Lucyfetka 829 Posted November 1, 2014 Nie znam jej z charakteru, ale czytając same jej wywiady czasem nie mogę jej znieść. Miałam tak samo, jak czytałam Once upon a Nightwish. Miałam wrażenie, że ja i Tarja raczej byśmy się nie polubiły, gdybyśmy się spotkały. Nie dziwię się dlaczego Tuomas napisał do niej ten list, z taką nafochowaną babą z swoimi "echy, mechy, misie" to nie wytrzymałabym. Dokładnie czułam to w Once Upon a Nightwish, nie tak wyobrażałam sobie tą "grzeczną" Tarję. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted November 24, 2014 Jest taki jeden utwór którym jestem oczarowany ,i śpiewa go Tarja tak niesamowicie że mam ciary na całym ciele [video=youtube] a dla porównania ten sam numer w wykonaniu Floor [video=youtube] które wykonanie się wam bardziej podoba ,jak dla mnie Tarja rozwala system Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 24, 2014 Obie są cudowne i profesjonalne! Zadam pytanie: która to skowronek a która słowik?;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 24, 2014 Ciężko mi się zdecydować. Obie wykonały ten utwór pięknie. Tarja ma przewagę oprawy tego wszystkiego - ubrana odpowiednio do takiej piosenki, z całą orkiestrą za plecami - robi wrażenie. No i jakość nagrania jest lepsza. Ale dzięki temu, że usłyszałam ten kawałek w wykonaniu Floor zyskała ona bardzo wiele w moich oczach - jest tak bardzo uniwersalna, że ledwo mi się to w głowie mieści :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 24, 2014 Wolę Tarję, zdecydowanie. Ale to może dlatego, że bardzo ją lubię a za Floor jakos nie przepadam. Obie są cudowne i profesjonalne! Zadam pytanie: która to skowronek a która słowik?;) Tarja to słowik. Piękny, majestatyczny, elegancki, dostojny.... Wiecie o co mi chodzi ;) Śpiewa tylko wieczorem, ale jak już zaśpiewa, to śpiewa najpiękniej ze wszystkich ;) Wersja z Sofii jest też dobra. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted December 6, 2014 Ależ Tarja ma odlotową figurę ,trudno mi się było powstrzymać przed wstawieniem tej foty :devil: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 6, 2014 Tardża jakoś tak staro wygląda na tym zdjęciu. Jeżu. Co nie zmienia faktu, że chciałabym być taka szczupła, jak ona. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 4, 2015 Cały odcinek "The Voice of Finland" z Tarją. :) http://vk.com/video_ext.php?oid=-966925&id=171625675&hash=72a1861c762b5c77&hd=1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 20, 2015 W wątku cisza a Tarja ubrała się w organy Tuomasa: Plotki głoszą, że to sesja zdjęciowa do pierwszego klasycznego albumu Tarji. Kolejne plotki głoszą, że szykuje również rockową płytę. Jeszcze inne, że bierze gościnny udział w jakimś projekcie muzycznym... No cóż, będzie na studia dla Naomi. :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 20, 2015 E tam, organy Tuomasa... Jaki kraj, taki Sibelius monument :D Zobaczymy co z tego wyjdzie, ostatnio Tarja jakoś dużo pracuje. Wszędzie jej pełno, The Voice of Finland, trzy albumy (trzy? tylko? xD)... Czyżby kredyt do spłacenia? :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 25, 2015 Zakochałem się normalnie w tym zdjęciu ,do szaleństwa ,kurde ten jej uśmiech 6 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 3, 2015 Świeży news od Tarji która nagrywała ścieżkę dźwiękową do horroru Dead Heart [video=youtube] Ten numer Tarji zapowiada się obiecująco 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 3, 2015 Pierwszy raz miałam okazję usłyszeć Tarję, jak mówi po hiszpańsku. Dziwne uczucie :x Wolę ją jednak słyszeć po fińsku. Co do utworu to jakoś tak średnio. Takie skrawki niewiele mi mówią, jednak możliwe, że będzie z tego kolejny dobry utwór xD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 13, 2015 [video=youtube]http://https://www.youtube.com/watch?v=XN9kB8jf38U Fajny filmik znalazłem o fryzurowych wcieleniach naszej Tarji Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 16, 2015 Jutro Tarja pokae światu okładkę do jej nowego albumu kolejnego DVD z Buenos Aires pt. "Luna Park Ride". Bezlitośni fani już piszą w komentarzach o nawiązaniu do Imaginaerum. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 16, 2015 Różni sie już IM inspirowali :) Chociaż w sumie teraz to już nie można użyć nawiązania do lunaparku bez porównania do IM... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 16, 2015 Amberian Down, jak dla mnie ich twórczość ma coś podobnego do Nightwish. A co do Tarji, tak z ciekawości trzeba zobaczyć co jest w tym albumie. Co prawda współpraca z zespołem na pewno co nieco wpłynęła. Ale tacy ludzie nie działali razem bez powodu. Także myślę, że zawsze się znajdą podobieństwa. Namiot cyrkowy był na pierwszym planie, ale jest też rolerkoster. Jeśli chodzi o nią, to na teledysku WT - Paradise. To przykuła moją uwagę. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 20, 2015 Świerze fotki Tarji z VoF 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 31, 2015 Z nowego dvd Tarji. :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
turnloosethemermaids 3 Posted April 7, 2015 Mi przypadły do gustu piosenki Anteroom of death,I walk alone (zwłaszcza teledysk),Until my last breath. Uwielbiam także piosenkę którą śpiewa w duecie razem z Sharon :WT_-Paradise. Szkoda,że odeszła z zespołu, bo moim skromnym zdaniem najbardziej tam pasowała,ale cóż, jej wybór :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2015 Szkoda,że odeszła z zespołu, bo moim skromnym zdaniem najbardziej tam pasowała,ale cóż, jej wybór :) Nie do końca jej ;) Też bardzo lubię I Walk Alone - chyba najbardziej z jej solowej twórczości ;) chociaż Victim of Ritual postawiłabym razem z IWA na pierwszym miejscu :) Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 8, 2015 Ja chyba najbardziej lubię Falling Awake, Oasis, In for a Kill, Lucid Dreamer, Die Alive... i pełno innych. :D W ogóle uwielbiam jej solową twórczość. Nie zapomnę wejścia z In for a Kill na koncercie. *.* Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted April 8, 2015 Bardzo mi się podoba piosenka "I feel immortal". "I walk alone" też lubię. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 18, 2015 Z tego, co zrozumiałam, to Miia wygrała the Voice of Finland ;) Team Tarja trzymał się mocno :) [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 18, 2015 Nowe nagranie koncertowe Tarji. :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites