Sami 3171 Posted January 2, 2016 Ojej, i już nie ma "DOUBLE BUBBLE DISCO QUEEN"? :< Jak przescrollowując forum natykałam się na tę Twoją sygnaturkę, od razu mi "Victorious" zaczynało chodzić po głowie, a teraz co, teraz już tak nie będzie, chlip :< Swoją drogą, Ty to zawsze znajdziesz tego idealnie pasującego do sytuacji gifa XD Mi też, wierz mi... Ale nadal jestem Double Bubble Disco Queen :D A co do gifa - mam je wszystkie pozapisywane w zakładkach na lepsze czasy :> A tak w ogóle... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 2, 2016 A tak w ogóle... Gdyby Fruja nie wrzuciła tamtej champagne, cocaine, gasoline piosenki do tematu o słuchaniu, to by mi się nie udzieliło :P Poza tym, jak dla mnie możesz być jak Amy i dać sobie spokój z odwykiem, Twoje fazowanie jest nieirytujące i fajne i jeszcze sprawia Ci radość, fazuj dalej :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 2, 2016 A tak w ogóle... Gdyby Fruja nie wrzuciła tamtej champagne, cocaine, gasoline piosenki do tematu o słuchaniu, to by mi się nie udzieliło :P Jak to mawiała Katniss, 'the fire is catching' :> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 A tak w ogóle... Gdyby Fruja nie wrzuciła tamtej champagne, cocaine, gasoline piosenki do tematu o słuchaniu, to by mi się nie udzieliło :P Czyli wszystko przeze mnie? :undecided: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 2, 2016 Tak. Robienie zUych rzeczy leży w Twojej naturze, bo jesteś Miszczem zUa, czyli to Twoja wina :> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 Tak. Robienie zUych rzeczy leży w Twojej naturze, bo jesteś Miszczem zUa, czyli to Twoja wina :> Taaaak, nie ma jak Miszczoska strategia :devil: Jeden wybryk Teda, a takie zUe skutki :-D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 2, 2016 Adrian powinien zmienić nagłówek DE na Panic permanentnie. Just sayin. :> A ja wróciłam do siebie. Koniec zmian awatarów. Bo już mi się pomysły kończą, a poza tym można oczopląsu dostać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 2, 2016 Adrian powinien zmienić nagłówek DE na Panic permanentnie. Just sayin. :> Haha, chociaż na 15.01 :-D A ja wróciłam do siebie. Koniec zmian awatarów. Bo już mi się pomysły kończą, a poza tym można oczopląsu dostać. E tam, to tylko moje nieogarnięcie. Czasem tak mam, że nie widzę rzeczy, które są postawione tuż przed moim nosem, więc nie dziwne, że od czasu do czasu mylą mi się awatary. Zwalę to na Ted-moment :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 Lucy, co to za przyjemny estetycznie pan w Twoim awatarze? Czyżby to Ville? :D Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted January 19, 2016 Lucy, co to za przyjemny estetycznie pan w Twoim awatarze? Czyżby to Ville? :D Nie, pan Jacek Biały z Białych pasów. ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 Też przyjemny :) To jest pan, który nagrał dokładnie jedną dobrą piosenkę, ale jest przynajmniej przystojny... xD A na moim awatarze, zainspirowana Villem, którego nie ma, pojawiło się (znowu :D) moje ulubione zdjęcie Ville, kiedy podaje ognia rzeźbie... :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 20, 2016 Ville jest przystojny i ma seksowny, niski głos ♥ I zawsze ten szlug u Niego haha Ja potrzebuje nowego avatara, ale nie mam jak zmienić. Ale spoko, za kilka miesięcy jak wrócę do Polski to sobie zmienię XD Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 Avatar to wiadomo- pani Floor A w sygnaturze mam fragment ,,Stand my ground'' Within Temptation + magiczną datę koncertu NW w Polsce! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 20, 2016 Sami, Twoja nowa sygnaturkowa mądrość bardzo mi się podoba :happy: Oczywiście Ville na avku również niczego sobie, jak to Ville :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 20, 2016 Sami, Twoja nowa sygnaturkowa mądrość bardzo mi się podoba :happy: Oczywiście Ville na avku również niczego sobie, jak to Ville :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted January 20, 2016 <- Teraz na avku mam samą siebie :D Się szybko pozmieniało hahaha,ale mam nadzieję,że potem po Czadzie będzie jakieś selfie z Floor (uoo chciałabym!) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 20, 2016 Sami, Twoja nowa sygnaturkowa mądrość bardzo mi się podoba :happy: Oczywiście Ville na avku również niczego sobie, jak to Ville :3 'Cause really I'm a psyyychooo... Lubię tę piosenkę ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 21, 2016 Sami, Twoja nowa sygnaturkowa mądrość bardzo mi się podoba :happy: Oczywiście Ville na avku również niczego sobie, jak to Ville :3 'Cause really I'm a psyyychooo... Lubię tę piosenkę ^^ Dobra tylko tak dla pewności... o kim teraz mówicie dziewczyny? :D I need to know! :P Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted January 21, 2016 U mnie w avku zagościła Lagertha z Vikingów. Co za babka z jajami! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted January 26, 2016 Na avku jestem JA ( w mojej koszulce Megadeth, z której widać tylko trzy litery). Może sobie kiedyś awatar zmienię, ale na razie nie mam zamiaru ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 28, 2016 Patrzę na swoją sygnaturę i śmieję się z własnego żartu. To żenujące. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 29, 2016 Teraz zrobiłem sobie awatar i sygnaturę z The Islander. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
40i4 33 Posted January 30, 2016 Mój awatar to southparkowy ja. Przyznam, że poszedłem na łatwiznę, i skorzystałem z generatora http://www.sp-studio.de Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 30, 2016 Łaa, ten generator jest fajny! ^^ Zrobiłam w nim swoje fabulous profilowe na fejsbuka jakoś w lipcu ubiegłego roku i dalej go nie zmieniłam, bo jest wspaniałe i żadne zdjęcie go nie przebije. Zobacz, to ja: Najpiękniejsza ^^ Share this post Link to post Share on other sites