hietAla 1514 Posted January 26, 2016 Sami, genialne! Pierwsze najlepsze :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 26, 2016 Hee, tak :D Łapcie ten: 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 26, 2016 Memy z Schopenhauerem - zawsze! ♥ 5 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 2, 2016 :happy: :happy: :happy: [video=youtube] 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 2, 2016 Czasami śpiewamy sobie z Mateuszem tę piosenkę na przerwach ^^ Ic de koko fruuuuut, of de koko triiiiii, from de kokopalm faaamiliiiiii! ♥ Ja wczoraj w jakiś sposób wylądowałam w moim folderze na obrazki, bo nie mam życia, i znalazłam tam fajny komiks Ilonki, trochę już nieaktualny, bo ta debata była dawno, ale dalej bardzo śmieszny i bardzo trafny. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 3, 2016 Ilona powinna była iść do polityki. Miałaby mój głos. :D Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 3, 2016 Pobłądziłem... [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 3, 2016 Błądzenie jest istotą Internetów, prostreet :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 3, 2016 You know I have a sword made of plastic rura and some gąbka (the type of gąbka that we don't call a sponge, I suppose)? It's a cool sword - we were making those swords on today's zbiórka harcerska and then fighting with them. I really like my sword. It's even ozdobiony with some coloured taśma and it looks great! Ten pongielski, poezja po prostu ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 4, 2016 Ogląda ktoś "Blok ekipę"? Uwaga na liczne wulgaryzmy i różne inne rzeczy xD Może i jest przeraźliwie głupie, ale mnie bardzo śmieszy : D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piano Black 85 Posted February 4, 2016 You know I have a sword made of plastic rura and some gąbka (the type of gąbka that we don't call a sponge, I suppose)? It's a cool sword - we were making those swords on today's zbiórka harcerska and then fighting with them. I really like my sword. It's even ozdobiony with some coloured taśma and it looks great! Ten pongielski, poezja po prostu ♥ Akurat coś takiego często się pojawia na moich lekcjach, gdzie prawie w ogóle mamy nie mówić po polsku i jak czegoś nie wiemy to sobie wplatamy polski albo przerabiamy słówka. Różne rzeczy z tego wychodzą w stylu "He krztushed himself", "I don't know, does my story trzyma się kupy because I was out of wena" Przed jakąś wycieczką, tuż po dzwonku na przerwę (środa): Sorka: "When will we see each other?" Uczeń: "On Monday" S.: "Monday?! Oh my goodness... a tak mało zadałam..." A niektóre słówka których się uczymy, to nie dość, że raczej nie przydadzą się po angielsku, to po polsku też rzadko się ich używa. Ostatnio się dowiedziałem jak jest "certolić się", "dewizka", "chromy" i "smolisty stolec". A zdania do tłumaczenia na sprawdzianach... "Mój niedouczony brat od miesięcy śledzi forum internetowe dla samotnych matek. Ostatnio postanowił się ujawnić, wpisując opryskliwy komentarz niezwiązany z tematem i zakłócając nieco przydługą wymianę zdań dotyczącą ofiar mody. A zawsze mu powtarzałem, żeby trzymał język za zębami!" Nawet nie będę tego komentował :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 11, 2016 Astral Wanker :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 19, 2016 Kiciputek o tym, jak powinna wyglądać prawdziwa!!!!!!!111oneoneone kobieta :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 20, 2016 Trzeci post z rzędu, wiem, ale scrollując przez komentarze pod jednym postem na jednym blogu natrafiłam na TO: W niebie ogłosili casting na Głos Boga. Lemmy poszedł dla beki, Rickman z obowiązku, a Bowie poszedł zapytać, co to za casting na jego głos. A dlaczego w ogóle teraz robili ten casting? Bo przed chwilą przyszedł Pratchett i napisał Bogu całą rolę od nowa. Chyba mnie nie stać w tej chwili na inteligentny komentarz, więc powiem tylko: XD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted February 28, 2016 Nieświadomie zaczęłam zarażać znajomych miłością do Nightwisha... Oto i skutki xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 28, 2016 Ale przecież Mickiewicz nie był artystą oświeceniowym.. o.O Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted February 28, 2016 Paula, chodziło jej o artystę oświeconego (w znaczeniu, że coś go oświeciło, mistrz natchniony ideą i inne takie) a nie oświeceniowego w sensie epoki ;) Chociaż później wyznała mi, że Tuoś pasuje jej na takowego... z wyglądu a nie z tekstów, co było jeszcze dziwniejsze. Profil humanistyczny tak bardzo :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 29, 2016 Z wyglądu - no tak, te włosy... XD Oświecony - mi się jednoznacznie kojarzy z absolutyzmem, ale to też do Tuo pasuje... :D #społprawtakbardzo Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 1, 2016 Patrzcie, co dziś pokazał mi Filip, bo akurat męczymy IIWŚ na historii: ...Ja serio mam chore poczucie humoru, bo mnie ta heheszkująca armia brytyjska rozwala XD Karuzela śmiechu. Zagłady. Whatever. A, i jeszcze mnie rozwalił Człowiek Mateusz i jego "obwieśli" zamiast "obviously", asdfghjkl ♥ Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 4, 2016 [video=youtube] Zrobiono mi dzień :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 4, 2016 W sensie tragikomiecznym śmieszy mnie bałagan w domu... czy ktoś kiedyś miał ten problem, że w kuchni zabrakło miejsca na brudne kubki i na poważnie rozważał, czy nie warto by przenieść je na podłogę... czy do wanny? ... Nie? Nikt? Ani jeden solidarny głosik nie zapiszczy? Cóż... to chyba znaczy, że wypada coś... POSPRZĄTAĆ! O.o 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 4, 2016 Fani Sherlocka... Tego się nie spodziewacie :D http://www.boredpanda.com/chocolate-easter-bunny-benedict-cumberbatch-cumberbunny/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted March 4, 2016 Sami - Czego to ludzie nie potrafią wymyślić dla pieniędzy?! :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 5, 2016 Fani Sherlocka... Tego się nie spodziewacie :D http://www.boredpanda.com/chocolate-easter-bunny-benedict-cumberbatch-cumberbunny/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook Hahahhahaha, to jest tak cudownie bezdennie głupio śmieszne! ♥ Możecie mi to kupić xD 1 Share this post Link to post Share on other sites