hietAla 1514 Posted July 8, 2016 Mignęło mi to już parę razy na fejsie i za każdym razem śmieszy tak samo :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 15, 2016 [video=youtube] Dziewczyna idealnie odtwarza mimikę Cumberbatcha! Umieram ze śmiechu... najgorsze jest to, że kawałek zapada w pamięć i potem chodzisz, śpiewając: "I'm gonna solve a case, only got John Watson as my partner!" :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 15, 2016 Haha, umarłam. xD I jeszcze to połączenie z This is Fucking Awesome... Wiedziałam, że ta piosenka ma potencjał. :D No dobra, ale tak naprawdę, to i tak wygrał Moff. Moffanator! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 15, 2016 Widziałam to i jest genialne. Ogólnie za cokolwiek Hillywood się nie zabiorą, to jest to hitem. Behind the scenes z kręcenia tego Sherlockowego wideo też jest dobre :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cassiopea 80 Posted September 15, 2016 Też uwielbiam - zarówno Hillywood, cokolwiek nie wyprodukują, jak i samego Sherlocka ♥ A ta parodia jest wprost genialna :D Polecam też ichnie parodie Pottera dla zainteresowanych, również całkiem udane. Cwaniary do swoich produkcji zazwyczaj wykorzystują popularne, wpadające w ucho piosenki, człowiek choćby nie chciał, to i tak będzie nucił :D A co do samej piosenki użytej w parodii, to faktycznie, ma potencjał... I uwaga, ostrzegam lojalnie - teraz uderza betonowy, biologiczny humor - ktoś wykorzystał ten utwór do rapowania cyklu Krebsa :v Śmieszy do czasu, aż do człowieka dotrze, że trzeba to jednak wykuć na pamięć do egzaminu ;,) Wybaczcie, zboczenie zawodowe :v 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 21, 2016 A mnie śmieszy krótki dialog z moim wujkiem :-D Jak to możliwe, że ubierzesz się na czarno i założysz glany, a inni pomyślą o tobie... że słuchasz black metalu :P "Wujek (z wyraźnym lękiem w głosie): - Czy to prawda... że słuchasz black metalu? Ja (kompletnie zszokowana): - Yyy... Nie. Wujek (z ulgą): - A więc, czego słuchasz? Ja: - Nooo.... metalu, ale nie przepadam za black'iem. Wujek: - A czy AC/DC to black metal? Ja (znów kompletnie zszokowana): - Yyy... Nie" AC/DC, black metal, zaraz z rocka zrobią coś sthhhrasznego a ze mnie satanistkę :P Hehe. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cassiopea 80 Posted October 28, 2016 To ja się podzielę humorem z gatunku "lepiej się śmiać, niż płakać" ze specjalną dedykacją dla wszystkich studentów. Natchnął mnie gif napotkany w internecie Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 6, 2016 Moja śliczna kseróweczka z English A. Tutaj akurat mamy fragment o tym, jak w czternastym i piętnastym wieku w angielskim słownictwie kulinarnym zaroiło się od francuszczyzny. "E" jest fajną literką ogólnie i jak mogę ją postawić na końcu słowa, to czemu kurka blaszka nie? 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 7, 2016 Za to teraz Brytyjczycy nie umieją w francuski i te słowa, które sobie zapożyczyli w całości, wymawiają zupełnie inaczej. xD Jak mamy np. matinée, to nie przeczytają [matine], tylko [matinej], tak samo jak balet, protegée itd. Ach ta ich konsekwencja! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 7, 2016 Jeśli śledzicie wybory prezydenckie w Stanach to to z pewnością Wam się spodoba. :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hxH6bKNPBIA Jest tego o wiele więcej. Sparodiowali wszystkie trzy debaty prezydenckie - genialne :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 7, 2016 Ardian, to jest takie turbo prawdziwe! ♥ Nieważne, jak durne rzeczy powie Trump, i tak się przyczepią do każdego jednego słowa Clinton... "Could we get back to those e-mails?" xD Chociaż zakończenie raczej słabe... Ale SNL-e rzadko przypadają mi do gustu w całości. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted November 18, 2016 To... :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GXJifYl_byU 2 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted November 20, 2016 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted July 9, 2017 [video=youtube]http://forum.nightwish.pl/newreply.php?tid=114 To ma tak chwytliwy refren... :happy: Share this post Link to post Share on other sites