Milla 2534 Posted August 17, 2015 Szkoda, że Dejv nie wchodzi już na forum, na pewno spodobałaby mu się moja sygnaturka :happy: ...WRÓĆ! Dejv był dziś online! Czyli wchodzi, ale rzadko się odzywa! *Emi sprawdza ostatni post Dejva* Eeeej, trzydziesty lipca to nie tak dawno. Dejv, czemu wydawało mi się, że nie wchodzisz? O.O Nieważne. W każdym razie, ten gif mi się z Tobą skojarzył :3 Share this post Link to post Share on other sites
Lilijen 11 Posted August 21, 2015 Na avecku i sygnaturze od dziś goszczę postaci z SnK ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 21, 2015 Ala, kocham Twój nowy avek :D Masz cudownego Tumblro-skilla ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2015 Na moim awatarze jest "Ten którego imienia nie wolno wymawiać", a w sygnaturze stwórca, ojciec i lider Rammsteina Richard Zven Kruspe. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 21, 2015 Marcin, jaki Ty jesteś niezdecydowany, to się w głowie nie mieści! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2015 Marcin' date=' jaki Ty jesteś niezdecydowany, to się w głowie nie mieści! :D[/quote'] To jest jedyna moja wada co zrobić? Nie wiem czemu, ale szybo mi się jakiś awatar i sygnatura się nudzi. Przepraszam was za to. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 21, 2015 Marcin' date=' jaki Ty jesteś niezdecydowany, to się w głowie nie mieści! :D[/quote'] To jest jedyna moja wada co zrobić? Nie wiem czemu, ale szybo mi się jakiś awatar i sygnatura się nudzi. Przepraszam was za to. :) Ale ja Cię nie krytykuję! ;) Tylko tak jakoś... Nie bierz tego do siebie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 21, 2015 Na moim awatarze jest "Ten którego imienia nie wolno wymawiać", a w sygnaturze stwórca, ojciec i lider Rammsteina Richard Zven Kruspe. :D A ja zawsze myślałam, że ojciec założyciel R+ to Till... Całe życie w błędzie! :x 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2015 A ja zawsze myślałam, że ojciec założyciel R+ to Till... Całe życie w błędzie! :x Zespół Rammstein założył gitarzysta Richard Kruspe. W 1989, po ucieczce z NRD do Berlina Zachodniego założył tam zespół Orgasm Death Gimmicks. W tym czasie był pod silnym wpływem amerykańskiej muzyki, szczególnie zespołu Kiss. Po upadku muru berlińskiego, przeprowadził się do miejscowości Schwerin, gdzie Till Lindemann (późniejszy wokalista zespołu) pracował jako wyplatacz koszów wiklinowych i grał na perkusji w zespole First Arsch. W tym czasie Oliver Riedel z zespołu The Inchtabokatables i Richard mieszkali razem w wynajmowanym mieszkaniu, natomiast Christoph Schneider grał w zespole Die Firma. Richard wkrótce uświadomił sobie, że muzyka którą dotąd tworzył nie odzwierciedla jego rzeczywistych sympatii i nie utożsamia się z nią. Stwierdził, że chciałby stworzyć coś nowego, co łączyłoby w sobie industrialne dźwięki z muzyką gitarową. Richard, Olivier oraz Christoph rozpoczęli prace nad urzeczywistnieniem swojego pomysłu. Wkrótce Kruspe uświadomił sobie, że nie potrafi jednocześnie pracować nad tworzeniem tekstów piosenek i komponowaniem muzyki więc namówił Tilla Lindemanna do dołączenia do zespołu. Pierwsze „odsłuchanie” przyszłego wokalisty zespołu odbyło się przypadkowo, gdy Richard podsłuchał go podczas wyplatania koszyków. W 1994 odbył się konkurs dla amatorskich zespołów w Berlinie, którego zwycięzcy mieli możliwość nagrania czterech utworów demo na płytę w profesjonalnym studio nagraniowym. Kruspe, Schneider, Riedel, i Lindemann wzięli udział w tym turnieju i wygrali go, i tym samym przyciągnęli uwagę Paula Landersa, który chciał wziąć udział w ich muzycznym projekcie już po przesłuchaniu nagranego demo. Aby skompletować sekstet Rammstein zaprosiło do