Sami 3171 Posted May 22, 2014 I uszczęśliwia mnie, że jutro mam 4 lekcje. W sumie, to zawsze mam w czwartki. Ale to takie cudowne. Mnie uszczęśliwia coś podobnego... brak lekcji od 26 kwietnia! Od prawie miesiąca mam wakacje! Najdłuższe i ostatnie prawdziwe wakacje w życiu. :happy: Przebijam. Oceny wystawili 8 kwietnia, więc nie chodzę do szkoły już od jakichś 2 miesięcy. Gdyby tylko nie ta matura po drodze, to mogłabym tak żyć :) Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted May 22, 2014 Uszczęśliwił mnie sen. Był wycięty jak z jakiejś bajki. Dodał mi kopa i energii na cały dzień. Widziałem przepiękne krajobrazy moimi oczami, będąc w objęciach Morfeusza. Wszystko zapamiętałem (pierwszy raz tak mam, że pamiętam każdy detal); być może kiedyś go skrzętnie zamienię w słowa. Uszczęśliwiło mnie też to, że pomimo przeczytanej ostatnio książki, bardzo dobrze pamiętam bohaterów - mam nadzieję, że ich tak łatwo nie zapomnę - trochę się z nimi zżyłem :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 23, 2014 Jest piątkowe popołudnie, noszę nową letnią kieckę w kwiatki która wyglądałaby cudnie z glanami, rysuję i słucham Kings Of Leon (wcześniej męczyłam Epicę). A do tego jutro jest sobota, czyli, jak ustaliłam, mój Słodki Dzień - zrobię sobie przerwę w moim poszczeniu od różnych niezdrowych pyszności i zjem lody! I możliwe, że jeszcze w ten weekend rozstawimy basen (bo jest obrzydliwie, okropnie GORĄCO)! Mam dobry humor i jestem uszczęśliwiona :3 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 23, 2014 Jest ładna pogoda, piątek i w tv leci jedyny musical jaki lubię oglądać czyli "Mamma mia". 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 23, 2014 Wyskakałam się trochę (o dziwo, po ostatnim treningu zostało mi sporo energii - a po pierwszych trzech tradycyjnie umierałam - widocznie za słabo ćwiczyłam ten ostatni) do "Watercolour" Penduluma (uzależniłam się od tej piosenki, jest taka megamegamegapozytywna ^^). Moje wariackie pląsy po całym pokoju nie wyglądały pewnie za mądrze, ale uwierzcie mi, daje to taką niesamowitą radochę... :D No, i poćwiczyłam, to też mnie uszczęśliwia! :happy: Czuję się świetnie. Tylko nie wiem, czy od tego całego sportu zapasy melatoniny w moim organizmie nie poszły się kochać... Bo miło byłoby zasnąć przed wschodem słońca. :> O, ziewam. Czyli melatonina jest grzeczna i się mnie trzyma. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 24, 2014 Wczoraj był jeden z najlepszych dni, jakie przeżyłam od.. nie wiem, jakichś trzech lat? Najpierw spotkanie z przyjaciółką, której nie widziałam od roku, potem razem na maturę z biologii po angielsku, która była bardzo prosta. Z matury na kurs prawka, jakieś 3 godziny, ale nie narzekam. A potem z powrotem do Opola na koncert Jelonka :) Dobre pogo na zakończenie dnia :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 25, 2014 Kupiłam wczoraj podręcznik do fińskiego: "Suomea suomeksi 1" w sklepie z używanymi rzeczami ( kirppis) i otwieracz do piwa - za 4 euro :) Książka jest stara - z 1983r, ale jest ok. Sprzedawczyni pytała skąd jesteśmy i co tu robimy i chciała wiedzieć jak po polsku mówi się " kiitos" ( "dziękuję"). Byliśmy nad jeziorem i jest cieplej niż tydzień temu, gdybym miała strój kąpielowy to bym popływała sobie :) i jest bardziej zielono. Pracowałam wczoraj, ale krótko i ogólnie to był fajny dzień. Kilka zdjęć: podręcznik Dom na przeciwko schroniska dla zwierząt i sklepu, nikt w nim chyba nie mieszka. Jest zielono i ciepło - to już lato. Schronisko a w tyle sklep - kirppis. