Ares 1858 Posted November 29, 2015 Witaj Rinn w tej cudownej Najtłiszowej krainie. :) Baw się dobrze i jak najdłużej. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 29, 2015 Witaj, świeże mięsko :happy: *wręcza Kornelii kaftanik* Oto Twoje forumowe wdzianko, niechaj dobrze Ci służy ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 30, 2015 Hej hej :) miło mi powitać kolejną użytkowniczkę, mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted November 30, 2015 Witaj, Kornelio :)! Miło Cię poznać! Przyjemnego odkrywania forum! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted December 1, 2015 Witaj, Kornelio! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted January 6, 2016 Witam. Wpadlem żeby pozdrowić stara jak.i nowa ekipe DE. Trzymajcie sie i tworzcie te forum, bo Adrian sobie sam nie poradzi :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
AshildLeonheart 19 Posted January 6, 2016 I ja Was witam wszystkich po jakże długiej przerwie! Cudownie wrócić na Nightwish'owe łono. :D ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 6, 2016 Witajcie ponownie! Przyjmujemy Was z powrotem z chlebem i solą (i albumami NW). :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 6, 2016 Witam. Wpadlem żeby pozdrowić stara jak.i nowa ekipe DE. Trzymajcie sie i tworzcie te forum, bo Adrian sobie sam nie poradzi :D Jak Ci nie wstyd tak wątpić w naszego Adriana? :< 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 7, 2016 Witajcie ponownie, no Adi to taki sam nie jest:) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted January 7, 2016 Witajcie wszyscy :)! Zapraszamy ponownie! Miłego pobytu na forum! Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 8, 2016 Witajcie moi kochani ponownie! Po tak długiej nieobecności na forum! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted January 8, 2016 Witajcie wszyscy, których nie powitałam :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 8, 2016 Jako że dawno mnie tu nie było ,pojadę swoim klasykiem : witam wszystkich nowych ,miłego buszowania na forum ,udzielajcie się często i wpadnijcie odwiedzić moją galerię w dziale Fan Art Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 DZIEEŃ DOOOO-BRY! Może niektórzy znają mnie z facebookowych grup na FB o NW,a niektórzy nie,ale i tak wypada się przywitać. Jestem Iwona,ale mówcie mi Ivaa,jestem świeżą krwią,zarówno na forum jak i w świecie NW (zaczęłam ich słuchać kilkanaście miesięcy temu za sprawą koleżanki,która mnie zaraziła,podesłała mi video do Storytime z Wacken i machina ruszyła). Oprócz NW słucham także namiętnie Within Temptation,Queen i AL . Mam 24 (niestety :P ) lata. To tyle słowem wstępu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 20, 2016 Witam na pokładzie tego naładowanego pozytywną energią, szaleńczo rozpędzonego, niepoważnego multifandomowego rollercoastera, jakim jest DE :D Skąd jesteś? Opowiesz coś więcej o jakichś swoich zainteresowaniach? Hobby? Co robisz w życiu oprócz słuchania NW? :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 Ahh dziękuję za przemiłe powitanie :D! Jestem z okolic Bydgoszczy, moje zainteresowania to muzyka oczywiście, motoryzacja,rolnictwo (na poważnie :D) oraz prowadzenie strony internetowej o artyście z innej planety :P ( www.adamlambert.eu) . Hobby? Hm,ostatnio to nałogowe wyjazdy na koncerty hahahahah :D A w życiu to jak na razie ,,szukam pracy'' - nie studiuję,nie uczę się dalej ... jakoś tak wyszło :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 20, 2016 Uwielbiam Cię za tego Adama Lamberta. Nie dlatego, że to Adam Lambert i w ogóle, bo on sam mnie średnio interesuje, ale dlatego, że nie samym Nightwishem żyje człowiek :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 Warto poszerzać swoje muzyczne horyzonty :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 20, 2016 Hell-o Ivaa, witaj na DE. :) Podobnie jak Ty wybrałem drogę niestudiowania. Jak to Tuomas ładnie określił opisując utwór Elan: "To ważne by poddać się czasem swobodnemu opadowi i nie bać się podążać mniej uczęszczaną ścieżką". Równie ważnym jest bycie otwartym na różne opcje, w tym także muzyczne. :) Baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 20, 2016 Hejhej, Ivaa :) Oto Twój piękny, forumowy kaftan bezpieczeństwa. *wręcza kaftanik* Pamiętaj, aby nosić go dumnie i z podniesioną wysoko głową... Chociaż nie. Pamiętaj, że możesz nosić go, jak tylko masz na to ochotę, albowiem tłamszenie ludzi i ich odzieżowej ekspresji jest absolutnie do bani ;) Sami, czo skreślasz tę niepoważną multifandomowość, przecież to samo dobre :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 20, 2016 Cześć Ivaa, witamy na forum :-D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 20, 2016 Sami, czo skreślasz tę niepoważną multifandomowość, przecież to samo dobre :D Dlatego, że ta niepoważna multifandomowość to ostatnio głównie moja wina... Ostatnio jestem internetowo hiperaktywna i wychodzi, że postuję na forum masę bezsensownej papki. Just sayin :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 Hell-o Ivaa, witaj na DE. :) Podobnie jak Ty wybrałem drogę niestudiowania. Jak to Tuomas ładnie określił opisując utwór Elan: "To ważne by poddać się czasem swobodnemu opadowi i nie bać się podążać mniej uczęszczaną ścieżką". Równie ważnym jest bycie otwartym na różne opcje, w tym także muzyczne. :) Baw się dobrze! Co racja to racja,btw. myślałam,że jestem jedyna,która nie studiuje,a tu taka niespodzianka :D Dzięki,na pewno będę! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 20, 2016 Ivaa, jak świetnie! ♥ Masz na imię jak moja cudowna polonistka! ♥ No i jesteś z Bydgoszczy, ja mam tam tonę rodziny i w ogóle, stamtąd są moi dziadkowie ze strony mamy... A co robisz w życiu? Studiujesz, pracujesz...? No i tervetuloa to the jungle! *Cofam pytanie, nie doczytałam. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites