PaulaEija 1628 Posted June 29, 2014 Mam trzy małe śliczne kocięta. ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 29, 2014 Aww :3 Gdybym nie miała Kolczaka Fukacza w domu, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko leciała do Ciebie po koteła :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 29, 2014 Aww :3 Gdybym nie miała Kolczaka Fukacza w domu, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko leciała do Ciebie po koteła :> Możesz wbić i tak. ^^ I jestem szczęśliwa, bo moja wersja Rock Show Halestormu jest prawie doskonała.* *Jest doskonała, jeśli wyłączyć dźwięk. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 30, 2014 Będę miała siostrzeńca :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 2, 2014 Choroba mi ustępuję czuję się coraz lepiej tylko zatoki dalej bolą i nie mogę oddychać normalnie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 2, 2014 Dziś byłam w pracy ostatni raz. Jestem uszczęśliwiona ♥ humor dopisuje, jutro zakupy ♥ MILION SERC ♥♥♥ ♥♥♥ Kolejne odliczanie. 15 wracam do polandii. 12 dni będę robić nic. I trochę szaleć. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 3, 2014 Uprzejmie proszę nie niszczyć mi mojego szczęścia! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 3, 2014 Uprzejmie proszę nie niszczyć mi mojego szczęścia! No popatrz... A ja z przyzwyczajenia chciałem kliknąć :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 3, 2014 Uprzejmie proszę nie niszczyć mi mojego szczęścia! Ups. :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 3, 2014 Uprzejmie proszę nie niszczyć mi mojego szczęścia! Ups. :cool: Jesteś okropna : ( Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted July 3, 2014 WYPŁATAAAA! Nigdy wcześniej nie widziałem tylu cyfr na moim koncie :D Praca jest fajna xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 3, 2014 Haha Invi nie bierz tego do siebie ; d Ale dzięki za "-" : ) Dave wiem co czujesz! Tylko szkoda, że u mnie wypłata GDZIEŚ ZNIKA zanim zdążę się nacieszyć, że ją dostałam :< 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted July 3, 2014 Ja mam już wszystko ładnie zaplanowane na co wydam :) Cieszę się też z nadchodzącego wyjazdu w góry :D "Ujrzę piękne widoki Na które czekałem....dwa roki" :D Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted July 3, 2014 Byłem po południu z młodym na "Transformers 4" i banan z gęby nie schodzi do tej pory :). Świetna rozrywkowa sieczka. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 4, 2014 Zostałam przyjęta do szkoły ♥ Co prawda, to było raczej pewne, no ale :> 5 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 4, 2014 Zostałam przyjęta do szkoły ♥ Co prawda, to było raczej pewne, no ale :> Gratulacje :D Hmm... Uszczęśliwia mnie błogie nic nie robienie i słuchanie Lindsey Stirling ♥ . 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 4, 2014 Dostałam się do szkoły i klasy z pierwszego wyboru :) Fajne uczucie :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted July 4, 2014 Chata wolna! :D będą imprezy ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 5, 2014 Mujborze, Invi idzie do liceum ;-; Starzejemy się ;-; No cóż... Gratki, dziewczyny :) Do jakich szkół idziecie? A mnie uszczęśliwia powrót do domu. W sumie nie miałabym nic przeciwko posiedzeniu jeszcze trochę nad tym jeziorem, ale lubię swój domek :3 I mogę naładować moją kochaną empetrójkę :3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 5, 2014 Emi, Salezjanie w Oświęcimiu. Taka tam katolicka szkoła XD Jestem szczęśliwa, bo właśnie wróciłam z ogniska. Niesamowici ludzie, uwielbiam ich :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 6, 2014 Wczoraj w lokalnej knajpie o PRLowskim wystroju leciały dwa utwory Nightwisha: She Is My Sin oraz Phantom. Niby nic dziwnego, ale usłyszeć Nightwish poza domem (a już zwłaszcza w takim miejscu) to niezwykła rzadkość. :) Również mama mi zameldowała, że nad morzem w wiosce indiańskiej (albo kowbojskiej?) usłyszała jakiś utwór NW. Wspólnie doszliśmy do tego, że było to Passion And The Opera. Czyżby NW stawało się coraz bardziej popularne? ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted July 6, 2014 A mnie uszczesliwia każdy dzień mojego związku. No bo powiedzcie sami, nie cieszylibyscie się z ciepłego obiadu, przyniesionego do pracy przez drugą połówkę? :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 6, 2014 Moje tworki już wiszą w Kitee... Nie mogę się doczekać by zobaczyć to wszystko na żywo :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 6, 2014 Widzę je! ^^ Gratuluję talentu. Tyle wygrać... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 6, 2014 Kiedy się wybierasz do Kitee? 1 Share this post Link to post Share on other sites