40i4 33 Posted January 26, 2016 Hej. Czy twój nick powstał z inspiracji "Dziadów cz.3" A.Mickiewicza? :D i baw się dobrze na forum ;);) Prawdopodobnie tak, nadali mi go dawno temu koledzy. Niby żartem, ale na forach dobrze wygląda ;) A przybywam z Poznania, choć absolutnie nie jestem Poznaniakiem, ani nawet Wielkopolaninem. Urodziłem się w (W)Inowrocławiu (woj. Kujawsko-Pomorskie). Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 26, 2016 Hej. Czy twój nick powstał z inspiracji "Dziadów cz.3" A.Mickiewicza? :D i baw się dobrze na forum ;);) Prawdopodobnie tak, nadali mi go dawno temu koledzy. Niby żartem, ale na forach dobrze wygląda ;) A przybywam z Poznania, choć absolutnie nie jestem Poznaniakiem, ani nawet Wielkopolaninem. Urodziłem się w (W)Inowrocławiu (woj. Kujawsko-Pomorskie). High five, bro! Też wylądowałam w Poznaniu, w sumie to całkiem niedawno ;) Witaj i baw się dobrze na naszym forum! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted January 26, 2016 Witaj!!! Mile spędzonego czasu na forum życzę. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 26, 2016 Witamy na forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 26, 2016 Hell-o 40i4 :D Baw się dobrze na forum! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted January 26, 2016 Cześć, 40i4! :) Miłego odkrywania forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2016 Cześć... hm, teraz zaczęłam się zastanawiać, jak będzie 40i4 w wołaczu. Cześć, 40i4, lubię Twój awatar :) *wręcza nowemu z niezdrabnialnym i nieodmienialnym nickiem kaftan bezpieczeństwa* Proszę, to jest znak przynależności do Dream Emporium. Nie zgub. Opowiesz, jak przestawiłeś się na dietę wegetariańską? I może doradzisz człowiekowi, który od ponad pół roku nosi się z takim pomysłem, tylko jakoś tak nie bardzo wie, jak się za to zabrać, mieszka z mięsożerną rodziną, prawie codziennie jadającą mięsne obiadki, i ogólnie wpada na bardzo wiele pięknych i ambitnych pomysłów, ale ma problem z wprowadzaniem ich w życie, a pomysł z wegetarianizmem niestety nie stanowi tu wyjątku? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 27, 2016 Poza tym jestem (...) wegetarianinem Swój człowiek! ^^ Długi staż? Z jakich powodów? Witaj na forum :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2016 Witaj 40i4! Przez pierwsze lata fanowania NW wciąż nie byłam pewna mojego krążkowego faworyta, jednak Once u mnie wygrało. Zdradź nam jeszcze czym się zajmujesz,? jak masz na imię? i koniecznie przedstaw Żabcię: http://forum.nightwish.pl/watek-koty-i-nie-tylko. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 27, 2016 Witaj, 40i4! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 27, 2016 Tervetuloa in the jungle! Ja też niedługo wybywam do Poznania - zrobi się forumowe zagłębie! xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 29, 2016 Witaj, 40i4 :)! Miłego odkrywania forum! 1 Share this post Link to post Share on other sites
40i4 33 Posted January 30, 2016 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Kaftan mi się przyda ;) Przez pierwsze lata fanowania NW wciąż nie byłam pewna mojego krążkowego faworyta, jednak Once u mnie wygrało. Ja prawdę mówiąc wciąż najbardziej lubię pierwszy album, jaki usłyszałem, gdyż to on mnie oczarował. Wtedy jeszcze nie było "Once" ;) Poza tym jestem (...) wegetarianinem Swój człowiek! ^^ Długi staż? Z jakich powodów? Witaj na forum :) Staż niezbyt długi - trochę ponad rok. A powód - ideologia. Niechęć zjadania zwierzątek. Miałem do tego dwa podejścia. Pierwsze, z czasów licealnych, zakończyło się szybką porażką. Udało się dopiero, gdy uniezależniłem się od cudzych zdolności kulinarnych i zasobów lodówki(czyli jest prościej, gdy nikt Ci do garnka nie zagląda). Tylko Żabcię mięsem muszę karmić. Na codzień zajmuję się terminalami płatniczymi "pewnej firmy" - a konkretniej pomocą techniczną w call center. Jestem jednak świeżo upieczonym inżynierem elektronikiem(w teorii, w praktyce programistą) i zaczynam wrażać w życie plan zmiany pracodawcy ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
kimka20 1 Posted February 29, 2016 Cześć wszystkim! Może niektórzy z Was znają mnie z forum OS.... Długo nie było mnie w Sieci to fakt... NW zaczęłam słuchać w roku 2010, a w 2012 zaliczyłam koncert w Pradze :). Mój ulubiony album NW? Hmmm.. Trudne pytanie. Waham sie między Imaginaerum , a Wishmaster... Ulubiony członek NW??? Emppu ♥ . Właściwie nie wiem co jeszcze mam o sobie zapytać. Może macie do mnie jakieś pytania? 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 29, 2016 Witaj kimka20:) Napisz czym się zajmujesz, jakich zespołów/muzyki słuchasz oprócz NW, jakie masz inne pasje? Jak masz na imię i gdzie mieszkasz? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 29, 2016 Witaj kimka :) mam nadzieję, że ci się u nas spodoba ;) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 29, 2016 Cześć kimka20! :) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted February 29, 2016 Witaj, kimka20! :) Share this post Link to post Share on other sites
Noxika 0 Posted February 29, 2016 Hej, ja też chciałam się przywitać :) mam na imię Ania i jestem z Poznania, zespołu Nightwish słucham od kilku lat nie pamiętam ilu, jestem osobą bardzo wyluzowaną, lubię się wypiąć zesrać i dobrze jest- to moje motto, jestem też poetką piszę wiersze na moim blogu, zapraszam zainteresowanych http://noxelia.blog.pl mam psa Majkę oraz chomika od czasu do czasu występuję jako modelka erotyczna na portalu Showup to tyle o mnie :) pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted February 29, 2016 Witaj, kimka20 i Noxika! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 29, 2016 Hello Kimka! Baw się dobrze na forum. :) Witaj Noxika! Masz bardzo ciekawe motto :D Miłego pobytu na DE :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted February 29, 2016 Witaj, Noxika! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 29, 2016 Witaj Noxika,udanego relaksu życzę na forum:) Share this post Link to post Share on other sites