Freyja 228 Posted October 17, 2015 Emi, Twoje avatarowe Martini jest pyszne. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 17, 2015 Oczywiście, że jest, niepysznego bym nie wybrała ;) Przecudowne zdjęcie, wzdech wzdech ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 19, 2015 Emi, znów TO robisz! XD Mam teraz megabanana, ale tym razem dzięki Twojej sygnaturze. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 19, 2015 Hee, prawda, że piękne ma te pazurki? :happy: W ogóle jaki zestaw, Martini w awatarze, milkshake w sygnaturce, normalnie czego chcieć więcej ♥ Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 21, 2015 Żegnamy Jariego, witamy Kotiego :D My black diaaamond ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted October 22, 2015 Tai też coś odświeżyła! Ze smutkiem pożegnałam się chwilowo z Myszkinem z "Idioty" i zaprosiłam "Biesy" do sygnatury; Wierchowieński i Stawrogin będą was czujnie obserwować. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 22, 2015 Ale ładny jest ten pan, co ma zamknięte oczy, a potem je otwiera ^^ Ten drugi też niebrzydki w sumie, ale pan z zamkniętymi oczami wygrał ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted October 23, 2015 Ale ładny jest ten pan, co ma zamknięte oczy, a potem je otwiera ^^ Ten drugi też niebrzydki w sumie, ale pan z zamkniętymi oczami wygrał ^^ Milla zawsze podrywa moje sygnatury! Niech ją ktoś poskromi! :happy: Ten "ładny pan" to Maksim Matwiejew (serialowy Mikołaj Stawrogin), drugi zaś to Anton Szagin (serialowy Piotr Wierchowieński). Wspaniale nikczemini bohaterowie! :devil: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 24, 2015 Mnie się nie da poskromić, Tajeczko ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 24, 2015 Pozbyłam się The Neighbourhood z sygnatury i wrzuciłam w nią turbo egocentryczny tekst Panic! z ich ostatniego singla. Purrfect :D Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted October 25, 2015 Od dziś na jakiś czas na mojej sygnaturze gości Eicca Toppinen. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 4, 2015 Jak widać, przeistoczyłam się w Kapitana Szyszko, z domu Cienszko. Mocą kapitana Cienszko jest wysłuchanie problemów ludzkich, popicie ich wódką, westchnięcie i podsumowanie, że “no cienszko”. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 16, 2015 W mojej sygnaturze jest Joey Tribbiani z Przyjaciół. :D Uwielbiam tę scenę. :D [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted November 16, 2015 Toś Marcin zaszalał, Joe icziban :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 17, 2015 Toś Marcin zaszalał' date=' Joe icziban :D[/quote'] Lipstick for men. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 3, 2015 Sami, widzę, że spanik!owałaś totalnie :) Najpierw sygnaturka, potem avek... Tkwisz w szponach fazy, jak rozumiem? Doskonale znam ten stan :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 3, 2015 :D No tak... Tak to już bywa. Nie wiem co ja jeszcze w ogóle robię na tym forum. Nowy album NW mi się średnio podobał, NW nie słuchałam od nie pamiętam kiedy i fazuję na Panic i inne rzeczy tego typu. No dobra, tylko na Panic, ale to i tak wystarczy xD Czas założyć klub anonimowych fanów(fanatyków?). *Siedzi Sami z kubkiem herbaty w dłoniach, w koszulce "Brendon Urie is my spirit animal",patrzy na zgromadzonych i mówi z pełną powagą: 'Nazywam się Sami, mam 21 lat i nadal lubię Panic. Że niby ja mam problem? Ależ skąd! '* xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 3, 2015 Heh, ja tu od jakiegoś roku jak nie lepiej siedzę z przywiązania do Was, a nie do zespołu, bo to NW gdzieś mi daleko daleko odjechało i z reguły jak już ich słucham, to słucham instrumentala do śpiewania. Miałam parę małych, jednorazowych, kilkupiosenkowych powrotów do ich muzyki, no i trochę razy przesłuchiwałam EFMB, bo zobowiązałam się napisać reckę do gazetki szkolnej, i musiałam się kurka blaszka przymuszać, albowiem ten album jest niby lepszy niż gorszy (wiecie, uszy nie krwawią, słucha się tego, momentami nawet całkiem przyjemnie, noale... Właśnie, noale.), jak się go wreszcie uda włączyć, ale wracać do niego totalnie nie miałam ochoty. No, w każdym razie być może robisz na tym forum mniej więcej to, co ja c: *Siedzi Sami z kubkiem herbaty w dłoniach, w koszulce "Brendon Urie is my spirit animal",patrzy na zgromadzonych i mówi z pełną powagą: 'Nazywam się Sami, mam 21 lat i nadal lubię Panic. Że niby ja mam problem? Ależ skąd! '* xD Mam teraz tę poważną Sami przed oczyma duszy mojej ♥ It's so very perfectly okay to listen to Panic! when you're 21. I w ogóle it's okay to listen to things, you know. c: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2015 Frujeczko, bardzo zacny ten cytat w Twoim podpisie :) Wilde mówił dużo zacnych rzeczy ^^ Patrz, Miszczu: Przypomina mi się teraz przez to taki cytat z Molko: If you walk into a room and think 'everyone wants to fuck me' then everyone will want to fuck you. It's a frame of mind thing. ^_^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 7, 2015 Haha, no coś w tym jest, że działamy na Kosmos, a on na nas - niektórzy zwą to karmą? Emi, a ten cytat z obrazka to czyj? Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 13, 2015 Myślę, że dawno nie miałam w sygnaturze niczego monotematycznego. Łapajcie mego nowego Holomasa Tuomapalainena. :D 7 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 13, 2015 ...nowego Holomasa Tuomapalainena. :D To się nadaje na jakąś rangę specjalną. :D Np. jeśli ktoś uderzy w 666 postów, to póki będzie miał tą ich liczbę na koncie, powinien dostać rangę honorową, np. właśnie taką ^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 2, 2016 Okay. Sami just went undercover, jak to w wojsku mówią :D Nadal jestem turbofanem wiadomo czego, ale oficjalnie zaprzestaję bycia spamerem ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 2, 2016 Ojej, i już nie ma "DOUBLE BUBBLE DISCO QUEEN"? :< Jak przescrollowując forum natykałam się na tę Twoją sygnaturkę, od razu mi "Victorious" zaczynało chodzić po głowie, a teraz co, teraz już tak nie będzie, chlip :< Swoją drogą, Ty to zawsze znajdziesz tego idealnie pasującego do sytuacji gifa XD Share this post Link to post Share on other sites