hietAla 1514 Posted May 6, 2015 Dostałam 6 z kolosa :D I popołudniowe zajęcia mam odwołane, więc mogę już sobie nic nie robić ♥ 6? To da się tak? :D Właśnie się okazuje, że na KULu wszystko jest możliwe :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 6, 2015 "Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać" Tak? :> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2015 Skończyłam mój klasycystyczny dworek na zajęcia artystyczne ♥ I nawet nie jest aż taki brzydki, na jaki się zapowiadał ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted May 9, 2015 Strzelałam z wiatrówki do celu i byłam lepsza od dziadka i brata. :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 9, 2015 Skończyłam mój klasycystyczny dworek na zajęcia artystyczne ♥ I nawet nie jest aż taki brzydki' date=' na jaki się zapowiadał ♥ [/quote'] Pics or didn't happen! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 9, 2015 Skończyłam mój klasycystyczny dworek na zajęcia artystyczne ♥ I nawet nie jest aż taki brzydki' date=' na jaki się zapowiadał ♥ [/quote'] Pics or didn't happen! Marja. Marja... MARJA?! Nie dość, że mama nazywa mnie imieniem mojej siostry, to jeszcze mój własny forumowy ojciec myli mnie z kimś innym... ;-; Dworek już oddałam, także będziesz mi jednak musiał uwierzyć na słowo :D Nie masz czego żałować, naprawdę. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 9, 2015 /.../ Nie dość' date=' że mama nazywa mnie imieniem mojej siostry, to jeszcze mój własny forumowy ojciec myli mnie z kimś innym... ;-; /.../[/quote'] Zaznaczyłem Twój post i kliknąłem cytowanie selekteywne w poście Marji... Wina forum!! Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 10, 2015 Wczoraj brałam udział w bardzo sympatycznej imprezie urodzinowej. Dostojnym jubilatem był mój dziadek. Skończył 90 lat! Miło przy takiej okazji spotkać się z najbliższymi przy jednym stole. Na co dzień nie mamy dla siebie zbyt wiele czasu. Senior rodu doczekał się dziesięciorga wnuków i jedenaścioro prawnucząt! Trochę nas jest:)! Były kwiaty, życzenia, wielki tort, pamiątkowe zdjęcie i oczywiście gromkie "Sto lat". Tego wieczoru nie brakowało wzruszających momentów, ale wszyscy cieszyliśmy się, że dziadek doczekał takiego wieku. Szczęśliwa wróciłam do domu. Mam nadzieję, że spotkamy się za kilka lat przy okazji następnej okrągłej rocznicy! :) Sto lat dziadku! 6 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 10, 2015 Wczoraj moja drużyna zajęła na Smokonie drugie miejsce w konkursie wiedzy o SW, dzięki temu dwie nowe książki wpadły mi na półkę :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 10, 2015 /.../ Nie dość' date=' że mama nazywa mnie imieniem mojej siostry, to jeszcze mój własny forumowy ojciec myli mnie z kimś innym... ;-; /.../[/quote'] Zaznaczyłem Twój post i kliknąłem cytowanie selekteywne w poście Marji... Wina forum!! Ach, dobra, w takim razie moje własne forum myli mnie z kimś innym. To też jest smutne. :D Night, gratuluję ♥ Masz jakieś zdjęcia z tego Smokonu? Może coś więcej opowiesz? Bo wiesz, mnie takie imprezy dla nerdów interesują, chciałabym kiedyś się wybrać na coś takiego :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 12, 2015 Matura ustna z polskiego zdana. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :happy: 5 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 12, 2015 To u mnie to samo Ares. :happy: Też dziś miałam, tylko tą nową. To był egzamin, którego najbardziej się bałam, a poszedł mi bardzo dobrze. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 12, 2015 Gratulacje Ares & Eclipse. :) Koniec końców ustna z polaka nie była taka straszna. co nie? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 12, 2015 To prawda w czwartek będzie trochę ciężko angielski. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 12, 2015 Dziękuję Adrian. ;) Najgorszy był stres, bo do samych wyników się stresowałam, ale to całkiem zdawable było. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 12, 2015 To u mnie to samo Ares. :happy: Też dziś miałam, tylko tą nową. To był egzamin, którego najbardziej się bałam, a poszedł mi bardzo dobrze. :D Gratki, a jaki temat? ;) Jest szansa, że powtórzą się jakieś za rok, więc może... xD Uszczęśliwia mnie SA w piątek, Noc Muzeów i Warszawskie Targi Książki w sobotę/niedzielę. Umieram z niecierpliwości, w związku z czym postanawiam iść zaraz oglądać Suits - btw. genialny serial prawniczy, obejrzałam 1 odcinek i się zakochałam. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 12, 2015 Gratki, a jaki temat? ;) Jest szansa, że powtórzą się jakieś za rok, więc może... xD "Jak reklama zmienia rzeczywistość" czy coś - łatwy. ;) *koniec offtopu* Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted May 13, 2015 Cóż ostatnio uszczęśliwiło mnie chyba to że zaliczyłem egzamin z Podstaw przedsiębiorczości. Dostałem 5 a babka z PP była naprawdę wredna. Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 14, 2015 Wczoraj byłem z babcią i dziadkiem w sadzie. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 14, 2015 Nieogar Fruji i jutrzejszy koncert. ♥ Too much love... ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 17, 2015 Nie ma to jak wejść do sklepu obuwniczego z zamiarem nabycia pary zwykłych adidasów i kupić jaskrawożółte, oczojebne martensy XD Przecenione. Za 110 zł. Śliczne. Glan Bob i glan Knykieć będą miały od teraz towarzystwo płci żeńskiej. Zastanawiam się nad imionami dla nich. Kupiłam jeszcze czarne trampki z flagą Wielkiej Brytanii i napisem "London Rock n' Roll" nadrukowanymi po jednej stronie, bo moje stare, czerwone, strasznie się już rozlatywały. Tyle szczęścia ♥ Kocham moje żółte martensy ♥ W sumie to nie wiem, po co mi one, ale i tak je kocham ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 17, 2015 Dobra impreza była, pojedzone :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 18, 2015 No fajnie, że na forum można sobie z kimś "pograć". :) Ale do rzeczy. Cieszę się, że mam z kim muzę tworzyć. Mam nadzieje, że znajdzie się więcej takich osób. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 18, 2015 Wystarczy, że przeżyję niszczycielską, antystudencką sesje i niedługo Wakacje! :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2015 Sami właśnie złapała Pana Boga za nogi, ale jeszcze to do niej nie do końca dociera. Wcisnęłam się tutaj na wolontariat. :D Będę paczeć jak się robi taki super hiper pro len, który jest tak pro, że leczy i w ogóle... 3 Share this post Link to post Share on other sites