PaulaEija 1628 Posted February 29, 2016 Tervetuloa, dziewczyny! Bawcie się u nas dobrze! :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 29, 2016 Witam wszystkich nowo przybyłych :) Obyście zostały na dłużej :D Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted February 29, 2016 Witajcie, kimka20 i Noxika! :) Miłego odkrywania forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 29, 2016 Witamy, Noxika :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 1, 2016 Witaj Noxika, baw się dobrze na forum ;) Share this post Link to post Share on other sites
moje_herezje 0 Posted March 7, 2016 241 stron przywitań o.O No nic, też w takim razie się przywitam ale nie będę w tym oryginalny, zatem: Czołem wszystkim! Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 7, 2016 Cześć, moje_herezje! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 7, 2016 Witaj moje_herezje! Mocno oryginalny nick?:) Pisz z nami, pisz do nas- ogólnie udanego relaksu na forum:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 7, 2016 Witaj na forum, moje_herezje. Baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 7, 2016 Witaj, moje_herezje! :) Miłego odkrywania forum! :) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted March 8, 2016 Cześć, moje_herezje! :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 8, 2016 Tervetuloa! :) Jak masz na imię? Byłoby chyba milej po imieniu niż Heretyku. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted March 8, 2016 Tervetuloa! :) Jak masz na imię? Byłoby chyba milej po imieniu niż Heretyku. ;) Ale "Heretyk" jest takie TRVE ;) Cześć wszystkim :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Carly 6 Posted March 29, 2016 Hej wszystkim! Dopiero dołączyłam i nie za bardzo ogarniam to forum :) Jestem Carly, Nightwisha słucham od prawie 6 lat, poznałam ich dzięki koleżance, która wysłała mi kiedyś link do The Phantom Of The Opera z End of An Era. Zakochałam się od razu, zaczęłam słuchać całej dyskografii, później solowej Tarji, którą pokochałam chyba nawet bardziej niż sam zespół :) Wtedy to ogólnie zaczęła się moja przygoda z cięższą muzą, wcześniej słuchałam tylko pop, punk i rock. Ogólnie teraz słucham wszystkiego. Moim ulubionym albumem Nw jest Once, a piosenka - Wish I had an angel Interesuję się fotografią, sportem, kocham biegać! Bardzo lubię czytać, oglądać filmy, zawsze chciałam zostać aktorką. To tak na początek, bo kompletnie nie mam pojęcia co jeszcze mogę Wam tu o mnie napisać :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 29, 2016 Witaj, Carly! Miłego odkrywania forum! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 29, 2016 Witaj Carly, fajny masz nick taki "medialny":) Uczysz się czy pracujesz? Gdzie mieszkasz? A co do forum, czytaj je spokojnie i uzupełniaj swoją wypowiedzią w interesujących Cię tematach- miłego odkrywania:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Carly 6 Posted March 29, 2016 Dzięki za przywitanie! :) Pracuję w Londynie jako au pair (niania), nie uczę się, ale wracam do Polski w najbliższym miesiącu, będę robić kurs trenera fitness :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted March 29, 2016 Witaj, Carly :)! Wspaniale, że do nas dołączyłaś! Powoli się wdrożysz. Zacznij od wątków, Które najbardziej Cię interesują! Na pewno mile spędzisz czas i znajdziesz wiele ciekawych wpisów! 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 29, 2016 Witamy, Carly! :) Ulubione książki, filmy? 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 29, 2016 Cześć Carly. Widzę, że mamy podobne zainteresowania :) Baw się dobrze na forum ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted March 29, 2016 Witaj, Clary! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 29, 2016 Tervetuloa, Carly! Chyba wszystko, co najistotniejsze, zostało już powiedziane, więc tylko pożyczę Ci miłego, ciekawego i niekoniecznie spokojnego pobytu u nas! (Albowiem wszyscy kochają shitstormy, a zwłaszcza tacy inni ludzie, których imienia czasem lepiej nie wymawiać, bo oni mogli by być normalni, ale wolą nie). ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 29, 2016 Hejhej, świeże mięsko ;) Niniejszym wręczam Ci forumowy kaftan bezpieczeństwa, symbol przynależności do naszego kolektywu wariatów. Baw się dobrze :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 29, 2016 Hell-o Carly! Baw się dobrze :) Nikt o to nie spytał (chyba) to ja się odważę... Jak masz na imię? :D 2 Share this post Link to post Share on other sites