Maggie 338 Posted August 12, 2013 Adrian, Mad Briller ♥ hahhhahah miało być Mad Glasser! xD Jak zobaczyłam avatar Adriana to miałam takie WTF? :P I tak sobie myślę, że do tych okularów plasuje Mad Hipster :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 12, 2013 Ja tak patrzę i się zasanawiam, czy te "kocie okulary" to już były, czy nie? :P A jednak nie ^^ Wow, Adriane cóż za odważna decyzja, że jednak postanowiłeś coś zmienić w swoim awatarze. To co, na święta będzie czapeczka mikołajowa, a na walentynki serduszka w oczach? :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 12, 2013 Freyja, dobry pomysł :D Ja wreeszcie zmieniłam swój avatar, który ustawiłam na szybko kiedy się tu zarejestrowałam. Teraz mam demona zła, czyli moją kochaną Morganę Le Fay z legend arturiańskich :D Szybko nie zmienię tego avataru ^^ Ale i tak najbardziej lubię moją sygnaturę zaprojektowaną przez mistrza painta- Adriana :-D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 12, 2013 Myślałam, że zmieniłeś na chwilę avka i wróciłeś do poprzedniego kotka Jokera, ale w ostatniej chwili zauważyłam okulary xD Fajne :D Dobra, skoro przeszkadzają wam animowane avatary (nadal nie rozumiem po co ten zakaz, trochę przesada, ale nie chce się kłócić :P ) to zmieniam na zwykły "jotpeg". Kocham ją, chociaż jestem dopiero na szóstym odcinku pierwszego sezonu ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 12, 2013 Yay! Jill jesteś Dany :D. Chociaż nie, nie zachwycam się, bo chociaż na początku lubiłam Danerys, to teraz mnie wkurza... Ale chociaż jest Games of Thrones ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 12, 2013 Ja ją wielbię, ale możliwe, że mi się z czasem też odmieni :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 12, 2013 z Xeny jestem Lucy Lawless, czyli odtwórczyni Xeny ;) a na sygnaturze mam Arwen przytulającą sie do Aragorna :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 12, 2013 Wiedziałem, że moja drastyczna zmiana avatara wywoła poruszenie wśród tłumu, ale nie spodziewałem się, że aż takie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 12, 2013 Słuszna zmiana, będzie łatwiej czytać posty :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 13, 2013 A ja zostałem Rainbow Dashem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted August 14, 2013 Jakby to powiedzieć.... Muminki :happy: Przybysze z Doliny Muminków odwiedzili DE, a dokładnie ja, Simo, Freyja i darkwondersx ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 14, 2013 Będę straszył małe dzieci w nocy :3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2013 Buka jest fajniejsza niż tamten poniacz :happy: Kiedyś się jej bałam... ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 14, 2013 WłóczyMiszcz wita i kłania się nisko XD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 16, 2013 Szukałam nowego avatara ponad 3 godziny... Ale w końcu jest. Ninja z Metal Gear Solid. Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 16, 2013 Szukałam nowego avatara ponad 3 godziny... Ale w końcu jest. Ninja z Metal Gear Solid. Dla mnie i tak zawsze będziesz Jokerem :CC Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 16, 2013 Dark, w moich poszukiwaniach znalazłam tak dużo Jokerów... że na pewno któryś z nich się tu niedługo pojawi :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 16, 2013 Evi zmieniła avatar? Czo to się stało? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 16, 2013 Ale... Evi, poprzedni był fajniejszy :C Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 16, 2013 Nie podoba mi się :( Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 16, 2013 Why, oh why? I tak na jakiś czas zostanie ;) W tym czasie na spokojnie może znajdę coś lepszego. po przeglądnięciu kilkudziesięciu tysięcy grafik nie mogłam się nawet zdecydować CO w ogóle chcę mieć na swoim avatarze. A zmiana była mi potrzebna. Już dawno o tym myślałam. Też polubiłam swojego Jokera i pewnie ostatecznie do niego wrócę, ale potrzebuję trochę eksperymentów :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 16, 2013 Byłem biernym świadkiem wybierania avatara przez Evi i uwierzcie mi... Prędzej moja siora wybrałaby sobie lakier do paznokci w Rossmanie (w którym wytrzymuję do 3 minut). :D W każdym razie świetny wybór. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 25, 2013 Z pięknej Lucy Lawless jestem Slender Manem a w sygnaturze z Liv Tyler jestem Tarją :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 28, 2013 ze Slender Mena jestem piękną Lucy Lawless czyli Xena ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 28, 2013 Yay, nie wiem co to ale to jest fajne :happy: Share this post Link to post Share on other sites