Adrian 3317 Posted October 13, 2015 Umarłem! [video=youtube] 4 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 14, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oGxq-c5ihSo&index=1&list=LLk6ldg_S5m3etEeavz7WqVA Czo ten papież :D:D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 14, 2015 [video=youtube] Wstrząsające, jak ktoś może się nabijać z Megadeth :happy:. Ale to naprawdę jest śmieszne, buahaha Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 15, 2015 Strato-spamu ciąg dalszy :D [video=youtube] Podoba mi się ich poczucie humoru :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 16, 2015 Podejrzana' date=' podejrzana. Pedofil, zoofil i poligamista w jednym.[/quote'] W SLD to możliwe... :) Może chodziło o LSD ??? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted October 16, 2015 Z wikipedii o Tolkienie: Kolejne cztery lata dzieciństwa Tolkien spędził właśnie w tej wiejskiej idylli, która stała się później inspiracją dla Shire, części jego mitycznego świata. Tutaj usłyszał też po raz pierwszy słowo gamgee, w miejscowym dialekcie oznaczające watę[9], i wykorzystał je potem jako nazwisko jednego z hobbitów w swoim głównym dziele Władca Pierścieni. Serio? Wata? WATA?! :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 17, 2015 Taki pocisk :D:D 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 17, 2015 Przypadek z życia wzięty..Przed chwilą przepytywałam mojego synka z angielskich słówek..Wyliczam po kolei, a on mi odpowiada: - Ja: Carpet ? - Franek: Dywan! - Ja: Lamp? - Franek: Lampa! - Ja: Fotel? - Franek: Armchair! - Ja: Ściana? - Franek: Wall! - Ja: Floor? - Franek: Moja ulubiona pani, co śpiewa w Nightwish ;)!!! - Ja: Proszę Cię, Franek! Czasem nie odpowiedz tak na lekcji! - Franek: Hahahaha :).. (zaciesz totalny!) Ciekawa jestem, jak on zaliczy te słówka.. 7 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 19, 2015 [video=youtube] [video=youtube] :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted October 21, 2015 ten obrazek co do Harrego, to nie jest śmieszne, to jest tragiczne :D A ja do tej baby tak: "tu się puknij :) " Mało jest podobnych książek? To jeszcze trzeba z Harrego, robić takie coś. A to był dla mnie szok :D https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/10460205_495883507255713_253935595431107535_n.jpg?oh=aeb782c53c624c25b59a47a008754812&oe=56D168F8 Wszystko schodzi na psy :D Takiej beznadziei tego programu jeszcze nie widziałem. totalna porażka :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 24, 2015 Dlaczego mnie to zniszczyło.... ? xD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted October 24, 2015 Dlaczego mnie to zniszczyło.... ? xD Mnie też... xD Czyżbyś znalazła koniec Internetu? xD Miałam się uczyć a teraz przez Ciebie oglądam jakieś głupoty xD Mnie ostatnio rozbawiła moja koleżanka. Na lekcji polskiego mieliśmy arkusze matury ustnej. W parach przygotowywaliśmy sobie opracowanie. No i my dostałyśmy obraz. Był to plakat reklamujący spektakl teatralny "Dziady cz. III". Przedstawiał krzyż zrobiony z łańcuchów a po środku było oko w trójkącie. No i moja koleżanka myśli tak: "Oko... Trójkąt... Łańcuchy... Już wiem! Zniewolone Oko Boga!" Padłam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 24, 2015 Czyżbyś znalazła koniec Internetu? Hehehehehe :>> Nie. Ale teraz już 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 24, 2015 Sami, stop. Co się zobaczyło, to się nie odzobaczy. ;_____; A propos polskiego... Taka typowa wymiana zdań z nauczycielką u nas. ♥ Polonistka: Jak postrzega chłopów Gospodarz? [w Weselu] Kuba: No szanuje ich. Polonistka: Czy to Kuba powiedział, że ich szanuje? Kuba: Nie, to nie ja. Albo: Kuba: A co, jeśli Bajdała jest diabłem? Polonistka: To jest tak daleko idąca interpretacja, że ja tego nie ogarniam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 24, 2015 To u nas ostatnio przy "Trenie X" Iga rzuciła pomysł, że może Urszulka była demonem zesłanym na świat po to tylko, żeby zadać ból Kochanowskiemu (co w zasadzie miałoby sens, bo Czyś po śmierci tam poszła, kędyś pierwej była/Niżeś się na mą ciężką żałość urodziła?). Pani D. mówi, że takiej interpretacji to ona jeszcze nie słyszała. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 25, 2015 Ktoś coś mówił o końcu internetu? ;> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 25, 2015 Haha, Sami, skąd Ty wyciągasz takie perełki? XD A mi się teraz przypomniało to: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 28, 2015 [video=youtube] Jens jest jednym z najśmieszniejszych ludzi świata :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 29, 2015 Kolędowanie w stylu Trenta ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 2, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites