Ares 1858 Posted June 26, 2014 Floor ty piękna kobito. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 26, 2014 Po co jej ten kolczyk w nosie x_X 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 27, 2014 Bez kolczyka wyglądałaby lepiej, ale i tak nie jest zle, to tylko jeden kolczyk. Ważne, że nie przesadza ani z kolczykami ani z makijażem czy z opalaniem - moda na "skwarki". Nie lubię jak ktos ma mnóstwo "tapety" na twarzy lub jest spalony, wygląda to strasznie. Widać, że Flor dba o wygląd i moim zdaniem ubiera się lepiej niż Anette. Nie twierdzę, że Anette ubiera się okropnie, ale czesem ubiera się zbyt "dziwnie". Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 27, 2014 Dokładnie zgadzam się z Wami, we Florce wszędzie jest równowaga: w ubiorze, zdobnictwie i zachowaniu. To jest w niej piękne:) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 9, 2014 Czas na przerwę wakacyjną w Kitee . 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 9, 2014 Ale Joasia i Floor się zaprzyjaźniły. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 9, 2014 Nie poznałam Joasi. Ja. o.O xDD Ona znowu chyba przefarbowała włosy ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 10, 2014 Nie poznałam Joasi. Ja. o.O xDD Ona znowu chyba przefarbowała włosy ;_; Tuo leci na rude, więc była ruda, a teraz już nie musi się starać, więc się przefarbowała... :) I też jej nie poznałam. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 11, 2014 No właśnie już chciałam dać cytat Balzaka: Zauważyłem dokładnie, ile nasz umysł traci przez jedną noc miłości. Słuchaj uważnie, młodzieńcze: pół tomu. Nie ma kobiety, której warto oddać dwa tomy rocznie. Ten w połączeniu z informacją, że jakoby to kobiety niespełnione seksualnie podświadomie farbują sobie włosy na rudy (wg Bezużytecznej), stwarzałoby dość dziwną sytuację... Ale zepsuła. I dobrze. Te geny nie mogą się zmarnować! ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 24, 2014 Małe sprostowanie co do zdjęcia Anki: ta babka obok Floor to nie Joasia, tylko żona Miki Jussili: Watching pesäpallo (baseball) at Kitee with Tuomas, my wife, Floor, Jukka and Emppu. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 25, 2014 Floor i Tuomas z instagrama Floor. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 25, 2014 Widzę w okularach Tuo, że to Floor strzeliła tą zarąbistą selfie. :happy: Dwa brzydale. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 28, 2014 Najnowsze foteczki:) Kto wie co Tuoś wypisuje? 4 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 28, 2014 Najnowsze foteczki:) Kto wie co Tuoś wypisuje? Chyba nikt tego nie wie ;):dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 28, 2014 Tuomas zapisuje akordy do utwory. Nie wiem natomiast czemu zapisuje to w formie równania i prawdopodobnie nigdy się nie dowiem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 28, 2014 Marco uczy Emppu. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 29, 2014 Hmm.... :sleepy: . 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 29, 2014 Haha Marco dziadzio wymiata ♥ Jak zwykle ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 29, 2014 Youngsters! :happy: 5 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 29, 2014 No właśnie, jacy oni starzy już... w każdym razie Marco, a Emppu... szkoda gadać ;_; Share this post Link to post Share on other sites