współpracy Christiana "Flake" Lorenza, który grał z Paulem H. Landersem w zespole Feeling B. Na początku Lorenz nie był przekonany do współpracy z zespołem, ale ostatecznie zgodził się. Przepraszam, że tak z Wikipedii na łatwiznę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 21, 2015 Nie no, spoko, nie musiałeś mi tego udowadniać, ja Ci wierzę, to Ty tutaj dobrze znasz Rammsteina :) Po prostu zawsze kojarzyłam ten zespół z Tillem, innych kolesi właściwie nie znałam, a tu taka niespodzianka :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted August 21, 2015 Marcin, rozumiem, że postanowiłeś zostać śmiercożerco. Nie jesteś moim kolegą :P Żarcik :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 22, 2015 Nie no, spoko, nie musiałeś mi tego udowadniać, ja Ci wierzę, to Ty tutaj dobrze znasz Rammsteina :) Po prostu zawsze kojarzyłam ten zespół z Tillem, innych kolesi właściwie nie znałam, a tu taka niespodzianka :D Jeśli chcesz poznać wokal Richarda to gorąco polecam Emigrate. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2015 Jak widać przeniosłam swoje profilowe z fb na forum. To, co mój przyjaciel zrobił z moim zdjęciem i z obrazem Caspara, jest tak dobre, że nie mogłam się powstrzymać :) Owszem, to dość basic photoshop skill, ale najpierw trzeba było na to wpaść! ;) I już nie jestem 'Yolopainenem" :< Może kiedyś wróci, jest zbyt yolo i ma za dużo słegu, żeby tak o nim zapomnieć. Internet nie zapomina nigdy, drogi panie H. :> 7 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 22, 2015 Lucy wraca w nowej odsłonie. Na moim avatarze jestem ja sama (tak proszę państwa, ja Lucy pokazuję swoje diaboliczne oblicze headbangingując jak miotający szatan). Spokojnie to tylko zdjęcie, gif to już za dużo. Zaś na sygnaturze mam zespół HIM. Zdjęcie z koncertu na Słowacji. No więc dalej zostaję tą małą, malutką, drobniutką LUCY z kotliny. :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2015 Mały, malutki, drobniutki, kochany miotający szatan :3 Świetne zdjęcie, Lucyferze :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Chwilowo zmieniłam na zdjęcie, uwaga, mnie. Ale przy większym rozmiarze brzydko wygląda, więc chyba zmienię. ;) 5 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted August 23, 2015 Chwilowo zmieniłam na zdjęcie, uwaga, mnie. Ale przy większym rozmiarze brzydko wygląda, więc chyba zmienię. ;) A ja bym nie zmieniała, bo to zdjęcie jest bardzo interesujące..To, że jest troszkę niewyraźne wcale nie przeszkadza. Pomyślałabym, że ten efekt rozmycia jest zamierzony. Jest po prostu spontaniczne. Fotka ma taki fajny odcień retro.. I jest na nim bardzo tajemnicza Paula, której tak naprawdę nie widać i w sumie o to chodzi;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 23, 2015 Rozmyte miało być, ale rozpikselowane na środku już mniej. :) Ale nie mam na razie lepszej wizji, więc chyba tak zostanie. Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted August 26, 2015 Wróciłam do poprzedniej sygnatury :) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 27, 2015 Czas na ładną sygnaturę! Erno ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 2, 2015 Przez jakiś czas ja zagoszczę u mnie w awatarze. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 3, 2015 Otoczyłam się gitarzystami :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 14, 2015 Niech Richarda zastąpi Sharon. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 23, 2015 He. He. He... musiałam :> Powiedzce tylko ile czasu już straciliście wpatrując się w tą ośmiorniczkę :> 5 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 24, 2015 Ta ośmiorniczka jest taka... hipnotyzująca. :D Share this post Link to post Share on other sites