Ares 1858 Posted October 22, 2013 Ja też wysłałem :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 31, 2013 A u was kto na pierwszym miejscu? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 31, 2013 U mnie Nightwish dopiero na 11 :P Na pierwszym mam Nine Inch Nails, następnie Kabanos i Hey :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 19, 2013 Odkryłam dziwną rzecz - słucham muzykę na Spotify ale Last.fm nie mam zainstalowane na komputerze a i tak srobbluje mi to co słucham na konto . Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 19, 2013 Mmmm. z Spotify można skroblować na Lastfm :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 19, 2013 Odkryłam dziwną rzecz - słucham muzykę na Spotify ale Last.fm nie mam zainstalowane na komputerze a i tak srobbluje mi to co słucham na konto . Że tak powiem... to ci odkrycie stulecia :P. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted November 20, 2013 Scrobbler last fm jest potrzebny tylko wtedy, jak się chce scrobblować mp3-ójki z dysku. Ale biorąc pod uwagę, ze do aplikacji Spotify można przeciągać pliki z dysku i używać jej jako odtwarzacza, to zaden scrobbler nawet do własnej muzyki nie jest już potrzebny ;). Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted November 22, 2013 @nightwishmaster666 Ja mam już trzecią listę, ale Nightwish za każdym razem jest w czołówce. Za pierwszym razem w chwili wyzerowania wygrywał wielka ilością odsłuchów, za drugim razem był drugi w chwili zmiany (prowadził Ayeron), a teraz znów jest pierwszy z przewagą jakichś 100 odsłuchów nad Xandrią. W sumie różnice między tymi trzema listami także na innych miejscach czołówki są niewielkie. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 23, 2013 Mam dwa konta, oba puste i zaniedbane. Jakoś nie mam do tego czasu, ani głowy. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 http://www.lastfm.pl/user/opiatee Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted November 29, 2013 Zauważyliście, że powróciły lastowe stacje radiowe? W ostatnich dniach często słucham swoich rekomendacji- wniosek: muszę mieć strasznie nudną listę, bo wśród polecanych wykonawców prawie same zespoły z kobiecym wokalem i folk/"wiking" metal. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted November 30, 2013 Zauważyliście' date=' że powróciły lastowe stacje radiowe? [/quote'] Pewnie! Jejku, jak ja się za tym stęskniłam *.* A to ja na propozycje nie mam co narzekać, ale przyznam się, że rzadko słucham stacji ze rekomendacjami, gdyż i tak mam mnóstwo do nadrobienia, więc już nie dokładam sobie lastem ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 14, 2013 Pół dnia słuchałam Najtłiszka w windows media playerze i ani utworu mi nie zescrobblowało. Pierwszy raz last był taki niegrzeczny :D EDIT: Hm. Dalej nie chce scrobblować. Mógłby ktoś wytłumaczyć to zjawisko? :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 14, 2013 Spróbuj tak: dodatki typu plug-in>inne. I tam powinno być zaznaczone last.fm. Jak nie jest, to zaznacz. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 15, 2013 Dziękować, skłoniłeś mnie, żebym jeszcze raz poszukała tej wtyczki i znalazłam :) Już wczoraj tam grzebałam, tylko że mój mózg był chyba niewyspany albo coś, bo nie mogłam się w tych dodatkach typu plug in dokopać do lasta. A on się skitrał w "Tle". Ciekawe, czemu sam się odznaczył, tak btw :D Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted January 10, 2014 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to Spotify zniosło wszelkie ograniczenia, znowu można słuchać i scrobblować do woli :D http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/12951-spotify-znosi-ograniczenia-dla-darmowych-uzytkownikow.html Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 10, 2014 O tak! ♥. nareszcie mogę słuchać normalnie, a nie po tygodniu już limit :P. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 12, 2014 Radia w Last.fm są fajne :) Wpisałam sobie celtic metal a last.fm dało mi fajny zespół włoski i hiszpański :D Muszę częściej z radiem kombinować :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 12, 2014 Radia w Last.fm są fajne :) Wpisałam sobie celtic metal a last.fm dało mi fajny zespół włoski i hiszpański :D Muszę częściej z radiem kombinować :P Też ostatnio bardzo mocno doceniłam radia na laście :) Dlaczego wcześniej z nich nie korzystałam? Share this post Link to post Share on other sites
Nomad_Shakyor 8 Posted January 26, 2014 Pierwsze konto założyłem 3 lata temu i było ich mnóstwo. Moje najnowsze, chyba już nie zmienię :D http://www.lastfm.pl/user/Nomad_Shakyor Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 10, 2014 Co się stało naszym lastowym paskom? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 23, 2014 Jak pewnie zauważyliście - paski lasta w podpisach nie działają. Adrian znalazł alternatywę, ja uaktualniłam wpis w Portalach Społecznościowych http://forum.nightwish.pl/watek-portale-spolecznosciowe-spis?pid=27165#pid27165 Możecie dalej cieszyć się lastem w sygnaturze ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 17, 2014 Stare paski lastowe działają. :) http://lastlabs.pl/musicbars.php Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 9, 2014 Też macie problemy z lastem? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 9, 2014 Tak, Marcin. Chyba od wczoraj, albo przedwczoraj. Strona się nie wczytuje... Share this post Link to post Share on other sites