Dave 363 Posted July 22, 2014 Aaaaaa, dacie wiarę? Dostałam pracę !!!!! ♥ Nic mnie dawno aż tak nie uszczęśliwiło :D Ktoś tu zarobi na obóz wokalny :D! Zatrudnieni, Hi Five !! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 24, 2014 Zdałam prawko. Hue hue hue :) Just sayin, dzisiaj jeszcze mnie to jara, jutro przestanie i wrócę do normalności. Ale postaram się o tym nie mówić każdemu na każdym kroku, na facebooku, na instagramie i w całym internecie... Just sayin, tak się chwalę :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2014 Gratki Sami : > A co do mnie to tyłek Shakiry ; o Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 25, 2014 Miałem dzisiaj przyjemność obejrzeć w Sopocie występ Ani Mru Mru. Genialne to było i gdybym miał możliwość to poszedłbym jeszcze raz. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 25, 2014 Uwielbiam Ani Mru Mru :> W końcu weekend ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 25, 2014 Jutro kolega mojej mamy zabiera mój komputer i będzie robił z nim tajemnicze Coś (mama nie umie powiedzieć mi po polsku, co dokładnie, bo się na tym nie zna). Format i coś tam jeszcze, bo podobno mam jakieś dziwne ustawienia... Tako rzecze mama, która nie ogarnia, więc nie wiem, co dokładnie jest "dziwnie poustawiane" :D Cieszę się, bo myślę, że te parę dni bez siedzenia przy kompie dobrze mi zrobi :) Propos komputerów, mój brat czepia się moich oryginalnych gier. Podobno wyrzucam kasę i powinnam ściągać piraty. Halo, to on w tym domu kupuje takie pierdoły, jak nawilżacz powietrza, elektryczna paletka na robale czy jakieś badziewie z telezakupów, które ma niby służyć do robienia surówek. -_- Lubię moje oryginalne, niekradzione gry, leżące sobie jedna na drugiej na półce w ładnych, szpanerskich pudełkach. Niech się od nich odchrzani. -,- 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 26, 2014 Deszcz po fali upałów! :D To jest to co mnie uradowało! Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted July 27, 2014 A zgadnijcie kto dzisiaj pięknie jeździł na rolkach od męża i się wywalił tylko 3 razy ;) Zaznaczam, jeżdżę dopiero 7 raz.=) A teraz siedzę ze spuchnietym kolanem :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 27, 2014 Prawdopodobnie będę miała koszulkę NW z 10 lecia płyty Once i samą płytę tylko limitowaną edycje :333 Już nie mogę się doczekać :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 28, 2014 W końcu nad morzem, z moją drugą połówką ♥ happy days :) to nic, że praca od rana do wieczora, ważne, że z nim :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 31, 2014 Spadł deszczyk i się lekko ochłodziło. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 1, 2014 Wczoraj padało ♥ A dzisiaj wreszcie temperatura jest w miarę znośna ♥ I komputer wrócił. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted August 2, 2014 Fik wrócił :3 Tęskniliście prawda? :3 Wyspałem się :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 2, 2014 Odkryłam przyczynę trzeszczenia głośnika. Jak podłączyłam go do tego wejścia z przodu, to przestał trzeszczeć :3 I simsy średniowiecze śmigają, w dodatku na najwyższych ustawieniach graficznych. A przedtem się zacinały, chociaż miałam najniższe. Bardzo możliwe, że jak zainstaluję heroska 5, to też nie będzie się wieszał, tak jak to robił wcześniej nie wiadomo czemu - mój grat, chociaż gratowaty, akurat tę grę powinien spokojnie pociągnąć. No, także lubię nowe klocki w moim komputerze. ♥ Może znowu zacznę kupować gry, czego nie robiłam od dawna :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 6, 2014 http://muzyka.onet.pl/koncerty/chor-gregorian-na-koncertach-w-polsce/blkzx :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 6, 2014 Mam wolną chatę ♥ Będę ŚPIEWAĆ!!! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 6, 2014 Zdecydowanie uszczęśliwiły mnie moje wakacyjne plany. :3 No i jeszcze płyta Tuomasa którą zakupiłam. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 6, 2014 Mam wolną chatę ♥ Będę ŚPIEWAĆ!!! ♥ To wbijamy na imprezę. :) Uszczęśliwiają mnie niektórzy klienci. :) Większość z nich to ludzie starsi, ale niezwykle radośni, uśmiechnięci i pełni optymizmu. Powinniśmy się od brak przykład! Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted August 6, 2014 Powinniśmy się od brak przykład! Chyba nie rozumiem :D Ale dzisiaj było szczęścia ^^ brat wybywa na pielgrzymkę, co oznacza, że całe górne piętro mam wolne i całe dla siebie na parę dni ^^ rodzina z północy Polski przybywa i kuzyn zostaje na tydzień ^^ a potem ja i Invi do nich jedziemy ^^ Tyyle szczęścia Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 6, 2014 W końcu ściągneli mi aparat. Chociaż to tylko jedna część to i tak uszczęśliwia :). (bardzo dziwne uczucie nie mieć tego na zębach :)) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted August 7, 2014 http://joemonster.org/art/28763/20_dowodow_na_to_ze_pitbulle_to_nie_mordercy_tylko_slodziaki Sam mam amstafa i bardzo lubię te psiaki. Te zdjęcia poprawiły mi humor w pracy :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 7, 2014 O amstafy, jedne z najbardziej kochanych ras piesków przez mnie. :3 Też miała amstafa jeszcze niedawno, i nie rozumiem czemu ludzie uważają ich za zabójców. Jak dla mnie wszystko zależy od tego jak dane zwierze będzie wychowane. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 7, 2014 Też mam amstaffa. I tu na forum wstawiłam jego kilka zdjęć :). Mnie też uszczęśliwiły mnie te zdjęcia :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 9, 2014 to oto cudeńko :,) 5 Share this post Link to post Share on other sites