaj Ola w naszej Nightwishowej krainie ,najpierw Carly teraz Yami robi się coraz fajniej ,może jeszcze Arek i było by Tarjowa Mafia hehe 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 30, 2016 O, kolejny Lucid Dreamer, tym razem w wersji żeńskiej :D Witamy, Aleksandro! Jeśli zechcesz podzielić się z nami swoimi opowiadaniami, koniecznie zajrzyj do działu Fan Art :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2016 Witaj Aleksandro :) baw się dobrze na forum ;) Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted March 31, 2016 Dziękuję za tak miłe przyjęcie ;3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 31, 2016 Witaj Aleksandra:) Gdzie w lubelskim mieszkasz? Czym się zajmujesz? Share this post Link to post Share on other sites