Sami 3171 Posted August 2, 2015 Sami gdzie wiszą te dzieła z ostatniego zdjęcia? ;D Nie mam pojęcia, ale niewykluczone, że to Tate Modern, bo jak byłam parę lat temu, to jednej w wielkiej białej sali wisiały (tylko i wyłącznie) trzy płótna całe zamalowane na czerwono. W jednym rzędzie. No i gdzie tu sens? :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 4, 2015 Bo nikt wcześniej tego nie zrobił xD Ale ja nie kupuje takiego wyjaśnienia :D Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted August 4, 2015 [video=youtube] Tak przypadkiem znalazłam. Tuo w Disney Parku. Jak jedzie kolejką, to naprawdę... i końcówka wywiadu..! 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 4, 2015 To jest dopiero duże dziecko! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted August 4, 2015 A tam dziecko :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted August 6, 2015 Czemu ta jego mina przyprawia mnie o śmiech? :-D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lifemusicdream 13 Posted August 6, 2015 Szybko wychwytuję kłamstwo i fałsz i gdy widzę jak ktoś się produkuje by mnie oszukać wybucham śmiechem ;) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 6, 2015 To nigdy nie przestanie mnie śmieszyć :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 11, 2015 http://matadornetwork.com/life/20-funniest-finnish-expressions-use/?single=1 Umarłam przy 4 i 14 :D Finowie ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 13, 2015 Zrobiło mi to dzień. ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2015 Całuj guziki, miętoś flanelę, czyli nowe oblicze kanibalizmu, cz. 2/2 Przyczajona Logika, Ukryty Słownik. Miejsce, w którym absolutny literacki szit zmienia się w absolutny literacki szit doprawiony tak genialnymi, ciętymi komentarzami, że się człowiek dusi ze śmiechu przy czytaniu. Najnowsza analiza jest boska. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 17, 2015 http://img7.demotywatoryfb.pl/uploads/201508/gallery_1439751161_187206.jpg :-D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2015 Mój jedyny komentarz, kiedy to oglądałam - o kurdę... [video=youtube] Ala, czy Ty to widziałaś? O.o xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 22, 2015 Mój jedyny komentarz, kiedy to oglądałam - o kurdę... [video=youtube] Ala, czy Ty to widziałaś? O.o xD [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2015 Mój jedyny komentarz, kiedy to oglądałam - o kurdę... [video=youtube] Ala, czy Ty to widziałaś? O.o xD Haha, było jakieś... trochę stron temu, ale cały czas zdarza mi się do tego wracać XD Ta piosenka jest taka Thranduilowa ♥ @Maniek: lol, czemu to mnie bawi XD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2015 Haha, epic sax Gundulf to klasyka Youtube'a :D Haha, było jakieś... trochę stron temu, ale cały czas zdarza mi się do tego wracać XD Ta piosenka jest taka Thranduilowa ♥ Damn.. Tak to jest, jak się wyjedzie na 10 dni na wakacje :> Już nic się nie ogarnia :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2015 Taa. Czyli nie należy wyjeżdżać :-D Obczaj to, Sami: [video=youtube] Nasty elf bread takes flight down the mountain tonight ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 22, 2015 Tak samo mnie śmieszy śmiech Voldemorta. :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2015 Heeehehee, heeehehee, heeehehee...! Stare, ale jare ^^ Ale jakby tego tak dłużej posłuchać, to podejrzewam, że mózg mógłby zacząć wypływać przez uszy. 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 23, 2015 Ala, czy Ty to widziałaś? O.o xD Zdaje się, że gdzieś mi umknęło. Cóż, brakuje mi słów, by to skomentować... XD Gandalf i Voldek to klasyki, zawsze śmieszą tak samo :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2015 Podczas jednej z moich licznych nocnych wędrówek po Internetach natknęłam się na ten konkurs: http://www.fantastyka.pl/hydepark/pokaz/56843831 ...I właśnie czytam to: http://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/6263 ...I to jest piękne XD Wiecie, tak sobie myślę, że autor musiał się nieźle przy tym napracować, bo napisanie czegoś, co z założenia MA być złe i zrobienie tego tak dobrze (widać można dobrze źle pisać! :D), że momentami naprawdę wygląda jak opko grafomana, to sztuka ^^ Tak myślę ^^ Spoglądał jedynie czujnym jak sokół spojrzeniem przez kraty i wyglądał i szukał spojrzeniem mrocznego mężczyzny w czarnym płaszczu i mrocznym kaptórze, nałożonym aby się nie wyróżniać w tłumie w środku sierpniowej spiekoty. Jedyny czarny kaptór miał na sobie kat. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted August 27, 2015 .."OKO" patrzy;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 27, 2015 Znowu czytam głupoty, zamiast zająć się czymś ważnym. Ale... ale to jest takie śmieszne XD http://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/8750 Przy źródle odwrócony do Gustawusa plecami które miał z tyłu stał rycerz ubrany w czerń i plugawił strumyk. – Przestań plugawić strumyk! – krzyknął cicho pod nosem Gustawus, a jego koń zachrapał bojowo: – Chrr, chrrr , prrfff. Kiedy rycerz się odwrócił okazało się, że nie był on zwykły rycerz, tylko był Jedi, który przybył tu z innego świata, żeby plugawić strumyk elfów, bo był po ciemnej stronie, a elfy po jasnej, chyba że była noc. (...) Pomyślał więc Gustawus magicznie i mu ręce odrosły więc wyrwał od przerażonego rycerza jego miecz i ciął nim horyzontalnie od góry do dołu na pół, a potem poprawił werbalnie z prawej na lewą stronę. Rycerz rozpadł się na cztery równe połówki, a na soczysto zieloną trawę poturlały się z głuchym chrzęstem niebieskawe kiszki granatowego koloru, które były czerwone od krwi i flaków. Werbalnie z prawej na lewą ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites