Milla 2534 Posted April 28, 2014 I przed chwilą była tu najpiękniejsza burza w tym sezonie. Zachodzące słońce podświetlało spodnią warstwę chmur na czerwono, a jednocześnie sprawiało, że burzowa była jeszcze bardziej czarna. A pioruny i efekty dźwiękowe też pierwsza klasa. Stałam w otwartym oknie i nie mogłam się napatrzeć :) Uwielbiam burze, szczególnie tak gwałtowne. Grad, wiatr, deszcz, wiadomo :) Też je kocham :3 Zwłaszcza w duszne, parne dni, kiedy człowiek tak bardzo umiera i tęskni za deszczem. Uwielbiam też powietrze po ulewie czy burzy. Takie świeże, super. I dźwięk deszczu. I wiatr. I te mhroczne, ciemne chmurzyska. ♥ Twój opis przypomniał mi, jak kiedyś (czytaj: całkiem niedawno) wracałam ze szkoły i zerwał się taki całkiem mocny wicher. Kołyszące się drzewa na tle ciemnych chmur, a zza nich świeciło słońce, które widać nie zamierzało dać się schować. I nadawało temu takiego niesamowitego wyglądu. To podświetlanie chmur było prześliczne, aż po powrocie do domu chciałam wziąć aparat i biec do lasu popstrykać parę zdjęć, ale mama nie chciała mnie puścić, bo "jeszcze jakaś gałąź spadnie mi na głowę" :< Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 28, 2014 A mnie uszczęśliwiła moja impreza osiemnastkowa :3 takie super prezenty i atmosfera i wgl genialnie :happy: i to z moją Invusią :3 ♥ /Fik Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted April 29, 2014 Wczoraj oglądałam wiadomości ( YLE Uutiset) i mówili o Polsce :). Dokładnie o drugiej linii metra. Była też sonda uliczna o tym co Polacy sądzą o UE - krótka, ale fajnie usłyszeć jęz. polski i fajnie, że mówią o Polsce w Finlandii ( rzadko, ale lepiej niż gdyby nie mówili wcale). Reportaż dot. linii metra chyba dlatego, że jakaś fińska firma też miała z tym związek - tak mówi mój wuj. Tu jest link, nie wiem czy się otworzy wam: http://areena.yle.fi/tv/2216573 - oglądajcie od około 15.30. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 30, 2014 No więc wspomniałam , że uwielbiam Spotify ? Pewnie nie , ale dziś mnie tak uszczęśliwili wrzucając TQE Epici :D Nie usiedzę jeszcze jedna piosenka i się zacznie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 30, 2014 Już umiem wstawiać tu zdjęcia :) Dzięki za pomoc :) ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 30, 2014 Właśnie skończyłam mordowanie się ćwiczeniami. Co prawda w trakcie po prostu zdychałam, szczególnie przy tych na podłodze, ale teraz jest mi meeeeegaprzyjemnie. Zwłaszcza po zrobieniu ćwiczeń rozluźniających :) Jestem uszczęśliwiona. Przez dawanie sobie wycisku. To dziwne, bo jestem niezbyt zakochanym w sporcie leniuchem, mam to po mamie. Uszczęśliwia mnie też to, że wreszcie się za siebie biorę. Co prawda wczoraj nie ćwiczyłam, bo po pierwszym wfie na podwórku w tym roku, gorąco i mnóstwo biegania, już mi się za cholerę nie chciało. Ale... co dzień, co dwa dni, grunt, że to robię :) Poza tym, dopiero zaczynam. Postaram się zwiększyć częstotliwość i intensywność za jakiś czas. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted April 30, 2014 Ja dzisiaj nie dałam rady, mam doła, a w lodówce czeka wino,a mój żołądek mówi: zjedz coś niezdrowego! Ale wczoraj porównałam zdjęcia z marca i wczorajsze i jest efekt, jest! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 1, 2014 Moja praca "Kingdom of Heaven" wygrała w konkursie na fanart Epiki! :) Bardzo się z tego powodu cieszę! 7 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 1, 2014 ...A mój tata jest adminem, królem i wygrał w konkursie Epiki! ^^ Gratki, Adi :) Zdolny jesteś :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 1, 2014 Moja praca "Kingdom of Heaven" wygrała w konkursie na fanart Epiki! :) Bardzo się z tego powodu cieszę! No właśnie tak czekałam kiedy się w końcu pochwalisz :> Też mnie to ogromnie uszczęśliwiło. I gratuluję, bo zasłużyłeś na tą wygraną :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 1, 2014 A ja tej pracy nie widziałam, bo coś mi deviantarta nie otwiera... Zdjęcia Sahary nie chciały się włączyć, Kingdom of Heaven Adiego też nie ._. Wchodziłam nawet przez google na jego profil i stamtąd też nie działało. ;-; Uszczęśliwia mnie, że znowu zrobiliśmy sobie sesję z Warhammera 40k z chłopakami. Co prawda nie zdziałaliśmy w niej za dużo (łojezu, ile nam zajęło samo wyjście z kapsuły ratunkowej... a tu się okazało, że drzwi otwierał ten wielki czerwony przycisk, którego przezornie nie naciskałam, bo we wszystkich kreskówkach takie przyciski to autodestrukcja. X_X), bo cały czas się wydurnialiśmy, ale... śmiesznie było :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 1, 2014 Miałam pierścionek z karneolu. Mój ulubiony, nosiłam go codziennie. Pierwszy stłukłam na kafelkach, potem kupiłam identyczny i tamten zgubiłam. A dzisiaj, po jakichś dwóch latach powrócił do mnie niczym syn marnotrawny. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted May 2, 2014 Karta dawcy. Czekałem dość długo. Wszystkich zachęcam do rejestracji. Więcej szczegółów na: http://www.dkms.pl/ i http://www.dkms.pl/pl/zostan-dawca 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 3, 2014 Cieszę, że mam jutro wolny dzień. :) Ostatnio pracowałam codziennie i nie miałam wolnego nawet weekendu więc ten jeden wolny dzień to dla mnie dużo. Prostreet - gratuluję karty oraz przede wszystkim postawy. Cieszę się, że pomagasz innym, i że jest wielu takich ludzi jak ty. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 3, 2014 annaif - podzielam twoją radość! Pracowałam 8 dni z rzędu, wyrobiłam duuużo nadgodzin.Jeszcze tylko jutro i całe DWA dni wolnego ♥ w końcu! Nie mogę się doczekać! Chociaż pewnie i tak przeleżę je w łóżku, ale... Nie ważne! Ważne, że wolne i nie trzeba rano wstawać ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 7, 2014 Dostałem ofertę pracy byłem na rozmowie o pracę. Może w końcu będę miał robotę oby, bo grosz, by sie przydał. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 8, 2014 Ladies and not so gentle men! Moje prace zostaną wystawione w Finlandii, w rodzinnym mieście NW podczas tegorocznych "Nightwish Days in Kitee"! :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 8, 2014 OMG gratulacje. Uwierz mi skacze w radości z Tobą :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 8, 2014 Gratki, dziadku. :> Jak rozumiem, wybierasz się do Kitee i zrobisz nam mały... hmmm... reportaż? :) Godniejszej reprezentacji znaleźć nie mogli. Myślę, że wszyscy cieszymy/będziemy się cieszyć razem z Tobą. :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 8, 2014 Tatooo, wiesz jak Cię z Emi kochamy :3 Zabierzesz nas, prawda? ♥ A nawiązując do wątku. Tak bardzo robię historię xD ale mam świetny humor, nie wiem czemu, wziął się sam z siebie :> No może trochę przez te dwie paczki Lay'sów, które leżą i pachną xD I no też Eurowizja, moim skromnym zdaniem nasza Cleo się wybiła pośród tych wszystkich uczestników, coś się zadziało xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 9, 2014 Gratuluję, Adi! Musisz się niesamowicie cieszyć... Twoje prace... W Kitee... Podczas oficjalnych fińskich Dni NW... W Suoooomiiii... Prawdziwie prawdziwym Suomi... No łał ^^ Wiedz, że cieszę się z Tobą :happy: A jeżeli faktycznie tam jedziesz, to licz się z dodatkowym, ekhm, bagażem. *zbiera do kompletu forumowych krewnych i znajomych, kompresuje się razem z nimi do formatu .rar i pakuje się, w tym skompresowanym pliku ze skompresowanymi forumowiczami, do walizki Adiego* 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 9, 2014 Dziękuję Wam za miłe słowa! Jesteście niesamowici. :) Jestem w szoku i zarazem niezwykle dumny z tego wyróżnienia. Postaram się jak najlepiej wykorzystać tę szansę! Pojechać do Kitee było zawsze moim marzeniem, a teraz stało się ono szczególnie silne i głośne... Cóż, pozostaje mi poruszyć niebo i ziemię żeby się tam dostać (co nie będzie łatwe i na pewno nie tanie). Myślę, że to jeden z tych tzw. "momentów Carpe Diem" w życiu! :) To kto chce do walizy? :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 9, 2014 Zakładam, że całe forum tato :sleepy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 9, 2014 Myślę, że dobrze zakładasz, Sisko :3 Ten plik rar to świetny pomysł, powiadam Wam. Bo mój :happy: Co mnie uszczęśliwiło, żeby nie offtopić zbytnio... Hm, może to, że jeszcze nie dostałam żadnej trójki z wuefu w tym semestrze (to się zmieni, jak zaczniemy zaliczać biegi :>), postawiła mi dziś czwórkę za przewrót w tył :3 To nieźle jak na mnie :3 Ale bardziej cieszy mnie PIĄTEK! ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 9, 2014 Glany. Moje cudowne glany. Już zapomniałam jakie są ciężkie, jak leżą na nodze, jak fajnie się w nich chodzi... ♥ teraz to mogłabym chodzić ciągle,wszędzie, całymi dniami... Share this post Link to post Share on other sites