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 25, 2014 Miałem dziś pierwsze jazdy w kursie prawa jazdy - nikogo nie zabiłem, siebie również nie, samochód cały, Poznań również :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 25, 2014 Simo, przypomniałeś mi moją pierwszą jazdę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 25, 2014 Miałem dziś pierwsze jazdy w kursie prawa jazdy - nikogo nie zabiłem, siebie również nie, samochód cały, Poznań również :happy: Gratulacje :) Jak ja zacznę jazdy, to na całe miasto będzie się co chwilę rozlegać głośne "Łojezu!!!"... :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 25, 2014 Ja jak na kurs chodziłem to tylko to oglądałem. :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gdUtL4aSV94 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 27, 2014 Mój komputer padł i dlatego nie było mnie od kilku dni. Widzę wiele pozytywów - znalazłem mnóstwo czasu dla siebie. :) Niebawem powinienem wrócić. :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 27, 2014 Nie miałem kompa przez ponad miesiąc! Był to najszcześliwszy moment w tym roku, który pokazał, że można żyć bez kompa :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 28, 2014 No jasne, że można żyć bez kompa:), ale bez Was smutno:( 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 28, 2014 No jasne' date=' że można żyć bez kompa:), ale bez Was smutno:( [/quote'] Dokładnie. Stęskniłem się za Wami. :D A skoro mój komputer już działa i, na szczęście, nie straciłem żadnych plików, to będę się pojawiać częściej. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2014 Kupiłam bilet !!! JARAM SIĘ !!! za 47 dni wracam do Polski! Lecę do Poznania, spotkam się z Adrianem, jakby kto chciał na jakiegoś browara wyskoczyć to dawać znać. Pewnie będę padnięta i szybko się upiję, ale i tak będzie fajnie! Ze mną zawsze jest fajnie xD PS. Będę miała netbooka z naładowaną baterią i sporą dawką muzyki na dysku :> 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 4, 2014 Sprzedaję truskawki. Pan podchodzi do stolika a z samochodu mała dziewczyna krzyczy: "tato, kup najczerwieńsze na świecie!". :) Ten jej uśmiech sprawił mi radość na cały dzień, słowo daję. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 4, 2014 @up: dzieci są czasem takie fajne... Przypomniała mi się jakaś mała obywatelka którą widziałam przed paroma laty nad jakmiś jeziorem, krzycząca: "Kochany łabądziu!" :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted June 4, 2014 Ja pamietam mala dziewczynke, ktora wolala do mnie "Minuś". Lubila ze mna rozmawiac i zawsze wprawiala mnie w dobry humor :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 5, 2014 Dzieci są fajne, ale cudze xD Kubek kawy z ogromną ilością mleka i cukru ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 5, 2014 Kawa - piję tylko w ostateczności. Jednak faktycznie poprawia humor mimo, że to mała dawka trucizny (kofeina) :P ot taka ironia. Mnie uszczęśliwia najbardziej fajna pogoda i bieganie w miejscach odludnych, lasach i pagórkach, z dobrą muzyką (obecnie pierwsze płyty NW). Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 5, 2014 Parzona jeszcze okej, ale rozpuszczalna to już całkiem zło, a tylko taką lubię. Pogoda jest cudowna! I to mega poprawia humor : ) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 5, 2014 Cudowna kartka od Invi. ♥ Kocham Cię, mamo. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 5, 2014 Ja też dostałam kartkę! Senkju, siostrzyczko kochana! ^.^ (Ale nikt mi nie powiedział, że jesteś nad morzem :c) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 5, 2014 ...ale bal był super. Uświadomiłam sobie że headbanding (czy jak to się tam pisze/mówi) można robić nie tylko do metalu :-P a teraz dobranoc. Share this post Link to post Share on other sites