PaulaEija 1628 Posted June 6, 2016 Tervetuloa, Majava! ♥ Jak już ciągniemy to przesłuchanie, to powiedz jeszcze, dlaczemu bóbr... Poza tym, że brzmi fajnie (chociaż po fińsku prawie wszystko dobrze brzmi). ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 6, 2016 Witam wszystkich niewitanych ,miłego buszowania na forum ,wpadajcie i udzielajcie się na forumowym czacie ,oraz zapraszam do mojej galerii w dziale Fan Art Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 7, 2016 To moja ksywka na codzień :) Obiecuję odwiedzić Twoją galerię :) Piątka :D Share this post Link to post Share on other sites
JaWspanialy 1 Posted June 11, 2016 Cześć wszystkim! Może część z Was mnie jeszcze pamięta... Wracam do Was ja o przewspaniały Simo! :v A mówiąc poważnie, to po prostu cześć. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 11, 2016 Witaj ponownie:) Może tym razem zostaniesz? Share this post Link to post Share on other sites
JaWspanialy 1 Posted June 11, 2016 Się zobaczy, jak to wyjdzie. jak na razie jestem. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 11, 2016 Wow wow wow wow wow. Zdarzył się cud. Welcome back! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 13, 2016 Kogóż oczy moje widzą... ::) Witaj z powrotem Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted June 13, 2016 Witam wszystkich niewitanych :D Zapewniam Was, że tu nie da się nudzić :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 8, 2016 Witajcie kochani po tak długiej przerwie! :) Pamiętacie mnie jeszcze? :D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 8, 2016 Witaj, Ares! Pamiętam Ciebie jeszcze. ;) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 10, 2016 Witam wszystkich :)! Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 10, 2016 Witaj, Ares! Pamiętamy o Tobie wszyscy :D Share this post Link to post Share on other sites
mario1977 2 Posted July 14, 2016 Hello Zagłębie Dąbrowskie wita 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted July 14, 2016 No cześć :D baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 15, 2016 Powitanko mario1977! Czy zdradzisz parę szczegółów o sobie?: jak masz na imię? czym się zajmujesz? jak długo fanujesz NW? co lubisz czytać? czy masz zwierzątko? Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 15, 2016 Witaj, mario1977! :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 15, 2016 Witaj, mario1977! Miłego pobytu na forum! Share this post Link to post Share on other sites
mario1977 2 Posted July 15, 2016 Witam ponownie na imię mam Mariusz niestety nie mam kociaka jak większość z Was ale psiaka labradora kochane psisko pomimo prób w młodości nie przekonał się do kotów :) NW zaraził mnie kumpel z pracy około 2003 r później miałem małą przerwę ,dwa lata temu znów wróciłem do słuchania NW. Czytać mało czytam z braku czasu praca ,rodzinka najczęściej prasa świat wiedzy . Uwielbiam ekstremalne zjawiska pogodowe itp . Musze przyznać że miło się zrobiło widząc że interesujecie się nową osobą na forum Pozdrawiam all 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 16, 2016 Witaj i łap forumowy kaftan bezpieczeństwa ;) *wręcza nowemu eleganckie wdzianko* *wręcza też wdzianko wszystkim, którym go nie wręczyła, bo jest niedobrą Emi i nie chciało jej się zaglądać do tego tematu* Share this post Link to post Share on other sites