beatag60 2263 Posted June 7, 2013 Rewelacja, świetny:) I trzymam kciuki:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 7, 2013 I like it :) bardzo fajne :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 7, 2013 Dołączam się do peanów pochwalnych :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 7, 2013 Koszulka bardzo ładna, sama nie powstydziłabym się jej nosić ;). Btw. Hmm... Że tak niedyskretnie spytam: Jaki konkurs i jaka nagroda? xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 7, 2013 Dzięki za komentarze. :) Btw. Hmm... Że tak niedyskretnie spytam: Jaki konkurs i jaka nagroda? xD Konkurs na projekt koszulki dla Eluveitie. Zwycięski projekt zostanie wprowadzony do sklepu zespołu a autor dostanie za darmo jedną taką. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 7, 2013 Adrian. Mnie też podoba sie twój projekt. Powodzenia w kokursie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 7, 2013 Adi, powodzenia! Teraz masz czas, by zaprojektować koszulkę Dream Emporium :) Myślę, że znajdzie się tutaj kilka osób chętnych na zakup :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 7, 2013 oui. i na zlot pojechalibyśmy w takich samych koszulkach - nikt by się nie zgubił :P i nie wyparł :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 7, 2013 Jeszcze sznureczek normalnie i wycieczka :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 7, 2013 No jaki zbieg okoliczności wczoraj o tym pisałam Freyji xD. Fajnie byłoby spotkać kogoś na ulicy z forumową koszulką i tu się okazuję, że to ktoś znajomy :happy:. Jednak forum jest chyba trochę za młode i mamy za mało userów, chociaż Adrianie jeśli masz czas i chęci to ja bym kupiła ;). Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 7, 2013 Taka koszulka to świetny pomysł! 1. Każda osoba z taką koszulką stanie się żywą reklamą forum :happy: 2. Na zlocie będzie się łatwiej poznać :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 17, 2013 First of all - dziękuję Wam za komentarze! Są naprawdę motywujące do kontynuowania mojej ścieżki. :) Forumowe koszulki to pomysł, który jest cały czas rozważany. :) Na pewno będą wyjątkowe. ;) Hmmm.. Tarjowy konkurs w toku, więc i ja postanowiłem spróbować swoich sił. Niestety nie mam aparatu, ani farbek do twarzy, więc skorzystałem z tego, co mam. :D No i jeszcze jedna propozycja, po której Turunenka dostałaby zawału. :D (nie mogłem się powstrzymać) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 17, 2013 hahaha xD no ta druga jest przegenialna :P Lubię twój kapelusz, wiesz? W sumie to ogólnie lubię kapelusze... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 18, 2013 Adrian. Ładnie ci to wyszło. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 18, 2013 Fajny pomysł na zdjęcie i ciekawe wykonanie ale Tuomas mnie rozwalił :) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 18, 2013 Adrian z całym szacunkiem dla Twojej pracy, bo każda jest świetna, ale ja postawiłbym tym razem na Tuomasa. Na pewno nie przeszliby obojętnie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 18, 2013 Fajny pomysł na zdjęcie i ciekawe wykonanie ale Tuomas mnie rozwalił :) Tuomas niszczyć, Tuomas miażdżyć! \m/ Genialne xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 18, 2013 Haaa, dzięki! :) Adrian z całym szacunkiem dla Twojej pracy' date=' bo każda jest świetna, ale ja postawiłbym tym razem na Tuomasa. Na pewno nie przeszliby obojętnie. :D [/quote'] Spoko, sam stawiam na Tuomasza. :D Ciekawe jakby zareagowała Tardża jakby jej się to wysłało... :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 18, 2013 A mogę wysłać? :) Feel free to do it. :D Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 18, 2013 Jak "wygram" to dam Ci nagrodę. :D Ach.... teraz widzę, your face. Send your face. :( Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 18, 2013 Tuo mnie zniszczył... Leżę i będziecie mnie zbierać z podłogi xD Jak pomalowałeś mu twarz? Jakiś specjalny pędzel? Bo ostatnio ściągnęłam sobie photoshopa i pobawiłabym się ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 18, 2013 Jak pomalowałeś mu twarz? Jakiś specjalny pędzel? Bo ostatnio ściągnęłam sobie photoshopa i pobawiłabym się ;) Wykorzystałem standardowe "Wet media brushes" a warstwie kolorującej ustawiłem tryb mieszania na "ostre światło" i krycie 55%. ;) W załączniku dodaję plik .psd - możesz sobie podpatrzeć co i jak. :) vor-tuo.psd 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2013 Piszę od czasu do czasu wiersze do szuflady. ;) Przeglądając stare foldery znalazłem jeden z nich i postanowiłem się nim podzielić z Wami. Piekło Jest takie miejsce w mroku ukryte Gdzie zachód słońca panuje nad świtem Gdzie ogień palący swym żarem Grzeszników najgorszym koszmarem Droga do raju na wieki zerwana Przez rzekę gorącej lawy zalana Tuż nad przepaścią na tronie zasiada Srogi ciemności hetman - szatan W oddali słychać pieśń potępionych Żałosne to jęki dusz straconych Patrzą zza krat wiecznego więzienia Żałują dnia swego narodzenia 5 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 19, 2013 Zajebisty ♥ Skomponuj muzykę i będziesz grał supporty przed Nightwishem ♥ Share this post Link to post Share on other sites