Milla 2534 Posted May 13, 2014 Dzisiaj podczas dwóch dłużących się lekcji wfu (nie ćwiczyłam) przeprowadziłyśmy z Alą długą, życiową rozmowę o tym, jak to pojedziemy na tę całą wakacyjną oazę, którą reklamuje nam nasz ksiądz, i będziemy rysować pentagramy krwią koleżanek keczupem na ścianach (ona cały czas mówi "pantegramy" a ja nie umiem jej od tego oduczyć .___.) oraz odprawiać czarne msze. Poruszałyśmy też takie tematy, jak: - nazywanie dzieci "Mefistofeles", "Lucyfer", "Armageddon" itepe i łączenie tych imion z nazwiskami takimi jak "Nowak", "Kowalski", "Łoś" - "A ty jak uśmiercasz swoich Simów?" - Latający Potwór Spaghetti ...I inne. To było piękne :D I zabawne :D Zabiło mnie stwierdzenie, że "Ja wierzę w Boga, ale mam pewne... odchylenia". Btw, to miłe, że nawet taki klasowy odlud jak ja ma kogoś, z kim może pogadać o tym, że "jesteśmy odchylone" :3 Rozśmieszyło mnie też, jak pewna dziewczyna spytała mnie przez to gadanie o pentagramach "czy jestem jakąś gotyczką". Urzekło mnie to słowo ♥ Gotyczka ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 14, 2014 Zostałam fejmem xDD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2014 Płaczę od 30 minut xD Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted May 15, 2014 Jak zobaczyłem filmik, który wstawił Ares, przypomniało mi się to: Coś dla fanów Gunsów. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 18, 2014 http://www.wprost.pl/ar/418988/Ser-za-666-zl-Egzorcysta-to-nie-przypadek/ LOL. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=svTzxzJzqkA Internety nigdy nie zawodzą. :P Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 23, 2014 Śmieszy mnie ten teledysk. Oglądam go i się śmieję - mam chyba dziwne poczucie humoru. :) I ten też mnie rozśmieszył. Piosenka fajna, ale ten teledysk do niej nie pasuje i w ogóle nie wiem o co w nim chodzi: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 2, 2014 Za każdym razem leżę ze śmiechu xD To takie ... głupie xD [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4ci3jaAGqwY 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 4, 2014 Śmieszy mnie kot w bucie: Koty bywają zabawne, dlatego je lubię, potrafią mnie rozśmieszyć. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 5, 2014 Jak rozpoznać maturzystę, po maturach, bez pracy. 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 5, 2014 Jak rozpoznać maturzystę, po maturach, bez pracy. Nie kumam tego, co jest w tym śmiesznego? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 5, 2014 Sami nołlajfi, bo jest ofiarą życia. I to jest śmieszne. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 5, 2014 To jest w pewnym sensie śmieszne, w pewnym sensie tragiczne. Że człowiek teoretycznie na wakacjach, ale koniec końców wychodzi na to, że się siedzi rano na forum i zastanawia co ze sobą zrobić... Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted June 5, 2014 Oj, przecież nie siedzisz na forum sama :) Masz 13 gości :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 5, 2014 Oj, przecież nie siedzisz na forum sama :) Masz 13 gości :) I bota do towarzystwa! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 5, 2014 Mój humor jest dość obsceniczny więc nie będę wstawiał linków. Jak ktoś chce to niech zobaczy w yt mr. pickles albo salad fingers :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 5, 2014 [video=youtube] Oglądam to już któryś raz. Zawsze mnie niszczy ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 6, 2014 Fajny jest ten filmik Milla. Popłakałam się ze śmiechu :). Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 6, 2014 Tego jest ileś tam odcinków, także jak chcesz, to sobie poszukaj :happy: Bardzo fajny był np. ten z autostopem... Momencik... O: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 6, 2014 Dzięki Milla, dobrze się to ogląda i nawet rosyjski mi nie przeszkadza - dawno nie słyszałam tego języka. :) Share this post Link to post Share on other sites