Adrian 3317 Posted September 18, 2015 Hello Pola! Baw się dobrze na forum i odwiedzaj nas częściej. :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 18, 2015 Cześć, Pola! Dobrej zabawy na forum! Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 18, 2015 Cześć, Pola! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 18, 2015 Hej. Łap kaftanik :) *wręcza kaftan bezpieczeństwa* Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 18, 2015 Tervetuloa, Pola! :) Po nicku wnioskuję, że lubisz Japonię - zgadłam? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 18, 2015 Hej, Pola ;) My już się znamy z grupy Nightwish-PL, prawda? Znaczy ja Ciebie znam. :) Miłej zabawy na forum ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted September 18, 2015 Cześć, Pola! Baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted September 18, 2015 Dobry wieczór Polu. :) Spędź tutaj miło czas. Pozdrawiam. :3 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 19, 2015 Hej, Pola:)! Miłego odkrywania forum! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 19, 2015 Witaj Pola, cieszę się że w końcu się tu odzywasz- przyjemnego czasu na forum:) Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 19, 2015 Witaj, Pola! :D Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted September 19, 2015 Cześć Pola:) Witaj u nas na forum :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 20, 2015 Hej Pola :) no to baw się tu dobrze i nie uciekaj już od nas tak szybko ;) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 20, 2015 Cześć Pola! Baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
PolaChan 26 Posted September 22, 2015 Tervetuloa, Pola! :) Po nicku wnioskuję, że lubisz Japonię - zgadłam? ;) Zgadza się, jestem miłośnikiem japońskiej popkultury, a języka uczę się już tak na oko 2,5 roku :) ♥ I tak w ogóle to znów cześć wam wszystkim :-D Bardzo miło zaskoczył mnie fakt, że część już mnie kojarzy, a ogół (że tak brzydko ujmę :( ) powitał tak ciepło i serdecznie. Zostanę tu jak najdłużej, obiecuję :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted October 11, 2015 Siemka wszystkim niewitanym przeze mnie! :) Witaj Bartku :) Witaj ponownie Piotrku :) Witaj Polu :) Ciekawe, co to za Pola. Ja tam nie wyśledziłem żadnej Poli na fejsie. :P p.s. nie klikaj na spoiler, za dużo tam informacji :D Jak byś nie wiedziała kim jestem, pamiętasz jeszcze Damiana z Woodstock-u? :D Tak to ja! :D Share this post Link to post Share on other sites
Qesayah 24 Posted November 5, 2015 Nie wiem czy się witałam już z wami, a jeśli tak, to pewnie w innym wątku! Także tego WITAM calutkie DREAM EMPORIUM! Przybywam i chcę się tutaj fajnie bawić :) Nazywam się Kasia i mieszkam teraz w Warszawie - kocham muzykę, moją rodzinkę i moje ulubione kociaste ( w sumie wszystkie kocie futerka :) ), dobre żarcie, picie, sztukę, koncertowanie, wiosnę, lato, troszkę jesień i zimę, jazdę na rowerze, pływanie, zwiedzanie, podróże, zwierzaki i przede wszystkim wspaniały sen. :3 * Uwielbiam ludzi z dobrym poczuciem humoru, tajemniczych, intrygujących, troskliwych, ciepłych, niosących uśmiech, pomoc, przejawiających empatię, czułość, mądrzejszych życiowo ode mnie i cenię sobie ludzi z podobnymi poglądami na świat, wartościami i odczuciami jak ja - jednak nie gardzę innymi, o nie, nie, nie. Cenię prawdziwą przyjaźń, lojalność i oddanie (żadne skarby świata nie dorównają takim pięknym cechom!). * Nie znoszę ludzi przejawiających takie zachowania jak: chamstwo, kłamstwo, niekontrolowaną wulgarność wobec innych ludzi, zarozumialstwo, przemądrzałość, dwulicowość, pychę, całkowity brak szacunku do czegokolwiek i kogokolwiek, wywyższania się nad innych, przemocy i nienawiści wobec słabszych, niosących fałszywą nadzieję, niewdzięczników, drażni mnie hipokryzja i niedotrzymywanie obietnic. Patrząc na Ciebie, na co zwrócę uwagę w pierwszej kolejności? Hmmm.. Na twoje oczy! Tam znajduje się bowiem wszystko, co ma twa dusza do ukrycia niczym otchłań! :) Byłam, jestem i od zawsze będę marzycielką, myślicielką - ponieważ mam swój własny świat, do którego ja mam tylko klucz. To chyba tylko tyle, tak krótko pisząc. Niektórzy tutaj już mnie troszkę znają, a niektórzy jeszcze nie mieli okazji mnie poznać. Wszystko przede mną i przed wami. Pozdrawiam całe grono Dream Emporium! ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 5, 2015 Hej hej :) mam nadzieję, że się tu zadomowisz ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 5, 2015 Witaj Kasia:) Cudownie się przedstawiałaś: kochasz życie i cenisz prawdziwość- to i jakby o mnie:) Uwielbiasz kociaste, więc czekam na opowieści o Twoim futrzaku? 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted November 5, 2015 Witaj, Kasiu :)! Świetny autoportret! Zwiedzaj forum, odkrywaj powoli, pisz i czytaj! Cieszę się, że jesteś z nami! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted November 5, 2015 Witaj, Kasiu! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted November 5, 2015 Witamy, Kasiu! :-D Patrząc na Ciebie, na co zwrócę uwagę w pierwszej kolejności? Hmmm.. Na twoje oczy! Tam znajduje się bowiem wszystko, co ma twa dusza do ukrycia niczym otchłań! :) Popieram w 100% ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted November 5, 2015 Cześć, Kasia! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted November 5, 2015 Witamy, Kasiu! :-D Patrząc na Ciebie, na co zwrócę uwagę w pierwszej kolejności? Hmmm.. Na twoje oczy! Tam znajduje się bowiem wszystko, co ma twa dusza do ukrycia niczym otchłań! :) Popieram w 100% ;) Ja też! :) Witaj, Kasiu! :) Miłego forumowania! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted November 5, 2015 Witam na forum, Kasiu i życzę Ci miłego forumowania. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites