Milla 2534 Posted October 18, 2014 Masz na imię Joasia. Już za to należy Ci się ode mnie serduszko. ♥ Paula... :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 18, 2014 Mateusz i Asia - Witajcie :) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 24, 2014 Witam wszystkich :) Jestem Ala, mieszkam i studiuję w Lublinie. W wolnych chwilach czytam książki i oglądam filmy. Jestem fanką "Wikingów" i "Gry o tron" ("Pieśni lodu i ognia" też ;)). Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 24, 2014 Witaj Alu :) Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić na DE ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PolaChan 26 Posted October 24, 2014 Witam wszystkich *niepewne spojrzenie*. Jak idzie się domyślić z mojego nicku - nazywam się Pola :) Nightwish'em zainteresowałam się 2 lata temu dzięki przyjaciółce, która była (i nadal jest) ich szaloną fanką. Cóż, zaraziła mnie na dobre. W wolnych chwilach czytam książki (swoją drogą to jedna z moich pasji), piszę własne książki i opowiadania oraz słucham muzyki - chyba nic porywającego :3 Bardzo miło mi tutaj gościć, mam nadzieję, że będę mogła zostać z wami jak najdłużej! ^^ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 24, 2014 Witam wszystkich przybyłych (jak to brzmi :P) bawcie się i zostańcie z nami jak najdłużej ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 24, 2014 Witaj Pola ! Sporo osób na forum bardzo lubi czytać książki, więc myślę, że o tym również będziesz miała z kim tutaj dyskutować. No i o NW oczywiście :) Baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 24, 2014 Cześć, dziewczyny! :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 24, 2014 Widzę masy nowych twarzy na forum, nie mam pojęcia kto to, więc szybko pędzę do tego tematu zobaczyć kto jest kim i takie tam... ;) Witam nowo przybyłych ^^ Czujcie się jak u siebie ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 24, 2014 Hej Ala i Pola! : ) Ala co studiujesz? Czym się interesujesz? : ) Pola co robisz w życiu? : ) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 24, 2014 Studiuję filologię angielską, I rok ;) Co do zainteresowań to literatura, mitologie (skandynawska, celtycka, fińska), języki obce i zwierzęta. A no i lubię też czasem zrobić obiad lub coś upiec :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted October 25, 2014 O, ile nowych twarzy widzą moje stare oczyska! Pozdrawiam wszystkie młode wilki na forum! Mam nadzieję, że choć połowa z nich pozostanie na forum po konkursie. ;) @hietAla; Witaj nam! Ha! Filologia angielska! Chciałam to studiować, ale nabór był tak wielki, a miejsc tak mało na Uniwersytecie Gdańśkim, że się nie dostałam. Traumę mam do dziś; ani na skandynawistykę, ani na filologię angielską się nie dostałam, ale cóż... @PolaChan; Witaj! A czemu Twojej koleżanki tu nie widzę? Dla fanek NW zawsze znajdzie się miejsce na DE! Zaproś ją! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 25, 2014 Witaj hietAla (też jestem z Lublina:)) Witaj PolaChan, zapraszamy również koleżankę/fankę:) Mam nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej?:) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 25, 2014 Taiteilija - Zawsze można poprawić maturę i próbować jeszcze raz :) U mnie niby miejsc było 90, a osób na roku mam 130 i próg z tego, co się dowiaduję musiał być baardzo niski, bo ludzie ze słabą maturą się dostali. Mi się marzy skandynawistyka na UG... beatag60 - o proszę, miło :D Zamierzam zostać na dłużej, bo całkiem fajnie tutaj :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 25, 2014 Witam dziewczyny :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 25, 2014 Pola i Ala - Witajcie :D ! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 25, 2014 Witajcie, PolaChan i HietAla! Mam nadzieję, że zostaniecie z nami jak najdłużej! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 25, 2014 Witajcie, PolaChan i HietAla! Niech DE będzie waszą osłodą w trudnych chwilach. ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 26, 2014 Witam niewitane dziewczynki. :) Bawcie się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 27, 2014 Witam wszystkich niewitanych przeze mnie (: Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 27, 2014 Witam wszystkich :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 28, 2014 Witajcie Dziewczyny Share this post Link to post Share on other sites
Tuulihaukka 17 Posted October 28, 2014 Cześć wszystkim! Nightwisha zaczęłam słuchać w 2006r. Zaczęło się do Sleeping Sun, Nemo i kilku spokojniejszych utworów, byłam wtedy jeszcze strasznym dzieciuchem i ostrzejsze brzmienia były nie dla mnie. Z czasem przekonałam się do reszty i teraz NW dla mnie jest na pierwszym miejscu. W wolnych chwilach rysuję, dłubię w grafice komputerowej, czytam, namiętnie oglądam 'Wikingów', uczę się fińskiego, zajmuję się obserwowaniem ptaków i (być może w najbliższej przyszłości) sokolnictwem. 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 28, 2014 Witaj,Tuulihaukka- rozumiem skąd taki nick:) Życzę fajnych spotkań na DE:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 28, 2014 Witaj na DE :) Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :) czuj się jak w domu. Share this post Link to post Share on other sites