Milla 2534 Posted June 24, 2015 Całkiem ładny. Ale już tęsknię za "Wychodzeniem z nędzy" :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 24, 2015 Wychodzenie z nędzy było tylko chwilowe, bo na Tumblrze nie ma ładnych zdjęć Tuomasa :v Żartowałam. Chwilowe, bo i tak planowałam je zmienić od momentu, kiedy je ustawiłam na awatar. A poza tym trochę się rozjeżdżała jakość.. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 25, 2015 Sami, mówiłam ci kiedyś, że uwielbiam ♥ twoje avatary? xD Derp. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 26, 2015 Na moim awatarze i sygnaturze jest piękna i niepowtarzalna Kate Beckinsale jako Selene z mojej ukochanej serii Underworld. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted June 26, 2015 Mistrzowskie ujęcie z przedszkolnego "Czerwonego Kapturka" - starszy syn robił zdjęcie. Przy słowach "...często w niebo spoglądała..." Czerwony Kapturek odchylił głowę i na całą parę wydmuchał nos w chusteczkę :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 29, 2015 Kolejna pamiątka z wczorajszego zlotu - filozotuomas :> Prawie jak filozoraptor, ale jeszcze bardziej oderwany od rzeczywistości, obstawa uczonego (Troya znaczy :> ) z filmiku Mina w stylu "Czy ja wyłączyłem żelazko?" ♥ 6 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 1, 2015 Henry Morgan z Forever jest jednak ciekawszy niż Donna. Może dlatego, że Donna kiedyś umrze, a Henry... no cóż, będzie próbować. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 17, 2015 No jasne, że on lepszy, taki fajny chłopek :) Share this post Link to post Share on other sites
Lilijen 11 Posted July 19, 2015 Na moim awatarze od dziś gości Suzuya Juuzou z anime Tokyo Ghoul ^^ Na sygnaturze zagościł już jakiś czas temu, ale jakoś nie miałam kiedy tego napisać xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 24, 2015 Na moim awatarze i sygnaturze jest Helena Bonham Carter. ♥ Uwielbiam ją w roli jakieś wariatki, a szczególnie Belatrix w Harrym Potterze. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 24, 2015 Ta babka :D Ma swój urok, w postaci Belatrix (aktorki nie znam, więc nie wypowiem się o tym) ale nie cierpię jej postaci :P "głupia debilka, niech spada na drzewo!!" Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 24, 2015 Na tym gifie trochę kojarzy mi się z Tią Dalmą z "Piratów". Ten uśmiech, te ząbki :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 24, 2015 Wiesz co Maniek, kiedyś miałam na avku to samo zdjęcie, co Ty (nie wiem, czy akurat na DE, ale na innym forum na pewno) i teraz jak sobie scrolluję stronę w dół, to mam wrażenie, że mijam swoje posty, a one są Twoje o.O Jeśli chcesz Emi to mogę zmienić. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 24, 2015 Nie trzeba, Helena z wałkiem jest fajna ;) Rany, ona była najlepszą postacią z całego filmu, z tym swoim "praktycznym" podejściem do życia :happy: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 26, 2015 Mhrr. Helenka ze Sweeney Todda. ♥ Chyba jej najlepsza rola. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 26, 2015 Ja ją wolę w roli Belatrix w Harrym Potterze. :D Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 28, 2015 Na mojej sygnaturce ten sam człowiek co z avka, acz na gitarce grający :) Share this post Link to post Share on other sites
Lifemusicdream 13 Posted August 2, 2015 Mój awatar pokazuje to jak się czuję, co jest we mnie, jaka jestem. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 4, 2015 Na moim awatarze logo Rammsteina, a w sygnaturze upadek Czarnego Pana. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 7, 2015 Myślałem że długo nie zmienię mojego awka ,ale znalazłem grafikę która od dziś staje się moim oficjalnym logo mojej fabryki modeli ,zawarta na tym rysunku jest pewna przenośnia ,ja robiąc modele robię coś podobnego co na rysunku ,ponieważ z pod moich rąk wylatują samoloty 2 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted August 8, 2015 Teraz na swoim avatarze mam obrazek płyty "Angels Fall First". :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted August 10, 2015 Moja sygnaturka znamieniem ostatniej pasji - animacja z serialu (doskonałej ekranizacji książki Dostojewskiego, swoją drogą - każdemu polecam, choć z lektorem dostępna trudno) Idiota (2003), przedstawia nieszczęsnego głównego bohatera, Myszkina (granego fenomenalnie przez Yevgeny'ego Mironova). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 10, 2015 Ten pan na mnie patrzy, Tai O.O Takim spojrzeniem, że mam ochotę go przytulić i ugotować mu obiadek... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted August 10, 2015 Ten pan na mnie patrzy, Tai O.O Takim spojrzeniem, że mam ochotę go przytulić i ugotować mu obiadek... Oj, żebyś go lepiej znała! Kto by takiego Myszkina nie pożałował. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 17, 2015 Czas na nowy avek :3 5 Share this post Link to post Share on other sites