Maggie 338 Posted November 28, 2013 Oooo, ktoś ogląda American Horror Story :D. 1 sezon był świetny, 2 też dobry, ale do 3 się za bardzo przekonać nie mogę. Nie jest źle, ale jakoś dla mnie za mało się dzieje i sama fabuła jest trochę gorsza od poprzednich serii. Ale tak czy inaczej uwielbiam ♥. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 28, 2013 No 3 trochę nie trzyma poziomu, jakaś za grzeczna dla mnie... Ale do końca dotrwam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 28, 2013 "The Tomorrow People" oglądam. Nie wiem jak ja pogodzę oglądanie na bierząco 2873 seriali, praktyki, zajęcia i zaliczenia xDDD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 29, 2013 American Horror Story bardzo mi się podobało :) Na razie nie oglądam 3 sezonu, czekam aż będzie więcej odcinków, uwielbiam oglądanie jednego po drugim :P najlepiej cały sezon w 2-3 dni :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 3, 2013 W The Walking Dead jest już połowa sezonu i następne odcinki będą dopiero w lutym. Odcinek z niedzieli jest jednym z najlepszych. Tyle akcji, tyle śmierci, tyle zombie i czołg ♥. Skończyli zdjęcia do 4 sezonu Gry o Tron i będą to montować do kwietnia, masakra... Czekam na trailer :D. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 3, 2013 Już po czołgu :P a taki potencjał zabawka miała....:D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 3, 2013 No niestety, ale Daryl nie miał wyścia ;). Pozatym znowu się wszyscy rozdzielili i to mnie najbardziej wnerwia. Ciekawi mnie co z Carol, bo dalej się nie pojawiła... I czy to z Juddith to napewno. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 3, 2013 To był ostatni odcinek TWD? ; o Kolejne dopiero ww lutym? W ogóle ostatni odcinek był okropny, nie wiem, czy oglądać dalej. ALE PRZYNAJMNIEJ GUBERNATOR JUŻ NIE ŻYJE -.- Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 3, 2013 Ja myślę że Carol powróci, Juddith myślę że żyje ;) A dlaczego okropny, genialnie zrobiony, wiadomo było że musi coś się stać, bo to mieszkanie w więzieniu za długo trwało ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 3, 2013 Chyba aż za dużo się działo. Tyle ważnych osób zabito. Co do Juddith, też mam takie przeczucie, ale nie wiadomo. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted December 3, 2013 A czy ważnych, w sumie w tym serialu nie ma ważnych, każdy jest zastępowany przez kogoś nowego. Na tym polega tamten świat ;) Dzisiaj ostatni odcinek The Blacklist :( i to mnie smuci bardziej. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 4, 2013 Ja ostatnio po cudownej lekturze "Mistrza i Małgorzaty" obejrzałam z ciekawości serial rosyjski z 2005; ekranizację tejże powieści Bułhakowa. Nie było to złe. Może nieco rozmijało się z moją wizją miejscami, może kilka rzeczy przeinaczyli, ale w sumie... nie było źle i nawet się wciągnęłam. 7/10 :-D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 4, 2013 Super jest ten odcinek Daleko od noszy na święta :D bomba :D http://www.ipla.tv/Daleko-od-noszy-odcinek-1/vod-30118 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 4, 2013 Ja ostatnio po cudownej lekturze "Mistrza i Małgorzaty" obejrzałam z ciekawości serial rosyjski z 2005; ekranizację tejże powieści Bułhakowa. Nie było to złe. Może nieco rozmijało się z moją wizją miejscami, może kilka rzeczy przeinaczyli, ale w sumie... nie było źle i nawet się wciągnęłam. 7/10 :-D Zachęcam do oglądnięcia polskiej wersji, moim zdaniem dużo lepszej, z 1988 r. (miniserial, 4 odcinki) ;) http://www.filmweb.pl/serial/Mistrz+i+Ma%C5%82gorzata-1988-7762 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 5, 2013 Jako fan for life Mistrza i Małgorzaty oglądałam ten rosyjski serial, ale poległam po 3 odcinku... To było strasznie rozwlekłe. Przecież tam były dialogi prosto z książki... Evi, gdzie można obejrzeć ten miniserial? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 5, 2013 Na kinomaniak.tv powinno to być ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 5, 2013 Ja Xene na kinomaniaku oglądam polecam z niego oglądać, gdyż jest bez limitu. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 5, 2013 Oj czasami jest zbyt dużo oglądających i wtedy można tylko z limitem. Ale fakt, super strona do oglądania, sama głównie z niej korzystam. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted December 16, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Go24i32iFAI To będzie trzeci sezon Miecza Prawdy :undecided: ? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 16, 2013 Zostały mi 4 odcinki do końca Breaking Bad. Czuję, że moje życie się kończy... Potem trzeba będzie zacząć się uczyć do matury... ; Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 16, 2013 To będzie trzeci sezon Miecza Prawdy ? COO? Była co prawda kampania SOS (Save Our Seeker) ale chyba już definitywnie miało nie być 3 sezonu.. Wygląda mi ewidentnie na fanowski filmik - zlepek z różnych filmów i urywki z 1 i 2 sezonu Miecza. :( Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 16, 2013 Sanctuary - po porostu fajowe :D na siłę to zakończyli, ale mają zarąbiste sountrack-i. Musicalowy odcinek ♥ ♥ ♥ No i szacun za zrobienie całości na zielonym tle :D Kocham Sanctuary, jedenz najlepszych seriali. Chcoiaż nie powala efektami specjalnymi to ma w sobie to coś :D Wielbię Henry'ego XD Once upon a time - jest zarąbiste, kocham, nie jest to taki serial jak te kamelotowe. Faktem jest, że ludzie tu słabo nad sobą panują, ale mnie w tym jednak to nie razi, nie zauważam tego tak bardzo. Właśnie kestem po najnowszym odcinku, kocham Redż ♥ Jak można to dodam kilka kreskówek: Amazing Spider-man, Ultimate Spider-man, Batman: The Brave and the Bold, Justice League, Justice League Unlimited, The Avengers: Earth's Mightiest Heroes, Young Justice. Młodzi tytani - dosyć słaba seria Serie Ben 10 - takie sobie Jeszcze pewnie obejrzę wiele kreskówek :D A mi było wstyd. że oglądam" bajki"! Teraz Avengers, Avengers Potęga i moc , Iron man - obrońca dobra... a na ogół to oglądam wszystko co mi wpadnie w ręce o superbohaterach. Kocham Marvel ♥ ♥ ♥ dżizes jak ja kocham Marvel.... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 18, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s0_fFzG1H8w&feature=youtu.be Nie ma to jak 8-sekundowy zwiastun w słabej jakości, ale i tak "Omójbożejachcetoobejrzeć!". I Tyrion w kajdanach, czyli już po, if you know what I mean xD. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 20, 2013 To będzie epickość ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 20, 2013 Będziecie się śmiać, ale wciągnąłem się w "wawe non stop" wcale nie jest to złe :) Share this post Link to post Share on other sites